Categorii produse
Cosul tau

Despre noi

botaniq logo

 

 

Botaniq.ro este o platformă online de informare și cumpărare. Valorile după care ne ghidăm ca oameni: Onestitate, Respect, Echilibru, Familie sunt transpunse în acest minunat proiect ce are scopul de a oferi un cadru discret și elegant pentru cei care împărtășesc aceleași valori și care cred, la fel ca noi, că Natura are puterea de oferi leacuri pentru nevoile trupului. 
 

Sperăm ca la noi să te simți ca într-o cafenea dichisită, răsfoind cu plăcere paginile de Blog, Remedii naturiste, Alimente, Cosmetice, Promoții și că vei găsi pe "rafturile" noastre cele mai bune produse pentru a face față cu zâmbetul pe buze provocărilor de zi cu zi.

Vei fi servit cu atenție și entuziasm de o echipă experimentată și informată ce își propune să îți ofere o experiență de cumpărare relaxantă și sigură.
 

Când ne vei trece pragul vei observa că toate informațiile sunt vizibil prezentate: datele noastre de identificare fiscală și de contact (primul lucru la care orice cumpărător online trebuie să fie atent), prețuri, costuri de transport, politica de retur. Totodată, am organizat toate "rafturile" așa încât  să gășiți ușor ceea ce aveți nevoie: Categorii produse, Producători, Promoții, Blog.
 

În meniul din stânga poți activa filtre așa încât căutarea să fie și mai ușoară.
 

Nu ignorați nici căsuța de căutare de sus. Vă poate fi de mare folos.

 

Ce veți găsi la noi?
 

Pentru că suntem o echipă de familiști convinși veți găsi la noi produse pentru sănătatea și confortul întregii familii: de la remedii naturiste, alimente, cosmetice bio, detergenți bio, până la dermato-cosmetice, sisteme de purtare bebeluși și aparatură pentru bucătărie. 

Toate sunt produse de proveniență certă, cu certificate de conformitate, cu autorizație de punere pe piață eliberată la Ministerul Sănătății sau Institutul de Bio Resurse Alimentare. 
 

La ce să vă așteptați când comandați de la noi?

  • mail de confirmare cu numărul comenzii;
  • mail/ telefon de informare că una din colegele noastre se ocupă de comandă Dumneavoastră;
  • mail de confirmare a expedierii comenzii prin Poșta Română sau cu numărul notei de transport pentru comenzile expediate prin curier rapd
  • la primirea comenzii veți găși în colet factura fiscala pentru produsele comandate.

Important:

  • comenzile vor fi onorate în funcție de ordinea înregistrării lor pe site
  • 80% din comenzi se expediază în aceeași zi lucrătoare, dacă comandă s-a înregistrat până în ora 14.
  • în cazul în care anumite produse nu sunt pe stoc timpul de expediție poate fi de 48 de ore. Veți fi anunțat asupra acestui aspect pe mail sau telefon.

 

Și pentru că ne dorim ca experiență Dumneavoastră la noi să fie una memorabilă vă invităm să ne fiți alături în fiecare zi urmărindu-ne pe pagina de facebook sau abonandu-vă la newsletterul nostru.

Să auzim numai de bine.
 

Echipa 
 

botaniq.ro