Categorii produse
Cosul tau

Suport fertilitate RSS

femeie gravida

01 Feb Superalimente pentru sarcină
Claudia 1 220
Superalimente pentru sarcină     Dieta afectează în mod direct sănătatea hormonală și imunitară, ceea ce, la rândul său, o face unul dintre numeroșii factori care afectează fertilitatea. Superalimente pentru sarcină Când vine vorba de dietele pentru sarcină, recomandăm femeilor să se concentreze pe ceea ce se cheamă „superalimentele pentru..
14 Jan Povești de succes - Proiect Fertilitate naturală botaniq.ro
Alina 0 766
Găsești mai jos o parte din poveștile cuplurilor care ne-au investit cu încredere și au urmat recomandările de pe pagina Fertilitate Naturală. Ți le prezentăm mai jos, în speranța că vei găsi în ele forță și inspirație să continui cu inima deschisă această călătorie, oricât de obositoare pare în anumite momente. Acestea nu sunt poveștile noastre de..
12 Jan Pregătirea pentru sarcină - o perspectivă naturală
Claudia 0 2248
Pregătirea pentru sarcină - o perspectivă naturală De Ioana-Maria Iliuț     Noi, femeile, suntem natură. Cei aproximativ 12 ani de când viața m-a adus în serviciul oamenilor și mai ales a femeilor, mi-a adus aminte acest adevăr atât de simplu. Preocuparea pentru vindecare tradițională m-a purtat prin lumea largă, m-a dus în comunități în ca..
11 Jan Terapii alternative care susțin fertilitatea
1 1853
Terapii alternative care susțin fertilitatea Infertilitatea afectează între 7 și 17% dintre cupluri în Statele Unite. Majoritatea femeilor care doresc să-și îmbunătățească fertilitatea aleg calea medicală, adică tehnologia de reproducere asistată (ART), precum fertilizarea in vitro.   Totuși, un număr tot mai mare de femei, număr care este î..
11 Jan Rețete pentru o dietă antiinflamatorie
0 3236
  Să începem cu câteva noțiuni de bază Adaugă mai multe verdețuri și fibre care asigură o bună detoxifiere Hidratează-te cu băuturi funcționale care iți oferă un plus de nutrienți Consumă antiinflamatoare naturale Consumă antioxidanți din alimente integrale și de sezon Adu un aport de grăsimi sănătoase Pentru a evita poftele intense tot ce..
09 Jan Implicațiile genetice în tulburările de reproducere - Interviu Edu-Botaniq.ro cu Dr. Flavia Hardja
Alina 0 3124
Implicațiile genetice în tulburările de reproducere - Interviu Botaniq.ro cu Dr. Flavia Hardja   Interviu marca EduBotaniq despre implicațiile genetice în tulburările de reproducere, un interviu realizat împreună cu Dr. Flavia Haradja, medic genetician, embriolog senior certificat ESHRE, cel mai tânăr specialist din Europa cu această certificare,..
09 Jan Să vorbim despre ce nu se vorbește- Trăirile infertilității
0 1838
Infertilitatea este definită în cel mai simplu mod ca o incapacitate a cuplului de a avea copii, după încercări repetate timp de minim 1 an, iar Organizația Mondială a Sănătății raportează că 15% din cupluri se confruntă cu această dificultate. Inabilitatea de a avea copii impactează cuplurile la nivel mondial, nu doar din perspectiva fizică și co..
07 Jan Lecturi esențiale pentru fertilitate si echilibru hormonal
0 2933
  Singurul lucru pe care trebuie să-l ştii este unde se află biblioteca– Albert Einstein Am pregătit pentru tine o listă cu câteva dintre cele mai importante cărți care te vor ajuta să iți îmbunătățești în mod natural fertilitatea.  Recomandările de mai jos ar trebui de altfel incluse și în categoria "dezvoltare personala" nu doar "sănătate..
12 Dec Inofem Plus- Intrebari si raspunsuri (Partea I)
0 2613
Ați întrebat, noi am răspuns. Am ales să lansăm produsul Inofem Plus din dorința de a oferi soluții specifice pentru o serie de dezechilibre hormonale, având în vedere particularitățile fiecărei afecțiuni. Și da, poate fi confuz să vezi două produse similare ca și compoziție și indicații și de frică să nu alegi ce nu trebuie să te descurajezi. A..
24 Nov Inofem Plus- formula complexa pentru echilibru hormonal
0 13623
Dezechilibrele hormonale apar atunci când există prea mult sau prea puțin dintr-un anumit  hormon în sânge. Datorită rolului lor esențial în organism, chiar și dezechilibrele hormonale ușoare pot provoca efecte secundare în întregul corp. Hormonii sunt substanțe chimice produse de glandele din sistemul endocrin. Hormonii călătoresc prin fluxul san..
08 Nov Eu, Tu, Noi. Provocările infertilității
3 3335
Există un moment în viețile noastre, ale femeilor, când subiectul copiilor apare în discuție. Semnele pot veni din mai multe părți: o aniversare a zilei de naștere, o întrebare la masa de Crăciun din partea familiei extinse, o prietenă care te anunță că a rămas însărcinată, partenerul tău de viață care iți spune că este în cel mai bun moment al..
05 Nov Cei 6 nutrienți esențiali în sarcină și alăptare
0 1991
  Dacă ești o mamă care alăptează, știi că laptele matern este cea mai bună sursă de nutrienți pentru nou-născutul tău. S-a estimat că alăptarea reduce riscul de obezitate în comparație cu laptele praf. Având în spate o suită de autorități ce recomandă ca sugarii să fie alăptați exclusiv cel puțin în primele șase luni de viață, este timpul ..
Afişare 1 - 12 din 27 (3 pagini)
Acest site utilizează cookies. Navigarea în continuare reprezintă acceptul dumneavoastră pentru utilizarea acestora. Citeşte mai multe despre cookies aici