Categorii produse
Cosul tau

Sănătate RSS

healthy living

11 May Să înceapă revoluția curățeniei cu Mulieres!
Ioana 0 46
Alegerile sănătoase nu înseamnă doar dietă. Când alegem un produs de curățenie presupunem că orice alegere am face este una potrivită. Curăță? Împrospătează? Însă, produsele obișnuite de curățenie conțin adesea substanțe nocive și au efecte negative asupra sănătății noastre și a mediului înconjurător. Știai că substanțele chimice prezente în dete..
27 Apr Care formă de magneziu este cea mai eficientă?
Ioana 0 93
Magneziul este un important mineral ce se află în strânsă legătură cu o multitudine de activități fiziologice și celulare din organism, fiind considerat la fel de important pentru sănătatea oaselor ca și calciul. Mai mult de jumătate din magneziul din organism se depune în oase, restul fiind localizat în mușchi și în țesuturile moi. Acest mineral ..
27 Apr Dieta ketogenică - Greșeli întâlnite, soluții, curiozități, recomandări
Claudia 1 198
Dieta ketogenică - Greșeli întâlnite, soluții, curiozități, recomandări   În zilele noastre, se pare că multă lume știe despre dieta keto și nu e de mirare, deoarece puteți găsi cu ușurință o mulțime de informații despre ea (ce este, cum funcționează, beneficiile lor etc.). Ce este mai exact o dietă ketogenică? În principiu dieta ketogenică e..
13 Jan Glutationul beneficii împotriva stresului oxidativ
1 8215
Dacă aveți grijă de sănătatea dumneavoastră în mod serios, atunci ar trebui să știți despre Glutation!   Glutationul este deseori numit "Expertul în apărare" datorită funcțiilor sale de antioxidant, detoxifiant și sprijin al sistemului imunitar.   Practic, este un aliat important pentru sănătatea și vitalitatea dumeavoastră! Glutationul se găs..
11 Jan Ghid complet de utilizare a spray-urilor intra-orale BetterYou
Claudia 0 3064
Ghid complet de utilizare a spray-urilor cu administrare orală BetterYou. Cum aleg spray-ul oral potrivit? Importanța vitaminei D Vitamina D ajută la: - susținerea sănătoasă a oaselor și a dinților, - absorbția calciului, - întărirea sistemului imunitar, - menținerea funcției musculare normale. Cine are nevoie de Vitamina D? Semnele de..
29 Dec Nutriția și sănătatea mentală
0 2997
Nutriția și sănătatea mentală Introducere Sănătatea mintală și emoțională ocupă un loc tot mai important în viața omului modern. Studiile arată faptul că  anxietatea și depresia sunt unele dintre cele mai frecvente și, uneori, intense afecțiuni, având capacitatea de a afecta toate aspectele vieții. Deși medicina alopata vine cu soluții pentru g..
22 Jul Dieta Ketogenică
Gabriela 1 9083
  Dieta Ketogenică                  Dieta Ketogenică a fost folosită pentru prima dată de Russel Wilder pentru pacientii cu epilepsie  în anul 1921. Aceasta s-a bucurat de un adevarat succes în lumea medicală și a fost folosită pe scară largă până la introducerea agenților antiepileptici. Dieta ketogenică, ca metodă de slăbire rapidă, s-a dov..
16 Jun Zâmbește mai des! Descoperă avantajele dușurilor bucale.
Loredana 1 3171
Zâmbește cu încredere! În această săptămână, îți arătăm cum poți avea mai multă grijă de zâmbetul tău, cu un minim de efort. Dușurile bucale au devenit în ultimii ani una dintre cele mai eficiente modalități de curățare a danturii, preferate în mod deosebit de cei care au aparat dentar sau implanturi, dar nu numai. Cu ajutorul presiunii și a apei,..
07 Jun Importanța Magneziului în organism
Loredana 0 2276
Dacă ai probleme cu somnul, fie că este vorba despre insomnii sau de un somn agitat, te confrunți cu stări de anxietate sau depresie, mușchi încordați sau spasme musculare, este foarte posibil să ai o carență de magneziu. Acesta este al patrulea cel mai abundent mineral din organism și săptămâna aceasta îți povestim de ce trebuie să îi acorzi mai m..
07 Jun Beneficiile plasmei de Quinton
Loredana 0 13341
Apă de mare, apă de viață, nimic mai bun pentru a regenera corpul!   René Quinton este un biolog francez născut în 1867. El a demonstrat analogia dintre plasma sanguină umană și apa de mare, mediul în care viața a apărut pe Pământ. Cu ajutorul plasmei pe care a dezvoltat-o ​​și care acum îi poartă numele, el a salvat mii de copii bolnavi în Franț..
24 Mar Hormonii de stres
1 5189
  Hormonii de stres                   Stresul… inamicul nostru numărul unu! Adaptarea în fața stresului reprezintă însă o prioritate în viața noastră deoarece stresul reprezintă o perturbare a homeostaziei, un proces important ce menține un mediu intern stabil, sau, mai bine spus, menține o stare de echilibru. La majoritatea mamiferelor, siste..
20 Feb Ce este insomnia, cum ne afectează și ce putem face în privința ei?
0 5403
  Ce este insomnia, cum ne afectează și ce putem face în privința ei?          Insomnia, o condiție clinică des întâlnită, se manifestă prin dificultatea de a adormi sau de a menține un somn neîntrerupt, alături de simptome precum iritabilitate și amețeli pe parcursul zilei. Fie că vorbim despre problemele de zi cu zi, stresul de la locul d..
Afişare 1 - 12 din 43 (4 pagini)
Acest site utilizează cookies. Navigarea în continuare reprezintă acceptul dumneavoastră pentru utilizarea acestora. Citeşte mai multe despre cookies aici