O alimentație dezechilibrată sau slabă în nutrienți duce treptat la deficiențe în organismul celor mici, deficiențe care au un impact negativ asupra creșterii și chiar a atenției și puterii de concetrare. 
 
Atunci când cei mici sunt atrași de toate acele mâncăruri pline de zaharuri și carbohidrați, este important să creăm un nou obicei sănătos pentru ei - să îi educăm asupra alimentației sănătoase prin implicarea lor în tot ”ritualul” care stă la baza pregătirii unei mese delicioase, bogate în nutrienți și prin toată dragostea care stă în procesul pregătirii mâncării de calitate și savurării acesteia alături de familie. 
 
În alimentația sănătoasă a celor mici, vitaminele și nutrienții sub formă de suplimente ne sar în ajutor, fiind dificil să le oferim copiilor doza zilnică de vitamine doar din mâncare, mai ales în perioada rece care urmează. Oricât de bine te-ai pregăti pentru întoarcerea celui mic la școală, alimentele pe care le consumă copilul nu sunt cel mai ușor de controlat, el fiind supus atâtor ”tentații” atunci când se află printre colegi. O felie de pizza astăzi, o ciocolată mâine și câțiva cartofi prăjiți poimâine și, în scurt timp, legumele și toate alimentele bogate în nutrienți vor fi tot mai greu de adăugat farfuriei lui.
 
Așa că, am pregătit pentru tine câteva suplimente super ușor de incorporat în rutina și alimentația copilului, fără capsule sau pastile, eficiente și cu o biodisponibilitate ridicată (aproape de 99%) pentru ca voi să vă puteți bucura de lucrurile importante și de cât mai multe #ZileFărăGriji. 
 
Printre suplimentele care nu trebuie să lipsească din casa noastră și din alimentația copilului se regăsesc și spray-ul oral cu multivitamine pentru juniori de la Better You, vitamina C lipozomală YourZooki și spray-ul oral cu vitamina D pentru copii de la BetterYou. 
 
Spray-ul oral cu multivitamine este formulat special pentru copii, perfect echilibrat pentru a susține organismul în creștere. Este super ușor de administrat și are un gust delicios și aromă naturală de zmeură. Spray-ul BetterYou MultiVit Junior este combinația a 14 elemente nutritive esențiale: vitamina A, D, C, K, complexul de vitamine B, iod și selenium și reprezintă o soluție ideală pentru a ajuta la corectarea lacunelor nutritive din dieta celor mici. 
 
Vitamina C lipozomală YourZooki este minunată pentru a susține sitemul imunitar puternic și are un grad de absorbție foarte ridicat, iar vitamina D de la BetterYou contribuie la dezvoltarea sănătoasă a oaselor și a dinților și la funcționarea normală a sistemului muscular și imunitar.
 
Află mai multe despre suplimentele potrivite pentru #ZileFărăGriji pentru tine și familia ta, aici