Dacă dieta ta este una vegană sau vegetariană, este posibil ca uneori să ai nevoie de extra suport pentru a te asigura că acoperi toate nevoile organismului tău. Tocmai de aceea am creat pentru tine pachetul Vegan Health Kit care conține: spray Vegan Health de la BetterYou, vitamina C de la Altrient, Boost B12 (indispensabil veganilor) și Vitamina Dlux1000 de la BetterYou.
 
De ce le-am ales și de ce sunt atât de importante pentru sănătatea veganilor?
 
Spray-ul Vegan Health de la BetterYou
 
Alături de o alimentație sănătoasă, Spray-ul Vegan Health de la BetterYou conține tot ceea ce ai nevoie pentru sănătatea optimă a organismului atunci când urmezi un stil de viață vegan sau vegetarian într-un singur spray! 
- Vitamina D3 pentru oase sănătoase⁠, un sistem imunitar normal și o funcție musculară normală
- Vitamina B12 pentru buna funcționare a metabolismul energetic⁠, pentru a sprijini formarea globulelor roșii și pentru a contribui la funcția psihologică normală.
- Fier pentru a reduce oboseala și stările de epuizare⁠
- Iodul - care contribuie la sănătatea pielii, la funcționarea normală a tiroidei⁠ și pentru a susține funcția cognitivă normală
 
Spray-ul este foarte eficient deoarece, datorită tehnologiei de pulverizare intra-orală, picăturile mici se absorb rapid, asigură absorbția eficientă a nutrienților, iar gustul fiecărui ”puf” este de o aromă delicioasă de fructe de pădure!
 
Vitamina C de la Altrient
 
Pe lângă beneficiile pe care le aduce organismului tău când vine vorba de un sistem imunitar puternic, Vitamina C este minunată și pentru a preveni îmbătrânirea prematură a pielii, pentru a corecta petele pigmentare și pentru a oferi mai multă luminozitate tenului.⁠ Cum se întâmplă acest lucru? Vitamina C are un puternic efect antioxidant și sprijină astfel sănătatea pielii tale. E important de știut că antioxidanții sunt compuși naturali care ajută la neutralizarea radicalilor liberi, care pot apărea ca urmare a expunerii la soare. Ceea ce este și mai minunat când vine vorba de Vitamina C, este faptul că ajută la creșterea nivelului de colagen din corpul tău pentru a evita îmbătrânirea pielii și apariția ridurilor și liniilor fine. Introdusă în alimentația ta, Vitamina C va acționa ca un apărător împotriva razelor solare, iar, în timp, va avea rezultate vizibile în reducerea petelor pielii.
 
Altrient C este esențială în kit-ul Vegan Health pentru că oferă cel mai înalt grad de absorbţie a nutrienţilor pe cale orală, nu conține gluten sau organisme modificate genetic și este super ușor de administrat! :)
 
Boost B12 de la BetterYou
 
Pentru că este una dintre cele mai importante vitamine pentru organismul nostru, Vitamina B12 nu putea să lipsească din kit-ul nostru dedicat veganilor și vegetarienilor. :)
 
Aceasta ajută la formarea celulelor roșii din sânge (eritrocite), sinteza ADN-ului, funcționarea nervilor și menținerea funcției cognitive. Pe de altă parte, deficitul de B12 poate duce la oboseală, slăbiciune, constipație, pierderea poftei de mancare și scăderea în greutate.⁠⠀
 
Astfel, spray-ul Better You cu vitamina B12 este unul dintre preferatele noastre deoarece asigură o absorbție imediată prin pulverizare în cavitatea orală și doar 4 pufuri (spray-uri) oferă o doză de 1,200 μg de vitamina B12 (metilcobalamină). ⁠⠀
 
Vitamina Dlux1000 de la BetterYou
 
Te întrebi de ce ai nevoie de Vitamina D pentru un stil de viață mai echilibrat și mai sănătos? E simplu. Din cauza alimentației moderne lipsite de nutrienți esențiali și din cauza faptului că nu ne expunem suficient la soare, Vitamina D nu ar trebuie să lipsească din alimentația noastră. Iar, când vine vorba de cei care urmează o dietă vegană, suplimentarea cu vitamina D vegană este extrem de importantă deoarece principalele surse alimentare de vitamina D sunt peștele, lactatele și ouăle.
 
Așa că, pentru a menţine sănătatea oaselor și a dinților, pentru a ajuta la absorbția calciului și pentru a ajuta la întărirea imunității organismului, asigură-te că incluzi Vitamina D vegană în dieta ta, prin cea mai ușoară modalitate: un spray intra-oral ușor de administrat și super eficient! :)
 
Comandă kit-ul Vegan Health aici și ești pregătit de #ZileFărăGriji - te vei putea bucura la maxim de stilul de viață vegan sau vegetarian, fără frica apariției deficiențelor de nutrienți și vitamine în organism.