Acest site utilizează cookies. Navigarea în continuare reprezintă acceptul dumneavoastră pentru utilizarea acestora. Citeşte mai multe despre cookies aici

Storcator cu presare la rece pentru fructe, legume si frunze Hurom HE-RBE04 rosu

Indisponibil Storcator cu presare la rece pentru fructe, legume si frunze Hurom HE-RBE04 rosu
Cel mai longeviv aparat comercializat de compania noastră rămâne un reper în ceea ce privește robustețea și performanțele unui aparat de proveniență coreeană.

Hurom HE a făcut istorie fie că era vorba de stoarcerea fructelor moi, a rădăcinoaselor dure sau a frunzelor.

Un deschizător de drumuri în categoria storcătoarelor cu presare la rece, a fost preferat de românii dornici să fie mai sănătoși și mai fericiți atunci când pe piață nu existau alternative.

Hurom HE storcător accesibil cu presare la rece stoarce lent, la 72 de rotații pe minut, prin presare la rece, astfel, în sucul proaspăt stors veți regăsi cât de mult se poate din fructele, legumele sau frunzele pe care doriți să le stoarceți.

Dopul pentru blocarea gurii de evacuare a sucului vă permite să amestecați aromele și gusturile în aparat, sucul produs de acest aparat este un amestec plăcut de arome și culori.

Periile rotative for omogeniza continuu conținutul astfel încât sucul obținut să aibă textura foarte fină și omogenă.Designul aparatului HE a inspirat de-a lungul timpului și alți producători care au încercat să copieze succesul acestei forme, imaginea iconică a storcătorului vertical cu presare la rece fiind pentru foarte mult timp recunoscută ca fiind silueta aparatului Hurom HE.

Un aparat silențios, foarte robust, eficient, prietenos cu tine, puțin pretențios, fără capricii, este la acest moment cea mai bună opțiune pentru cineva care dorește să se inițieze în tainele unui stil de viață sănătos.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

CALL CENTER
LUNI - VINERI: 08:00 - 18:00, SÂMBĂTĂ 09:00 - 13:00
Telefon: 0742.575.760 sau 0745.544.702
14,90 Lei Curier Rapid
Gratuit comenzi peste 200 Lei
  • Producător: Hurom
  • Cod produs: PROF0155
  • Disponibilitate: Indisponibil
  • 999,00 Lei
  • Fără TVA: 839,50 Lei

Etichete: Hurom, Storcator de fructe HE rosu, HUOM0002, Storcătoare de fructe