Categorii produse
Cosul tau

medfusion forum banner

Stil de viaţă RSS

family life style

04 Feb Medfusion Forum Ediția II - Endometrioza și dezechilibrele estrogenului
Alina 0 21
În octombrie 2021 am lansat platforma “Fertilitate naturală” împreună cu Mihaela Brăilescu având în minte să creăm un spatiu complex de informare pentru cuplurile care își doresc un copil. Am adunat într-un singur loc zeci de ore de research pe care le-am transpus în articolele de blog, interviuri cu specialiști în domeniu, grup suport ghidat de un..
01 Feb O abordare directa despre dieta keto, post intermitent si slabire cu Hunor Salak, vicecampion european fitness natural.
Andrei 0 16
Hunor Salak este vicecampion european de fitness natural, fondatorul și antrenorul aplicației de fitness Biohacker Body, tehnician nutriționist și antrenor personal de peste 5 ani, timp în care a ajutat peste 700 de persoane să aibă rezultate și să le mențină pe termen lung. În cadrul interviului Hunor ne oferă informații prețioase despre dieta ke..
13 Dec Ce alegi de sarbatori?
Alina 0 96
Ce alegi de sărbători? Acum 2 ani, fiul meu cel mic a făcut un tantrum în toată regula pentru că la momentul scrisoriii pentru Moș Crăciun NU ȘTIA CE SĂ ÎI CEARĂ, PENTRU CĂ EL ARE DE TOATE! Oricât de amuzant a părut a fi în primă fază, reacția lui ne-a pus un pic pe gânduri: cât anume din ce ne dorim ne bucură cu adevărat și ce anume e doar umpl..
13 Dec Ce cadouri cumparam celor dragi?
Alina 0 234
Ce cadouri cumpăram celor dragi? Asta e o întrebare la care greu găsesc răspuns. Dacă și tie iți este greu să cumperi un cadou potrivit pentru cei dragi, las mai jos câteva din ideile care au funcționat pentru mine în ultimii ani, fie că e vorba de sărbători sau de aniversări. Bunicii sunt mereu încântați de ceva făcut de mânuțele nepoților, s..
28 Oct Retete KETO Cafea Bulletproof cu ButterFat Keto
Claudia 0 213
Retete KETO Cafea Bulletproof cu ButterFat Keto   Ce este mai exact o cafea bulletproof? O cafea bulletproof este o băutură care te ajută atunci când energia nu este la cote optime, putând să aibă efecte pozitive și asupra sistemului cognitiv.   Cum se prepară bulletproof coffee? De regulă aceasta se prepară din cafeaua ta preferată, la c..
27 Oct Retete KETO Bautura Bulletproof Matcha ButterFat Keto
Claudia 0 107
Retete KETO Bautura Bulletproof Matcha ButterFat Keto Băutura Bulletproof Matcha pregătită de Alexandra Lacurezeanu cu produsul Butterfat Keto MCT POWDER. De ce ingrediente ai nevoie? • 10g de pudră Butterfat Keto MCT, Neutrient • 1 linguriță de pudră de matcha • 150-200ml de lapte vegetal neîndulcit (se poate folosi orice tip de lapte sau c..
05 Oct Performanța sportivă și colagenul – CAPITOLUL II
Claudia 0 205
Sănătatea articulațiilor Stilul de viață activ și exercițiile de mare intensitate pot avea multe beneficii, dar pot pune, de asemenea, presiune asupra articulațiilor. Când vine vorba de dureri articulare, deteriorarea cartilajului - perna care absoarbe șocul - este adesea cauza. Deloc surprinzător, colagenul reprezintă două treimi din greutatea ca..
05 Oct Performanța sportivă și colagenul – CAPITOLUL I
Claudia 0 714
Nutriția optimă joacă un rol important în procesul de reparare post antrenament. Aceasta implică includerea de proteine ​​de bună calitate pentru a reconstrui țesuturile, carbohidrați complecsi pentru a energiza organismul, grăsimi sănătoase pentru a reduce procesele inflamatorii și pentru a sprijini funcția cognitivă, ca să nu mai vorbim de cei pe..
16 Sep Conferință multidisciplinară de sănătate, nutriție și wellbeing - Medfusion Forum Ed. I
Alina 0 1469
MedFusion Forum Conferință multidisciplinară de sănătate, nutriție și wellbeing Ediția I - Fertilitate și sănătate reproductivă 16 octombrie 2022  -  Hotel Platinia, Cluj  - și online – Primul eveniment din România care abordează multidisciplinar sănătatea și nutriția integrativă, deschide seria conversațiilor cu o temă puternică:   - FERTI..
15 Sep Retete KETO Nutty Cheesecake cu ButterFat Keto
Claudia 0 112
Retete KETO Nutty Cheesecake cu ButterFat Keto Această rețetă face parte din cookbook-ul conceput de dieteticianul Alexandra Lacurezeanu împreună cu Botaniq.ro. Alexandra Lacurezeanu este absolventă a Facultății de Nutriție și Dietetică din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu“ din Cluj-Napoca, în prezent masterandă la ..
13 Sep Retete KETO Smoothie bowl colorat si aromat cu ButterFat Keto
Claudia 0 67
Retete KETO Smoothie bowl colorat si aromat cu ButterFat Keto Această rețetă face parte din cookbook-ul conceput de dieteticianul Alexandra Lacurezeanu împreună cu Botaniq.ro. Alexandra Lacurezeanu este absolventă a Facultății de Nutriție și Dietetică din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu“ din Cluj-Napoca, în prezent..
19 Aug Retete KETO Clatite dulci cu clementine cu ButterFat Keto
Claudia 0 94
Retete KETO Clatite dulci cu clementine cu ButterFat Keto Această rețetă face parte din cookbook-ul conceput de dieteticianul Alexandra Lacurezeanu împreună cu Botaniq.ro. Alexandra Lacurezeanu este absolventă a Facultății de Nutriție și Dietetică din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu“ din Cluj-Napoca, în prezent mas..
Afişare 1 - 12 din 38 (4 pagini)
Acest site utilizează cookies. Navigarea în continuare reprezintă acceptul dumneavoastră pentru utilizarea acestora. Citeşte mai multe despre cookies aici