Categorii produse
Cosul tau

total c header

Suport fertilitate RSS

femeie gravida

18 Jul Dr Voicu Simedrea - Diagnosticarea corectă a endometriozei și abordarea terapeutică personalizată, Interviu EduBotaniq.ro
Alina 1 9232
    Dl. Dr. Voicu Simedrea este medic primar obstetrică-ginecologie, chirurg de excelență în tratarea multidisciplinară a endometriozei și fondatorul Endo Institute, primul și singurul centru de excelență în diagnosticul și tratamentul endometriozei din România, acreditat de European Endometriosis League și Surgical Review Corporation. Întâlne..
04 May Dr. Vlad Ormindean - Despre sănătatea trompelor uterine, interviu EduBotaniq.ro
Alina 0 1018
Despre sănătatea trompelor uterine – Dr. Vlad Ormindean, medic specialist obstetrică-ginecologie, interviu EduBotaniq.ro In acest interviu veți afla de la Dl. Dr. Vlad Ormindean detalii despre sănătatea trompelor uterine și când trebuie să luam în considerare investigarea lor. Exista simptome sau indicii care să ne sugereze că exista probleme cu..
17 Mar Cum a fost la Medfusion Forum- Editia II- Endometrioza si dezechilibrele estrogenice
Alina 0 1399
Data de 11 martie a trecut ca o cometă pe lângă noi. Prinși cu detaliile organizatorice și emoțiile aferente, pe alocuri ne-am simțit cam ca la propria nuntă: ne-am asigurat că totul merge strună, că invitații se simt bine, că primesc valoare, dar pe alocuri am uitat să ne bucurăm și noi cu adevărat de ceea ce am orchestrat: un eveniment unic de ed..
13 Feb Care e diferența dintre menopauză și andropauză?
Alina 0 1001
Care e diferența dintre menopauză și andropauză?   Pe măsură ce îmbătrânim, corpul nostru trece prin numeroase schimbări, afectându-ne atât fizic, cât și psihic. O schimbare majoră cauzată de o scădere drastică a nivelului hormonilor noștri reproductivi are loc atât la bărbați, cât și la femei la vârste cuprinse între 40 și 60 de ani. Această ..
04 Feb Medfusion Forum Ediția II - Endometrioza și dezechilibrele estrogenului
Alina 0 4305
“Am dureri pelvine zilnice de mai bine doi ani. Uneori mă scot din rutina zilnică și stau în pat...atât e de puternică durerea!”    ”Simt înțepaturi groaznice ore în șir înainte de menstruație. Tot ce pot să fac este să stau în pat și să plâng. Așa sunt de când mă stiu, dar analizele ies normale.”   “Doctorul mi-a spus . Adică, pe s..
31 Jan De ce sa alegi Supramen?
0 984
De ce să alegi Supramen? Atunci când alegi un supliment alimentar trebuie să ai în vedere mai multe aspecte : Identificarea corectă a ingredientelor pe etichetă Relevanța ingredientelor pentru afecțiunea/situația în cauză Concentrațiile substanțelor active să fie standardizate Calitatea produsului – producător sau distribuitor de încredere,..
31 Jan Ce este andropauza?
0 1192
Ce este andropauza? Andropauza este un proces care aduce modificări în viață bărbaților. Perioada se aseamănă menopauzei feminine, dar care se întâmplă gradual o dată cu trecerea timpului nu în mod direct și brusc ca și instalarea menopauzei. Scăderea hormonilor masculini se întâmplă în mod natural iar simptomele acesteia se resimt în funcție de..
31 Jan Studiu de eficienta al produsului Supramen
0 752
Studiu de eficiență al produsului Supramen Subiectul acestui studiu a fost evaluarea efectului suplimentării cu SUPRAMEN® asupra îmbunătățirii calității parametrilor lichidului ejaculatului, cum ar fi: vâscozitatea, volumul, morfologia, motilitatea, concentrația și viabilitatea spermatozoizilor. Metodologie Studiul a inclus un grup de 100 de ..
09 Dec Dna Dr. Mariela Militaru, medic primar genetică medicală – Fertilitatea în cuplu, analize și explicații. Interviu EduBotaniq
Alina 0 1688
Doamna doctor Mariela Militaru face parte din echipa multidisciplinară a Centrului de Reproducere Umană Asistată din cadrul Spitalului Regina Maria, având o experiență de aproape 20 ani în acest domeniu.   În cadrul interviului doamna doctor Militaru ne oferă informații valoroase cu scopul de clarifica și informa cuplurile care doresc să își înt..
16 Sep Conferință multidisciplinară de sănătate, nutriție și wellbeing - Medfusion Forum Ed. I
Alina 0 2126
MedFusion Forum Conferință multidisciplinară de sănătate, nutriție și wellbeing Ediția I - Fertilitate și sănătate reproductivă 16 octombrie 2022  -  Hotel Platinia, Cluj  - și online – Primul eveniment din România care abordează multidisciplinar sănătatea și nutriția integrativă, deschide seria conversațiilor cu o temă puternică:   - FERTI..
14 Aug Conf. Univ. Dr. Romeo Micu - Despre fertilitatea în cuplu. Interviu EduBotaniq
Alina 0 1922
Infertilitatea este o problemă care afectează din ce în ce mai multe cupluri.  Aflați de la Dl. Conf. Univ. Dr. Romeo Micu, coordonator al Centrului de fertilitate din cadrul Spitalului Regina Maria din Cluj, când un cuplu ar trebui să apeleze la un specialist, care sunt factorii de risc pt fertilitate, etapele stabilirii unui diagnostic, în ce mă..
24 Jun Terapia combinată de mio-inozitol și d-chiro inozitol în managementul sindromului de ovar polichistic
0 2906
În ultimii ani, cercetările din domeniul sănătății și-a avut focusul asupra studiului celor doi stereoizomeri importanți ai inozitolului: mio-inozitol (MI) și d-chiro-inozitol (DCI). De aceea, astăzi vom vorbi despre terapia combinata mio & d-chiro inozitol, cele doua molecule-mesager ai insulinei implicate în tratarea sindromului metabolic și sind..
Afişare 1 - 12 din 39 (4 pagini)
Acest site utilizează cookies. Navigarea în continuare reprezintă acceptul dumneavoastră pentru utilizarea acestora. Citeşte mai multe despre cookies aici