Categorii produse
Cosul tau

betteryou promotii 1+1

Sănătate RSS

healthy living

24 Apr Special pentru veggie lovers
Loredana 0 1550
Dacă dieta ta este una vegană sau vegetariană, este posibil ca uneori să ai nevoie de extra suport pentru a te asigura că acoperi toate nevoile organismului tău. Azi îți povestim despre produsele pe care le găsești la noi pentru a te ajuta să atingi recomandările de nutrienți în fiecare etapă a dietei tale.   De ce le-am ales și de ce sunt at..
20 Apr Cum am ajuns sa ne sabotam sanatatea?
Claudia 0 334
Intuitive wellness - Introducere Cu siguranță și tu ai auzit cât e de bună ashwagandha pentru starea de bine, cât e de bun turmericul, cât de nocive ar putea fi lactatele de vacă sau cât de eficient e postul intermitent sau dieta keto, sau poate paleo? Adevărul e că ceea ce funcționează pentru unii, nu merge deloc în cazul altora. Fiecare dintre ..
17 Mar Cum a fost la Medfusion Forum- Editia II- Endometrioza si dezechilibrele estrogenice
Alina 0 562
Data de 11 martie a trecut ca o cometă pe lângă noi. Prinși cu detaliile organizatorice și emoțiile aferente, pe alocuri ne-am simțit cam ca la propria nuntă: ne-am asigurat că totul merge strună, că invitații se simt bine, că primesc valoare, dar pe alocuri am uitat să ne bucurăm și noi cu adevărat de ceea ce am orchestrat: un eveniment unic de ed..
04 Feb Medfusion Forum Ediția II - Endometrioza și dezechilibrele estrogenului
Alina 0 3090
“Am dureri pelvine zilnice de mai bine doi ani. Uneori mă scot din rutina zilnică și stau în pat...atât e de puternică durerea!”    ”Simt înțepaturi groaznice ore în șir înainte de menstruație. Tot ce pot să fac este să stau în pat și să plâng. Așa sunt de când mă stiu, dar analizele ies normale.”   “Doctorul mi-a spus . Adică, pe s..
12 Jul 5 pași pentru un somn mai bun
0 571
Pentru un somn natural de bună calitate este foarte important crearea unei rutine înainte de somn.  Încercă acești cinci pași simpli pentru a te ajuta să dezvolți acea rutină. 1. Un somn de bună calitate Ceea ce contează mai mult decât numărul de ore dormite, este calitatea somnului. Calitatea somnului este greu de măsurat, astfel că mulți din..
21 Jun Frumusețea comestibilă. Este ciocolata bună pentru pielea dumneavoastră?
Claudia 0 535
Frumusețea comestibilă - Este ciocolata bună pentru pielea dumneavoastră? În acest articol specialista multi-premiată pentru vedete, „The Queen of Skin” (The Times) și autoarea Abigail James dezbate beneficiile ciocolatei asupra tenului nostru. Cacao în forma sa cea mai pură, adică materia primă folosită în general în ciocolata din comerț sau în ..
08 Jun Sănătatea ta intimă pe primul loc cu Grace and Green!
Claudia 0 299
Sănătatea ta intimă pe primul loc cu Grace and Green! Știai că produsele menstruale sunt în prezent al 5-lea articol cel mai frecvent găsit pe plajele europene? Cu 4,3 miliarde de produse menstruale utilizate în fiecare an în Marea Britanie – daunele asupra mediului cresc rapid. Are loc un dezastru ecologic în gropile de gunoi, în canalele n..
03 Jun Despre boala celiacă
0 1171
Printre cele mai întâlnite boli alimentare este boala celiacă. Ce este și cum poate apărea această boală? Boala celiacă este o boală autoimună, care apare în urma consumului de gluten și care constă în inflamarea mucoasei intestinului. Ce este glutenul? Glutenul este o proteină care se regăsește în grâu, secară și orz. Simptome și tratament ..
11 May Să înceapă revoluția curățeniei cu Mulieres!
Ioana 0 338
Alegerile sănătoase nu înseamnă doar dietă. Când alegem un produs de curățenie presupunem că orice alegere am face este una potrivită. Curăță? Împrospătează? Însă, produsele obișnuite de curățenie conțin adesea substanțe nocive și au efecte negative asupra sănătății noastre și a mediului înconjurător. Știai că substanțele chimice prezente în dete..
27 Apr Care formă de magneziu este cea mai eficientă?
Ioana 0 5310
Magneziul este un important mineral ce se află în strânsă legătură cu o multitudine de activități fiziologice și celulare din organism, fiind considerat la fel de important pentru sănătatea oaselor ca și calciul. Mai mult de jumătate din magneziul din organism se depune în oase, restul fiind localizat în mușchi și în țesuturile moi. Acest mineral ..
27 Apr Dieta ketogenică - Greșeli întâlnite, soluții, curiozități, recomandări
Claudia 0 2019
Dieta ketogenică - Greșeli întâlnite, soluții, curiozități, recomandări   În zilele noastre, se pare că multă lume știe despre dieta keto și nu e de mirare, deoarece puteți găsi cu ușurință o mulțime de informații despre ea (ce este, cum funcționează, beneficiile lor etc.). Ce este mai exact o dietă ketogenică? În principiu dieta ketogenică e..
13 Jan Glutationul beneficii împotriva stresului oxidativ
1 10159
Dacă aveți grijă de sănătatea dumneavoastră în mod serios, atunci ar trebui să știți despre Glutation!   Glutationul este deseori numit "Expertul în apărare" datorită funcțiilor sale de antioxidant, detoxifiant și sprijin al sistemului imunitar.   Practic, este un aliat important pentru sănătatea și vitalitatea dumeavoastră! Glutationul se găs..
Afişare 1 - 12 din 50 (5 pagini)
Acest site utilizează cookies. Navigarea în continuare reprezintă acceptul dumneavoastră pentru utilizarea acestora. Citeşte mai multe despre cookies aici