Categorii produse
Cosul tau

Suport fertilitate RSS

femeie gravida

05 Jun Flora intestinală în afecțiunile uro-genitale, boala inflamatorie pelvină și endometrioza
0 59
Flora intestinală în afecțiunile uro-genitale, boala inflamatorie pelvină și endometrioza Flora intestinală, sau microbiota intestinală, joacă un rol crucial nu doar în sănătatea sistemului digestiv, ci și în echilibrul general al sănătății organismului. >> Conexiunea dintre flora intestinală și afectiunile uro-genitale, inclusiv boala inflamator..
05 Jun Impactul Infecțiilor Uro-Genitale în Boala Inflamatorie Pelvină și Endometrioza
0 57
Impactul Infecțiilor Uro-Genitale în Boala Inflamatorie Pelvină și Endometrioza Infecțiile uro-genitale și boala inflamatorie pelvină (BIP) sunt două afecțiuni care afectează sistemul reproductiv al femeilor, cu potențialul de a provoca complicații serioase dacă nu sunt tratate corect și la timp. În acest articol, vom vedea cauzele, simptomele și..
18 Jul Dr Voicu Simedrea - Diagnosticarea corectă a endometriozei și abordarea terapeutică personalizată, Interviu EduBotaniq.ro
Alina 1 10656
    Dl. Dr. Voicu Simedrea este medic primar obstetrică-ginecologie, chirurg de excelență în tratarea multidisciplinară a endometriozei și fondatorul Endo Institute, primul și singurul centru de excelență în diagnosticul și tratamentul endometriozei din România, acreditat de European Endometriosis League și Surgical Review Corporation. Întâlne..
04 May Dr. Vlad Ormindean - Despre sănătatea trompelor uterine, interviu EduBotaniq.ro
Alina 0 1528
Despre sănătatea trompelor uterine – Dr. Vlad Ormindean, medic specialist obstetrică-ginecologie, interviu EduBotaniq.ro In acest interviu veți afla de la Dl. Dr. Vlad Ormindean detalii despre sănătatea trompelor uterine și când trebuie să luam în considerare investigarea lor. Exista simptome sau indicii care să ne sugereze că exista probleme cu..
17 Mar Cum a fost la Medfusion Forum- Editia II- Endometrioza si dezechilibrele estrogenice
Alina 1 2238
Data de 11 martie a trecut ca o cometă pe lângă noi. Prinși cu detaliile organizatorice și emoțiile aferente, pe alocuri ne-am simțit cam ca la propria nuntă: ne-am asigurat că totul merge strună, că invitații se simt bine, că primesc valoare, dar pe alocuri am uitat să ne bucurăm și noi cu adevărat de ceea ce am orchestrat: un eveniment unic de ed..
13 Feb Care e diferența dintre menopauză și andropauză?
Alina 0 1276
Care e diferența dintre menopauză și andropauză?   Pe măsură ce îmbătrânim, corpul nostru trece prin numeroase schimbări, afectându-ne atât fizic, cât și psihic. O schimbare majoră cauzată de o scădere drastică a nivelului hormonilor noștri reproductivi are loc atât la bărbați, cât și la femei la vârste cuprinse între 40 și 60 de ani. Această ..
04 Feb Medfusion Forum Ediția II - Endometrioza și dezechilibrele estrogenului
Alina 0 6110
“Am dureri pelvine zilnice de mai bine doi ani. Uneori mă scot din rutina zilnică și stau în pat...atât e de puternică durerea!”    ”Simt înțepaturi groaznice ore în șir înainte de menstruație. Tot ce pot să fac este să stau în pat și să plâng. Așa sunt de când mă stiu, dar analizele ies normale.”   “Doctorul mi-a spus . Adică, pe s..
31 Jan De ce sa alegi Supramen?
0 1858
De ce să alegi Supramen? Atunci când alegi un supliment alimentar trebuie să ai în vedere mai multe aspecte : Identificarea corectă a ingredientelor pe etichetă Relevanța ingredientelor pentru afecțiunea/situația în cauză Concentrațiile substanțelor active să fie standardizate Calitatea produsului – producător sau distribuitor de încredere,..
31 Jan Ce este andropauza?
0 1972
Ce este andropauza? Andropauza este un proces care aduce modificări în viață bărbaților. Perioada se aseamănă menopauzei feminine, dar care se întâmplă gradual o dată cu trecerea timpului nu în mod direct și brusc ca și instalarea menopauzei. Scăderea hormonilor masculini se întâmplă în mod natural iar simptomele acesteia se resimt în funcție de..
31 Jan Studiu de eficienta al produsului Supramen
0 1053
Studiu de eficiență al produsului Supramen Subiectul acestui studiu a fost evaluarea efectului suplimentării cu SUPRAMEN® asupra îmbunătățirii calității parametrilor lichidului ejaculatului, cum ar fi: vâscozitatea, volumul, morfologia, motilitatea, concentrația și viabilitatea spermatozoizilor. Metodologie Studiul a inclus un grup de 100 de ..
09 Dec Dna Dr. Mariela Militaru, medic primar genetică medicală – Fertilitatea în cuplu, analize și explicații. Interviu EduBotaniq
Alina 0 2229
Doamna doctor Mariela Militaru face parte din echipa multidisciplinară a Centrului de Reproducere Umană Asistată din cadrul Spitalului Regina Maria, având o experiență de aproape 20 ani în acest domeniu.   În cadrul interviului doamna doctor Militaru ne oferă informații valoroase cu scopul de clarifica și informa cuplurile care doresc să își înt..
16 Sep Conferință multidisciplinară de sănătate, nutriție și wellbeing - Medfusion Forum Ed. I
Alina 0 2627
MedFusion Forum Conferință multidisciplinară de sănătate, nutriție și wellbeing Ediția I - Fertilitate și sănătate reproductivă 16 octombrie 2022  -  Hotel Platinia, Cluj  - și online – Primul eveniment din România care abordează multidisciplinar sănătatea și nutriția integrativă, deschide seria conversațiilor cu o temă puternică:   - FERTI..
Afişare 1 - 12 din 41 (4 pagini)