Categorii produse
Cosul tau

medfusion-forum-logo  16 octombrie 2022 - Hotel Platinia, Cluj-Napoca. Află mai multe aici

Stil de viaţă RSS

family life style

05 Oct Performanța sportivă și colagenul – CAPITOLUL II
Claudia 0 7
Sănătatea articulațiilor Stilul de viață activ și exercițiile de mare intensitate pot avea multe beneficii, dar pot pune, de asemenea, presiune asupra articulațiilor. Când vine vorba de dureri articulare, deteriorarea cartilajului - perna care absoarbe șocul - este adesea cauza. Deloc surprinzător, colagenul reprezintă două treimi din greutatea ca..
05 Oct Performanța sportivă și colagenul – CAPITOLUL I
Claudia 0 6
Nutriția optimă joacă un rol important în procesul de reparare post antrenament. Aceasta implică includerea de proteine ​​de bună calitate pentru a reconstrui țesuturile, carbohidrați complecsi pentru a energiza organismul, grăsimi sănătoase pentru a reduce procesele inflamatorii și pentru a sprijini funcția cognitivă, ca să nu mai vorbim de cei pe..
16 Sep Conferință multidisciplinară de sănătate, nutriție și wellbeing - Medfusion Forum Ed. I
Alina 0 461
MedFusion Forum Conferință multidisciplinară de sănătate, nutriție și wellbeing Ediția I - Fertilitate și sănătate reproductivă 16 octombrie 2022  -  Hotel Platinia, Cluj  - și online – Primul eveniment din România care abordează multidisciplinar sănătatea și nutriția integrativă, deschide seria conversațiilor cu o temă puternică:   - FERTI..
26 Jul Despre colagen și ceramide. Ce rol au. Studii actuale.
0 191
Colagenul este important deoarece corpul tău îl folosește pentru a ajuta pielea, mușchii și oasele să se repare. Cu cât îmbătrânești, calitatea pielii și starea pielii se schimbă. Odată cu vârsta, pielea ta își pierde integritatea structurală. Pe măsură ce îmbătrânim, pierdem colagen, afectând astfel atât calitatea pielii, cât și starea acesteia. ..
12 Jul 5 pași pentru un somn mai bun
0 289
Pentru un somn natural de bună calitate este foarte important crearea unei rutine înainte de somn.  Încercă acești cinci pași simpli pentru a te ajuta să dezvolți acea rutină. 1. Un somn de bună calitate Ceea ce contează mai mult decât numărul de ore dormite, este calitatea somnului. Calitatea somnului este greu de măsurat, astfel că mulți din..
12 Jul Ce este uleiul MCT? Clasificare. Diete. Efecte secundare. Recomandări culinare.
Claudia 0 1692
CE ESTE ULEIUL MCT? CLASIFICARE. DIETE. EFECTE SECUNDARE. RECOMANDĂRI CULINARE.   Trigliceridele cu lanț mediu (MCT) sunt un grup de grăsimi saturate care, în loc să fie stocate sub formă de grăsime, tind să fie absorbite rapid și transformate eficient într-o sursă de energie ușor disponibilă pe care, mai apoi, celulele să o transforme în energie..
06 Jul Cum să obții acea strălucire de vară?
0 82
O vară bine petrecută se cunoaște după următoarele elemente esențiale: ·un ten sănătos; ·un ten radiant; ·un ten bronzat.  Te întrebi cât de ușor este să obții un astfel de ten pentru o vară strălucitoare ? Ei bine, se dovedește a fi destul de ușor. Trebuie doar să urmărești pașii de mai jos. 1.Mănâncă legume Consumul de legume, în special ..
21 Jun Frumusețea comestibilă. Este ciocolata bună pentru pielea dumneavoastră?
Claudia 0 171
Frumusețea comestibilă - Este ciocolata bună pentru pielea dumneavoastră? În acest articol specialista multi-premiată pentru vedete, „The Queen of Skin” (The Times) și autoarea Abigail James dezbate beneficiile ciocolatei asupra tenului nostru. Cacao în forma sa cea mai pură, adică materia primă folosită în general în ciocolata din comerț sau în ..
15 Jun Pentru o planetă mai verde!
1 142
Proiectul The Better Planet Proiectul Better Planet este un efort continuu, nu numai pentru a reduce impactul nostru asupra mediului, ci și pentru a lansa inițiative pozitive în toate aspectele sociale și de mediu pentru a asigura potențialul unei planete mai bune. Poluarea cu plastic - o problemă globală Plasticul intră în oceanele noastre în..
08 Jun Sănătatea ta intimă pe primul loc cu Grace and Green!
Claudia 0 114
Sănătatea ta intimă pe primul loc cu Grace and Green! Știai că produsele menstruale sunt în prezent al 5-lea articol cel mai frecvent găsit pe plajele europene? Cu 4,3 miliarde de produse menstruale utilizate în fiecare an în Marea Britanie – daunele asupra mediului cresc rapid. Are loc un dezastru ecologic în gropile de gunoi, în canalele n..
03 Jun Despre boala celiacă
0 534
Printre cele mai întâlnite boli alimentare este boala celiacă. Ce este și cum poate apărea această boală? Boala celiacă este o boală autoimună, care apare în urma consumului de gluten și care constă în inflamarea mucoasei intestinului. Ce este glutenul? Glutenul este o proteină care se regăsește în grâu, secară și orz. Simptome și tratament ..
27 Apr Dieta ketogenică - Greșeli întâlnite, soluții, curiozități, recomandări
Claudia 1 1195
Dieta ketogenică - Greșeli întâlnite, soluții, curiozități, recomandări   În zilele noastre, se pare că multă lume știe despre dieta keto și nu e de mirare, deoarece puteți găsi cu ușurință o mulțime de informații despre ea (ce este, cum funcționează, beneficiile lor etc.). Ce este mai exact o dietă ketogenică? În principiu dieta ketogenică e..
Afişare 1 - 12 din 26 (3 pagini)
Acest site utilizează cookies. Navigarea în continuare reprezintă acceptul dumneavoastră pentru utilizarea acestora. Citeşte mai multe despre cookies aici