Categorii produse
Cosul tau

Stil de viaţă RSS

family life style

16 Jan Altrient C - pliculețele cu vitamina C care îți redau frumusețea din interior
Andrei 0 10037
  Altrient C - pliculețele cu vitamina C care îți redau frumusețea din interior    Cum ar fi dacă ți-am spune că frumusețea naturală vine din interior și că strălucirea și fermitatea pielii vin dintr-un pliculeț plin cu Vitamina C și nu dintr-o sticlă de fond de ten sau un ser exagerat de scump de la un magazin de cosmetice?   Frumusețea est..
11 Jan Rețete pentru o dietă antiinflamatorie
0 2701
  Să începem cu câteva noțiuni de bază Adaugă mai multe verdețuri și fibre care asigură o bună detoxifiere Hidratează-te cu băuturi funcționale care iți oferă un plus de nutrienți Consumă antiinflamatoare naturale Consumă antioxidanți din alimente integrale și de sezon Adu un aport de grăsimi sănătoase Pentru a evita poftele intense tot ce..
29 Dec Nutriția și sănătatea mentală
0 2824
Nutriția și sănătatea mentală Introducere Sănătatea mintală și emoțională ocupă un loc tot mai important în viața omului modern. Studiile arată faptul că  anxietatea și depresia sunt unele dintre cele mai frecvente și, uneori, intense afecțiuni, având capacitatea de a afecta toate aspectele vieții. Deși medicina alopata vine cu soluții pentru g..
07 Aug Top suplimente pentru fertilitate și rolul lor - Interviu cu Mihaela Brăilescu
1 3825
Poți stimula fertilitatea naturală prin nutrienți cheie?   Află totul despre cele mai bune suplimente și care e rolul acestora din acest interviu marca EduBotaniq, cu Mihaela Brăilescu, consilier și educator de sănătate feminină. Vizitează pagina Instagram a Mihaelei aici.   30 minute de informații valoroase despre fertilitate naturală și ec..
22 Jul Dieta Ketogenică
Gabriela 1 7010
  Dieta Ketogenică                  Dieta Ketogenică a fost folosită pentru prima dată de Russel Wilder pentru pacientii cu epilepsie  în anul 1921. Aceasta s-a bucurat de un adevarat succes în lumea medicală și a fost folosită pe scară largă până la introducerea agenților antiepileptici. Dieta ketogenică, ca metodă de slăbire rapidă, s-a dov..
16 Jun Zâmbește mai des! Descoperă avantajele dușurilor bucale.
Loredana 1 3073
Zâmbește cu încredere! În această săptămână, îți arătăm cum poți avea mai multă grijă de zâmbetul tău, cu un minim de efort. Dușurile bucale au devenit în ultimii ani una dintre cele mai eficiente modalități de curățare a danturii, preferate în mod deosebit de cei care au aparat dentar sau implanturi, dar nu numai. Cu ajutorul presiunii și a apei,..
31 May Ce este Quercitina și cum ne poate ajuta să trăim mai echilibrat
Loredana 1 8903
În rândurile care urmează, îți povestim pe scurt despre ce este Quercitina, care este rolul ei în organism și de ce ar trebui să îi acordăm mai multă atenție pentru un stil de viață echilibrat.  În plus, îți reamintim că suntem aici dacă ai nevoie de mai multe detalii sau informații suplimentare despre aceste suplimente (și nu numai!). Așa că nu e..
22 May Totul despre probiotice, interviu cu Prof. Univ. Dr Dan C.Vodnar, USAMV Cluj – EduBotaniq.ro
2 5808
    Totul despre probiotice, interviu cu Prof. Univ. Dr Dan C.Vodnar, USAMV Cluj – EduBotaniq.ro   Despre probiotice și sănătatea intestinală se vorbește tot mai mult, iar când ai alături un cercetător ca Dan C. Vodnar, Profesor Universitar Doctor, Prorector responsabil cu cercetarea în cadrul USAMV Cluj Napoca, nominalizat în Top 2% cercetă..
20 Feb Ce este insomnia, cum ne afectează și ce putem face în privința ei?
0 4350
  Ce este insomnia, cum ne afectează și ce putem face în privința ei?          Insomnia, o condiție clinică des întâlnită, se manifestă prin dificultatea de a adormi sau de a menține un somn neîntrerupt, alături de simptome precum iritabilitate și amețeli pe parcursul zilei. Fie că vorbim despre problemele de zi cu zi, stresul de la locul d..
05 Nov Cosmina Grigore Despre abordarea personalizată a protocoalelor cu vitamina c la pacienții oncologici
0 4884
  Cosmina Grigore, Patient Coach & Tehnician Nutriționist & Președinte Asociația Imunis   Cosmina Grigore este consilier în nutriție, primul pacient devenit Patient Coach din România, instructor de Pilates, a urmat cursuri de nutrigenomica și Navigator de pacienți, este fondator al Asociației Imunis dedicată educării și informării pacienți..
17 Jul Despre schimbări sănătoase cu Cori Grămescu
Loredana 0 6299
Joi, 2 iulie 2020, Cori Grămescu, coach de lifestyle și nutriție și fondatoare a LadyFit.ro și yummdiet.com, ne-a oferit sfaturi într-un Live pe pagina sa de Facebook despre importanța unei alimentații sănătoase, despre deficitul caloric, sport și echilibru în alimentație. Mai jos, găsești întrebările la care Cori Grămescu a răspuns și informații..
04 Mar Despre sport și de ce este important să fii constant
Loredana 0 1456
Știai că voința nu este cea mai mare problemă atunci când încerci să adopți un obicei nou precum cel de a face mai multă mișcare?   Majoritatea oamenilor au suficientă voință pentru a practica exerciții fizice în primele câteva zile după ce și-au propus acest lucru. Problema este, de fapt, că nu reușesc să fie consistenți și nu reușesc să trans..
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)
Acest site utilizează cookies. Navigarea în continuare reprezintă acceptul dumneavoastră pentru utilizarea acestora. Citeşte mai multe despre cookies aici