Categorii produse
Cosul tau

Stil de viaţă RSS

family life style

21 Jun Frumusețea comestibilă. Este ciocolata bună pentru pielea dumneavoastră?
Claudia 0 31
Frumusețea comestibilă - Este ciocolata bună pentru pielea dumneavoastră? În acest articol specialista multi-premiată pentru vedete, „The Queen of Skin” (The Times) și autoarea Abigail James dezbate beneficiile ciocolatei asupra tenului nostru. Cacao în forma sa cea mai pură, adică materia primă folosită în general în ciocolata din comerț sau în ..
15 Jun Pentru o planetă mai verde!
1 48
Proiectul The Better Planet Proiectul Better Planet este un efort continuu, nu numai pentru a reduce impactul nostru asupra mediului, ci și pentru a lansa inițiative pozitive în toate aspectele sociale și de mediu pentru a asigura potențialul unei planete mai bune. Poluarea cu plastic - o problemă globală Plasticul intră în oceanele noastre în..
08 Jun Sănătatea ta intimă pe primul loc cu Grace and Green!
Claudia 0 30
Sănătatea ta intimă pe primul loc cu Grace and Green! Știai că produsele menstruale sunt în prezent al 5-lea articol cel mai frecvent găsit pe plajele europene? Cu 4,3 miliarde de produse menstruale utilizate în fiecare an în Marea Britanie – daunele asupra mediului cresc rapid. Are loc un dezastru ecologic în gropile de gunoi, în canalele n..
03 Jun Despre boala celiacă
0 46
Printre cele mai întâlnite boli alimentare este boala celiacă. Ce este și cum poate apărea această boală? Boala celiacă este o boală autoimună, care apare în urma consumului de gluten și care constă în inflamarea mucoasei intestinului. Ce este glutenul? Glutenul este o proteină care se regăsește în grâu, secară și orz. Simptome și tratament ..
27 Apr Dieta ketogenică - Greșeli întâlnite, soluții, curiozități, recomandări
Claudia 1 431
Dieta ketogenică - Greșeli întâlnite, soluții, curiozități, recomandări   În zilele noastre, se pare că multă lume știe despre dieta keto și nu e de mirare, deoarece puteți găsi cu ușurință o mulțime de informații despre ea (ce este, cum funcționează, beneficiile lor etc.). Ce este mai exact o dietă ketogenică? În principiu dieta ketogenică e..
26 Apr Cum să transformi dieta ta într-o dietă low carb
0 155
Cum să transformi dieta ta într-o dietă low carb   Doar pentru că încerci să adopți un stil de viață cu conținut scăzut de carbohidrați nu înseamnă că trebuie să renunți la mâncarea din oraș pe care o savurezi în compania celor dragi!  Poți converti orice masă într-o masă keto, dacă urmezi aceste sfaturi:   Evită în primul rând pâinea, pastele..
01 Feb Superalimente pentru sarcină
Claudia 1 247
Superalimente pentru sarcină     Dieta afectează în mod direct sănătatea hormonală și imunitară, ceea ce, la rândul său, o face unul dintre numeroșii factori care afectează fertilitatea. Superalimente pentru sarcină Când vine vorba de dietele pentru sarcină, recomandăm femeilor să se concentreze pe ceea ce se cheamă „superalimentele pentru..
16 Jan Altrient C - pliculețele cu vitamina C care îți redau frumusețea din interior
Andrei 0 11379
  Altrient C - pliculețele cu vitamina C care îți redau frumusețea din interior    Cum ar fi dacă ți-am spune că frumusețea naturală vine din interior și că strălucirea și fermitatea pielii vin dintr-un pliculeț plin cu Vitamina C și nu dintr-o sticlă de fond de ten sau un ser exagerat de scump de la un magazin de cosmetice?   Frumusețea est..
11 Jan Rețete pentru o dietă antiinflamatorie
0 3394
  Să începem cu câteva noțiuni de bază Adaugă mai multe verdețuri și fibre care asigură o bună detoxifiere Hidratează-te cu băuturi funcționale care iți oferă un plus de nutrienți Consumă antiinflamatoare naturale Consumă antioxidanți din alimente integrale și de sezon Adu un aport de grăsimi sănătoase Pentru a evita poftele intense tot ce..
29 Dec Nutriția și sănătatea mentală
0 3071
Nutriția și sănătatea mentală Introducere Sănătatea mintală și emoțională ocupă un loc tot mai important în viața omului modern. Studiile arată faptul că  anxietatea și depresia sunt unele dintre cele mai frecvente și, uneori, intense afecțiuni, având capacitatea de a afecta toate aspectele vieții. Deși medicina alopata vine cu soluții pentru g..
07 Aug Top suplimente pentru fertilitate și rolul lor - Interviu cu Mihaela Brăilescu
1 4418
Poți stimula fertilitatea naturală prin nutrienți cheie?   Află totul despre cele mai bune suplimente și care e rolul acestora din acest interviu marca EduBotaniq, cu Mihaela Brăilescu, consilier și educator de sănătate feminină. Vizitează pagina Instagram a Mihaelei aici.   30 minute de informații valoroase despre fertilitate naturală și ec..
22 Jul Dieta Ketogenică
Gabriela 1 9561
  Dieta Ketogenică                  Dieta Ketogenică a fost folosită pentru prima dată de Russel Wilder pentru pacientii cu epilepsie  în anul 1921. Aceasta s-a bucurat de un adevarat succes în lumea medicală și a fost folosită pe scară largă până la introducerea agenților antiepileptici. Dieta ketogenică, ca metodă de slăbire rapidă, s-a dov..
Afişare 1 - 12 din 19 (2 pagini)
Acest site utilizează cookies. Navigarea în continuare reprezintă acceptul dumneavoastră pentru utilizarea acestora. Citeşte mai multe despre cookies aici