Transport Gratuit de la 250 Lei
- Disponibilitate: Indisponibil
- Cod produs: GNCL0544
Ginseng-ul siberian (Eleutherococcus senticosus) nu apartine genului Panax si contine substantele active specifice speciei, ginsengul siberian reda vigoarea organismului, combate oboseala, imbunatateste memoria si promoveaza longevitatea.
Compusii activi din punct de vedere chimic, din radacinile de ginseng, contin un amestec complex de saponozide triterpenice cunoscute sub denumirea de ginsenozide (aproximativ 30 la numar).
Ginseng imbunatateste starea generala, buna dispozitie, memoria, adjuvant in forme usoare de anxietate, adaptogen, energizeaza si revitalizeaza organismul, sustine organismul in caz de oboseala cronica, epuizare intelectuala, astenie fizica si psihica;
Restabileste vitalitatea in cazul persoanelor varstnice, ginsenozidele au efect benefic in protejarea neuronilor;
Ginsenozidele din radacina de ginseng au efect antioxidant, actionand cu succes impotriva radicalilor liberi si impotriva procesului oxidativ;
AVANTAJE PRODUS GNC:
- GNC Herbal Plus Ginseng Siberian furnizeaza 500 mg pulbere din radacina de Ginseng siberian si 0.1 mg eluterozide;
- Produs 100% natural, vegetal cu biodisponibilitate maxima, puritate si acuratete.
- NU contine: zahar, coloranti artificiali, arome artificiale, grau, gluten, porumb, soia, lactate, fermenti;
- Fiecare flacon contine 90 de capsule, necesarul pentru maxim 90 de zile de administrare;
- Eticheta respecta intocmai compozitia produsului.
MOD DE ADMINISTRARE:
Ca supliment alimentar, administrati una sau doua capsule pe zi.
Portie de servire: 1 capsula
Portii per flacon: 90
Cantitate/ portia de servire | %VNR | |
Pulbere din radacina de Ginseng siberian (Eleutherococcus senticosus) (0.02% eleuterozide= 0.1 mg) | 500 mg | * |
* Valoarea nutritionala de referinta nu a fost stabilita.
Alte ingrediente: capsula din celuloza vegetala, hidroxipropilceluloza, stearat de magneziu din sursa vegetala..
NU contine: zahar, coloranti artificiali, arome artificiale, grau, gluten, porumb, soia, lactate, fermenti.