Categorii produse
Cosul tau

Vitamina C RSS

botaniq blog - vitamin c

20 Jan Cum să alegi cea mai bună vitamina C
Andrei 1 11758
Un interviu edu-Botaniq.ro cu Mihaela Brailescu și Andrei Fulop despre Vitamina C.   Urmărește și vei afla că: - Majoritatea animalelor își produc singure vitamina C (vezi câtă vitamina C au nevoie că să fie sănătoase). - Ce roluri are vitamina C în organism; - Ce să urmărești atunci când cumperi un supliment cu Vitamina C - De ce să iei vitamin..
16 Jan Altrient C - pliculețele cu vitamina C care îți redau frumusețea din interior
Andrei 0 13432
  Altrient C - pliculețele cu vitamina C care îți redau frumusețea din interior    Cum ar fi dacă ți-am spune că frumusețea naturală vine din interior și că strălucirea și fermitatea pielii vin dintr-un pliculeț plin cu Vitamina C și nu dintr-o sticlă de fond de ten sau un ser exagerat de scump de la un magazin de cosmetice?   Frumusețea est..
03 Feb Semnalele organismului când avem carență de Vitamina C
0 3793
Oare suntem atenți atunci când corpul ne dă semnale ? Oare știm să-i citim mesajele ? Aflați de la Cosmina Grigore care sunt semnalele pe care ni le dă organismul atunci când avem carență de vitamina C.       Cosmina Grigore, Patient Coach & Tehnician Nutriționist & Președinte Asociația Imunis   Cosmina Grigore este consilier în nutriție,..
16 Nov Suplimentele lipozomale - absorbție maximă datorată tehnologiei lipozomale
1 9521
Vrei să faci cele mai bune alegeri pentru tine și familia ta, însă într-o lume în care ai la dispoziție sute sau mii de variante pentru orice produs, devine din ce în ce mai greu să faci o selecție. Acest lucru este valabil și în cazul suplimentelor alimentare, care beneficiază de foarte mult marketing, însă în prea puține cazuri poți să afli ce st..
05 Nov Cosmina Grigore Despre abordarea personalizată a protocoalelor cu vitamina c la pacienții oncologici
0 7012
  Cosmina Grigore, Patient Coach & Tehnician Nutriționist & Președinte Asociația Imunis   Cosmina Grigore este consilier în nutriție, primul pacient devenit Patient Coach din România, instructor de Pilates, a urmat cursuri de nutrigenomica și Navigator de pacienți, este fondator al Asociației Imunis dedicată educării și informării pacienți..
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)