Categorii produse
Cosul tau

neutrient-magnesium

Sănătate RSS

healthy living

15 Jul Colagenul și Confortul Articular, Ce Trebuie Să Știi
0 45
UC-ll este un tip de colagen nedenaturat de tip ll, recunoscut pentru eficiența sa în promovarea confortului articular, a mobilității și a flexibilității printr-o doză de doar 40mg. Colagenul de tip II are un mecanism de acțiune unic, distinct de cel al colagenului de tip l sau III. Colagemul de tip II, UC II are o structură diferită față de co..
10 Jul Q&A Endoprofem cu Mihaela Brăilescu
1 390
Am primit multe întrebări legate de Endoprofem. Pentru a vă facilita căutările și răspunde celor mai comune preocupări, am decis să împărtășim aceste informații într-un format Q&A.   Ajută Endoprofem în infecțiile cu E. coli rezistente la antibiotice uzuale? DA! Suplimentarea cu probiotice specifice florei vaginale poate susține creșterea im..
21 Jun Adevărul despre oxidul de magneziu
0 167
Adevărul despre oxidul de magneziu     Oxidul de magneziu este adesea considerat un produs inferior în comparație cu alte forme de magneziu, deoarece câteva studii au arătat că este absorbit mai puțin eficient de către organism. Cu toate acestea, o privire mai amplă asupra evidențelor științifice generale arată că oxidul de magneziu nu doar că a..
20 Jun Rolul esențial al colagenului în sănătatea ta
0 132
Rolul esențial al colagenului în sănătatea ta   Ce este colagenul și de ce este important? Colagenul este o proteină structurată din aminoacizi, care formează aproximativ 30% din totalul proteinelor din corpul uman. Este principalul component al țesuturilor conjunctive din corp, inclusiv al pielii, a tendoanelor, a cartilajelor, a ligament..
20 Jun Ce impact are Altrient C Asupra Sănătății Părului
0 162
De ce Altrient C? Într-o lume în care suplimentele nutritive sunt din ce în ce mai diverse, vitamina C rămâne un element esențial pentru menținerea sănătății. Cu toate acestea, nu toate formele de vitamina C sunt create la fel. Altrient a revoluționat piața suplimentelor prin introducerea formulei sale lipozomale unice, care oferă o absorbție exc..
18 Jun Tot ce trebuie să știi despre suplimentele de colagen
0 147
    Colagenul este o proteină esențială în organismul nostru, reprezentând 30% din totalul proteinelor corporale. Este principalul component al pielii, oaselor, muschilor, tendoanelor și ligamentelor oferindu-le rezistență și elasticitate. Există mai multe tipuri de colagen, dar cele mai comune și benefice sunt: Colagenul de tip l: Este cel m..
05 Jun Flora intestinală în afecțiunile uro-genitale, boala inflamatorie pelvină și endometrioza
0 227
Flora intestinală în afecțiunile uro-genitale, boala inflamatorie pelvină și endometrioza Flora intestinală, sau microbiota intestinală, joacă un rol crucial nu doar în sănătatea sistemului digestiv, ci și în echilibrul general al sănătății organismului. >> Conexiunea dintre flora intestinală și afectiunile uro-genitale, inclusiv boala inflamator..
05 Jun Impactul Infecțiilor Uro-Genitale în Boala Inflamatorie Pelvină și Endometrioza
0 199
Impactul Infecțiilor Uro-Genitale în Boala Inflamatorie Pelvină și Endometrioza Infecțiile uro-genitale și boala inflamatorie pelvină (BIP) sunt două afecțiuni care afectează sistemul reproductiv al femeilor, cu potențialul de a provoca complicații serioase dacă nu sunt tratate corect și la timp. În acest articol, vom vedea cauzele, simptomele și..
04 Jun Mirobiomul intestinal și detoxul de estrogen
0 384
Microbiomul este compus din trilioane de bacterii, fungi și virusuri care trăiesc în corpul nostru, inclusiv în tractul digestiv, pe piele și în alte părți ale organismului. Microbionul intestinal are un impact semnificativ asupra sănătății generale, inclusiv asupra sistemului imunitar și al celui digestiv. Estrobolomul reprezintă un subgroup al m..
29 Apr Bulletproof Coffee: Aromă, energie și sănătate
0 264
Bulletproof Coffee Aromă, energie și sănătate   Într-o dimineață obișnuită, când razele soarelui încep să pătrundă timid prin geam, ce poate fi mai reconfortant decât o ceașcă aburindă de cafea proaspăt preparată? Dar ce-ar fi dacă ți-am spune că acea ceașcă de cafea ar putea fi mult mai mult decât o simplă băutură matinală? Aici intervine s..
22 Apr Maestrul japonez al sănătății digestive
0 1705
MAESTRUL JAPONEZ AL SĂNĂTĂȚII DIGESTIVE Cine este Dr. OHHIRA? Dr. Iichiroh Ohhira este un nume care strălucește în lumea sănătății digestive și a probioticelor, dar puțini cunosc povestea captivantă din spatele acestui om de știință japonez și inovațiile sale remarcabile. Dr. Ohhira s-a născut într-un mic sat din Japonia, iar pasiunea sa pe..
07 Mar Medfusion Forum Ediția V- Viața cu Endo
Alina 1 632
Medfusion Forum Ediția V- Viața cu Endo. O nouă viziune asupra sănătății fizice, emoționale și reproductive a femeii cu endometrioză 30 Martie 2024- Hotel Sheraton București, Ora 10 Eveniment cu transmisie Live Cu mare bucurie vă invităm la a V-a ediție Medfusion Forum, dedicată, și de această dată, endometriozei. Așa cum ne-am propus încă de..
Afişare 1 - 12 din 73 (7 pagini)