Găsești mai jos o parte din poveștile cuplurilor care ne-au investit cu încredere și au urmat recomandările de pe pagina Fertilitate Naturală. Ți le prezentăm mai jos, în speranța că vei găsi în ele forță și inspirație să continui cu inima deschisă această călătorie, oricât de obositoare pare în anumite momente. Acestea nu sunt poveștile noastre de succes, sunt poveștile unor femei și bărbați care au investit timp și energie să se informeze și au ales să își ajusteze dieta sau stilul de viață, să aibă o igienă bună a somnului, să investigheze cauzele rădăcină ale infertilității și să acționeze conștient în această direcție. Iar rezultatele au venit. 
Te așteptam să împărtășești cât mai curând și tu povestea ta.

 

testimonial

 

 

Poveste de succes Ileana B

Vârsta: 36 de ani

Numărul de ani în care ai încercat să rămâi însărcinată? 10 ani

Care a fost călătoria ta către fertilitate până acum? Am avut primul copil, fără probleme de fertilitate, la vârstă de 25 de ani, dar lucrurile s-au complicat apoi când am încercat să devenim părinți pentru a doua oară. După 5 ani de încercări nereușite ne-am hotărât să consultăm un specialist în fertilitate. Au urmat nenumărate teste, dar de fiecare dată rezultatele arătau că totul e normal.  Întâi am urmat câteva proceduri de stimulare ovariană, fără succes, și apoi am avut o intervenție chirurgicală laparoscopică pentru diagnosticarea și apoi îndepărtarea endometriozei. Mai târziu am rămas însărcinată de două ori (în mod natural), prima a fost după 7 ani și a doua sarcină a fost 2 ani mai târziu (după 9 ani). Din păcate ambele s-au terminat cu avort spontan.

Tot informadu-mă despre endometrioză am descoperit pagina Mihaelei și apoi prin ea platforma de fertilitate @botaniq.ro. Așa am descoperit și pachetele de fertilitate cu ebook pentru cuplu, produsele Supramen și Inofem DUO și sugestiile de dieta pentru fertilitate

Ce informații și produse au făcut diferența pentru tine?Informațiile de alimentație și stil de viață endometrioză de la Mihaela Brailescu și din articolele de pe blogul platformei. Pentru Inofem DUO și Supramen am luat din start pachetele de 3 luni cu ebookul despre dieta, vitamina C liposomala Altrient, pudra de colagen, Magneziu și extracte de turmeric

Cel mai mult simt că m-au ajutat evitarea produselor lactate și a dulciurilor (aveam niste pofte nebune de dulce, iar pe soțul meu Supramen. Aveam tendința să iau totul pe mine, să cred că doar eu am probleme de fertilitate. Desi spermograma lui era normala, știam cât de mult muncește, cât este de obosit și stresat, îl vedeam cum mănâncă, adică sigur s-a îmbunătățit ceva și acolo.

Ce schimbări și beneficii ați experimentat în urma administrării produselor? În primul rând am încetat să mai consum lactate și dulciuri, cum spuneam aveam pofte de dulce care au dispărut când am început suplimentarea cu Inofem DUO, colagen și magneziu.  Am început cu 2 plicuri/zi în septembrie, chiar la lansarea platformei.

Pe lângă suplimente, am urmat  amândoi sfaturile Mihaelei din Ebook, am citit și alte cărți recomandate de ea. Soțul meu și-a dat seama cât era de înțepenit când a încercat să facă exercițiile recomandate în ebook : ) Amândoi dormeam mai bine, eu eram mai linsitita, mai echilibrată, reușeam să mă organizez mai bine cu mesele și să am mai multă energie.

 

Care sunt câteva sfaturi pe care le-ai da altor cupluri care trec prin călătoria lor de fertilitate?Încercați să evitați alimentele inflamatorii, mai ales dacă aveți endometrioză, informați-vă, puneți întrebări, schimbați câți specialiști e nevoie până gășiți unul cu care rezonați și încercați să nu vă descurajați din cauza încercărilor nereușite. Când vei rămâne însărcinată, vei simți că așteptarea a meritat tot efortul și toate dezamăgirile. Îmi dau seama că toată lupta asta a mea cu fertilitatea putea fi mai ușoară daca aveam informații mai bune și foloseam suplimente de calitate de la început, așa că apreciez enorm platforma și munca voastră de aici.

P.S. Vă trimit și poză cu bebe când vine că să puneți la articol!

Acesta este un review transmis pe pagina produsului Inofem Duo, un  produs de care suntem extrem de mândri că face parte din portofoliul nostru. Noi credem cu tărie că o fertilitate bună este un indicator important al unei stări de sănătate bune. 

 

Mai jos iți prezentam povestea Adinei și a lui Mihai, un cuplu tânăr cu care a fost o adevărată placere să colaborăm. 

Poveste de success Adina si Mihai  
Vârstă: 26 ani 

Cât timp ai încercat să rămâi însărcinată? – 1 an 

Care era principala problemă de sănătate? Exces ponderal și cicluri neregulate, mai lungi de 45 de zile. 

Am avut problema ciclurilor neregulate din adolescență. La recomandarea unui medic ginecolog am început să iau anticoncepționale la 20 de ani, dar nu am rezistat decât 8 luni. Mă simțeam foarte rău și m-am îngrășat 12 kg, simțeam că corpul meu a luat-o razna complet.  După ce le-am oprit nu am mai avut menstruație câteva luni, apoi a reînceput să vină cam la 2 – 2,5 luni, dar când venea aveam dureri foarte mari și sângerare cu cheaguri, amețeală, greta și dureri de cap. Era groaznic! Pe timpul verii părea că se reglează ciclurile, dar greutatea mi-a fost foarte greu să o controlez. 

La 25 de ani m-am căsătorit și apoi ne-am mutat în Londra. De atunci am încercat să facem un copil, dar ciclurile mele erau neregulate în continuare, pe lângă asta oboseam foarte repede, nu reușeam să slăbesc chiar daca începusem fac deja câteva schimbări în alimentație.  

După ce am aflat de Mihaela și am urmat recomandările ei de dietă mi-a revenit imediat energia, libidoul și am început să slăbesc fară să am restricții alimentare. Mă concentram doar pe sugestiile oferite de ea, să fiu cât mai hrănită și pe suplimentele recomandate. Când am început să iau Inofem Duo mi s-a reglat ciclul menstrual și mi-au dispărut poftele de dulce. Am rămas însărcinată în 2 luni. Urmează să nasc în august anul acesta și sunt foarte fericită. 

Ce informații și produse au făcut diferența pentru tine?  Cu siguranță modificările în alimentație și suplimentele. Eu încercam să mănânc cât mai puțin că să slăbesc,dar aveam multe pofte necontrolate, mai ales de carbohidrați rafinați și lactate. Mihaela m-a învățat să mănânc proteine și fibre mai multe, la fiecare masă și suplimentul cu Inofem DUO m-a ajutat să îmi reglez rezistența la insulină. Am înțeles că dezvoltasem un dezechilibru hormonal după consumul de anticoncepționale și pentru că sunt tânără am reușit să mă reglez foarte repede odată ce am făcut toate schimbările potritive. 

Ce schimbări și beneficii ai experimentat în urma administrării produselor?

Aveam mai puține pofte de dulce (spre deloc) și mai multă energie. Cred că așa am reușit să ovulez sănătos, și am rămas însărcinată chiar mai devreme decât ne așteptam. 

Recunosc că l-am bătut la cap și pe soțul meu să ia Supramen. M-a ajutat că era o combinație de mai multe vitamine și nu trebuia să se complice cu tot felul de suplimente. Le ia și acum dimineața la micul dejun și la prânz cu mâncare. Mi-a spus că se simte mai stabil pe timpul zilei, mai energic și sunt sigură că a susținut și calitatea spermei chiar dacă nu făcusem încă o spermogramă. 

Promitem să încarcăm noi și noi povesti de succes, pentru ca tu să fii încrezătoare că EXISTĂ SOLUȚII prin care iți poți îmbunatați fertilitatea în mod natural.

Reia informații prezentate în categoria:
Cauzele infertilității aici

Solutii naturale  aici

Sfaturi si retete aici

Să vă fie cu echilibru hormonal și sarcină sănătoasă