Categorii produse
Cosul tau

medfusion-forum-logo  16 octombrie 2022 - Hotel Platinia, Cluj-Napoca. Află mai multe aici

Suport fertilitate RSS

femeie gravida

16 Sep Conferință multidisciplinară de sănătate, nutriție și wellbeing - Medfusion Forum Ed. I
Alina 0 421
MedFusion Forum Conferință multidisciplinară de sănătate, nutriție și wellbeing Ediția I - Fertilitate și sănătate reproductivă 16 octombrie 2022  -  Hotel Platinia, Cluj  - și online – Primul eveniment din România care abordează multidisciplinar sănătatea și nutriția integrativă, deschide seria conversațiilor cu o temă puternică:   - FERTI..
14 Aug Conf. Univ. Dr. Romeo Micu - Despre fertilitatea în cuplu. Interviu EduBotaniq
Alina 0 515
Infertilitatea este o problemă care afectează din ce în ce mai multe cupluri.  Aflați de la Dl. Conf. Univ. Dr. Romeo Micu, coordonator al Centrului de fertilitate din cadrul Spitalului Regina Maria din Cluj, când un cuplu ar trebui să apeleze la un specialist, care sunt factorii de risc pt fertilitate, etapele stabilirii unui diagnostic, în ce mă..
24 Jun Terapia combinată de mio-inozitol și d-chiro inozitol în managementul sindromului de ovar polichistic
0 314
În ultimii ani, cercetările din domeniul sănătății și-a avut focusul asupra studiului celor doi stereoizomeri importanți ai inozitolului: mio-inozitol (MI) și d-chiro-inozitol (DCI). De aceea, astăzi vom vorbi despre terapia combinata mio & d-chiro inozitol, cele doua molecule-mesager ai insulinei implicate în tratarea sindromului metabolic și sind..
01 Feb Superalimente pentru sarcină
Claudia 1 299
Superalimente pentru sarcină     Dieta afectează în mod direct sănătatea hormonală și imunitară, ceea ce, la rândul său, o face unul dintre numeroșii factori care afectează fertilitatea. Superalimente pentru sarcină Când vine vorba de dietele pentru sarcină, recomandăm femeilor să se concentreze pe ceea ce se cheamă „superalimentele pentru..
14 Jan Povești de succes - Proiect Fertilitate naturală botaniq.ro
Alina 0 1269
Găsești mai jos o parte din poveștile cuplurilor care ne-au investit cu încredere și au urmat recomandările de pe pagina Fertilitate Naturală. Ți le prezentăm mai jos, în speranța că vei găsi în ele forță și inspirație să continui cu inima deschisă această călătorie, oricât de obositoare pare în anumite momente. Acestea nu sunt poveștile noastre de..
12 Jan Pregătirea pentru sarcină - o perspectivă naturală
Claudia 0 2462
Pregătirea pentru sarcină - o perspectivă naturală De Ioana-Maria Iliuț     Noi, femeile, suntem natură. Cei aproximativ 12 ani de când viața m-a adus în serviciul oamenilor și mai ales a femeilor, mi-a adus aminte acest adevăr atât de simplu. Preocuparea pentru vindecare tradițională m-a purtat prin lumea largă, m-a dus în comunități în ca..
11 Jan Terapii alternative care susțin fertilitatea
1 2001
Terapii alternative care susțin fertilitatea Infertilitatea afectează între 7 și 17% dintre cupluri în Statele Unite. Majoritatea femeilor care doresc să-și îmbunătățească fertilitatea aleg calea medicală, adică tehnologia de reproducere asistată (ART), precum fertilizarea in vitro.   Totuși, un număr tot mai mare de femei, număr care este î..
11 Jan Rețete pentru o dietă antiinflamatorie
0 4352
  Să începem cu câteva noțiuni de bază Adaugă mai multe verdețuri și fibre care asigură o bună detoxifiere Hidratează-te cu băuturi funcționale care iți oferă un plus de nutrienți Consumă antiinflamatoare naturale Consumă antioxidanți din alimente integrale și de sezon Adu un aport de grăsimi sănătoase Pentru a evita poftele intense tot ce..
09 Jan Implicațiile genetice în tulburările de reproducere - Interviu Edu-Botaniq.ro cu Dr. Flavia Hardja
Alina 0 3364
Implicațiile genetice în tulburările de reproducere - Interviu Botaniq.ro cu Dr. Flavia Hardja   Interviu marca EduBotaniq despre implicațiile genetice în tulburările de reproducere, un interviu realizat împreună cu Dr. Flavia Haradja, medic genetician, embriolog senior certificat ESHRE, cel mai tânăr specialist din Europa cu această certificare,..
09 Jan Să vorbim despre ce nu se vorbește- Trăirile infertilității
0 1944
Infertilitatea este definită în cel mai simplu mod ca o incapacitate a cuplului de a avea copii, după încercări repetate timp de minim 1 an, iar Organizația Mondială a Sănătății raportează că 15% din cupluri se confruntă cu această dificultate. Inabilitatea de a avea copii impactează cuplurile la nivel mondial, nu doar din perspectiva fizică și co..
07 Jan Lecturi esențiale pentru fertilitate si echilibru hormonal
0 3132
  Singurul lucru pe care trebuie să-l ştii este unde se află biblioteca– Albert Einstein Am pregătit pentru tine o listă cu câteva dintre cele mai importante cărți care te vor ajuta să iți îmbunătățești în mod natural fertilitatea.  Recomandările de mai jos ar trebui de altfel incluse și în categoria "dezvoltare personala" nu doar "sănătate..
12 Dec Inofem Plus- Intrebari si raspunsuri (Partea I)
0 2970
Ați întrebat, noi am răspuns. Am ales să lansăm produsul Inofem Plus din dorința de a oferi soluții specifice pentru o serie de dezechilibre hormonale, având în vedere particularitățile fiecărei afecțiuni. Și da, poate fi confuz să vezi două produse similare ca și compoziție și indicații și de frică să nu alegi ce nu trebuie să te descurajezi. A..
Afişare 1 - 12 din 30 (3 pagini)
Acest site utilizează cookies. Navigarea în continuare reprezintă acceptul dumneavoastră pentru utilizarea acestora. Citeşte mai multe despre cookies aici