Implicațiile genetice în tulburările de reproducere - Interviu Botaniq.ro cu Dr. Flavia Hardja

 

Interviu marca EduBotaniq despre implicațiile genetice în tulburările de reproducere, un interviu realizat împreună cu Dr. Flavia Haradja, medic genetician, embriolog senior certificat ESHRE, cel mai tânăr specialist din Europa cu această certificare, specialist în tehnici de reproducere asistată și microtehnici de crioprezervare a embrionilor și blastocistilor, cu competență în consiliere genetică specializată pentru cuplurile cu provocări de infertilitate. 

 

Pe parcursul a aproximativ 60 de minute am discutat despre:

1. Care sunt pașii pe care trebuie să îi urmeze un cuplu care nu a reușit să conceapă sau să aducă la termen o sarcină sănătoasă;
2. Când se pune un diagnostic de infertilitate sau de sterilitate și de ce este importantă testarea genetică;
3. Ce se întâmplă în cadrul unei ședințe de consiliere genetică;
4. Putem descoperi și evalua anumiți factori de risc și corecta din timp?
5. Care sunt cele mai des recomandate analize/ teste;
6. Când se recomandă FIV și cum trebuie pregătit corpul înainte; 
7. În ce măsură pot factorii epigenetici influența fertilitatea?

 

 

Doamna Dr. Flavia Haradja s-a alăturat proiectului Fertilitate Naturală @botaniq.ro ca specialist genetician sprijinind astfel eforturile noastre de a construi cea mai complexă și valoroasă platformă de informare pentru cuplurile care se confruntă cu provocări de fertilitate. 


În cadrul proiectului, Dr. Flavia Haradja ne împărtășește din experiența ei ca medic genetician, ne raspunde întrebărilor din cadrul sesiunilor de Întrebări și răspunsuri și ne oferă explicații fundamentate științific la situațiile cu care se confruntă în practica zilnică.

 

Vizitează platformă Fertilitate Naturală @botaniq.ro – aici

 

Cod articol: Solutii kwz900