Categorii produse
Cosul tau

Interviuri RSS

categorie blog - interviuri botaniq.ro

01 Feb O abordare directa despre dieta keto, post intermitent si slabire cu Hunor Salak, vicecampion european fitness natural.
Andrei 0 279
Hunor Salak este vicecampion european de fitness natural, fondatorul și antrenorul aplicației de fitness Biohacker Body, tehnician nutriționist și antrenor personal de peste 5 ani, timp în care a ajutat peste 700 de persoane să aibă rezultate și să le mențină pe termen lung. În cadrul interviului Hunor ne oferă informații prețioase despre dieta ke..
11 Jan Cum ne poti ajuta sa fim mai buni?
Alina 1 157
Bine te-am găsit. Îți scriu aceste rânduri pentru că îmi pasă. îmi pasă cum ne vezi, ce fel de experiență ai atunci când comanzi de la noi, cum interacționezi cu colegii noștri de la vânzări, cum ajunge coletul la tine, ce te determină să revii la noi sau ce anume ar trebui să facem noi mai bine ca să devenim alegerea ta nr 1 când vine vorba de să..
10 Jan Interviu Dr. Mădălina Bozac, medic endocrinolog, despre sindromul premenstrual
Alina 0 209
Aflați de la Dna Dr. Mădălina Bozac, informații valoroase despre modificările hormonale ce au loc în organism în diferite etape ale vieții: adolescența, vârsta fertilă și peri-menopauză.  Ce este normal atunci când ne gândim la etapele ciclului menstrual, cum putem intervenii asupra managementului durerii și a simptomelor premestruale . Ce soluții..
09 Dec Dna Dr. Mariela Militaru, medic primar genetică medicală – Fertilitatea în cuplu, analize și explicații. Interviu EduBotaniq
Alina 0 615
Doamna doctor Mariela Militaru face parte din echipa multidisciplinară a Centrului de Reproducere Umană Asistată din cadrul Spitalului Regina Maria, având o experiență de aproape 20 ani în acest domeniu.   În cadrul interviului doamna doctor Militaru ne oferă informații valoroase cu scopul de clarifica și informa cuplurile care doresc să își înt..
14 Aug Conf. Univ. Dr. Romeo Micu - Despre fertilitatea în cuplu. Interviu EduBotaniq
Alina 0 1064
Infertilitatea este o problemă care afectează din ce în ce mai multe cupluri.  Aflați de la Dl. Conf. Univ. Dr. Romeo Micu, coordonator al Centrului de fertilitate din cadrul Spitalului Regina Maria din Cluj, când un cuplu ar trebui să apeleze la un specialist, care sunt factorii de risc pt fertilitate, etapele stabilirii unui diagnostic, în ce mă..
20 Jan Cum să alegi cea mai bună vitamina C
Andrei 0 4461
Un interviu edu-Botaniq.ro cu Mihaela Brailescu și Andrei Fulop despre Vitamina C.   Urmărește și vei afla că: - Majoritatea animalelor își produc singure vitamina C (vezi câtă vitamina C au nevoie că să fie sănătoase). - Ce roluri are vitamina C în organism; - Ce să urmărești atunci când cumperi un supliment cu Vitamina C - De ce să iei vitamin..
28 Aug Ce e bine să știi despre complexul de vitamine B?
0 4377
Mihaela Brăilescu – despre beneficiile pentru corp, sănătate feminină, sindrom  premenstrual și menopauză a vitaminelor B   Care este rolul B-urilor pentru sănătatea femeilor? Mihaela Brăilescu (M.B.): Complexul de B-uri ajută la metabolizarea glucidelor, îmbunătățesc utilizarea carbohidraților din dietă și astfel reduc pofta de dulce. Vit..
07 Aug Top suplimente pentru fertilitate și rolul lor - Interviu cu Mihaela Brăilescu
1 5054
Poți stimula fertilitatea naturală prin nutrienți cheie?   Află totul despre cele mai bune suplimente și care e rolul acestora din acest interviu marca EduBotaniq, cu Mihaela Brăilescu, consilier și educator de sănătate feminină. Vizitează pagina Instagram a Mihaelei aici.   30 minute de informații valoroase despre fertilitate naturală și ec..
22 May Totul despre probiotice, interviu cu Prof. Univ. Dr Dan C.Vodnar, USAMV Cluj – EduBotaniq.ro
2 6830
    Totul despre probiotice, interviu cu Prof. Univ. Dr Dan C.Vodnar, USAMV Cluj – EduBotaniq.ro   Despre probiotice și sănătatea intestinală se vorbește tot mai mult, iar când ai alături un cercetător ca Dan C. Vodnar, Profesor Universitar Doctor, Prorector responsabil cu cercetarea în cadrul USAMV Cluj Napoca, nominalizat în Top 2% cercetă..
03 Feb Semnalele organismului când avem carență de Vitamina C
0 3077
Oare suntem atenți atunci când corpul ne dă semnale ? Oare știm să-i citim mesajele ? Aflați de la Cosmina Grigore care sunt semnalele pe care ni le dă organismul atunci când avem carență de vitamina C.       Cosmina Grigore, Patient Coach & Tehnician Nutriționist & Președinte Asociația Imunis   Cosmina Grigore este consilier în nutriție,..
05 Nov Cosmina Grigore Despre abordarea personalizată a protocoalelor cu vitamina c la pacienții oncologici
0 5781
  Cosmina Grigore, Patient Coach & Tehnician Nutriționist & Președinte Asociația Imunis   Cosmina Grigore este consilier în nutriție, primul pacient devenit Patient Coach din România, instructor de Pilates, a urmat cursuri de nutrigenomica și Navigator de pacienți, este fondator al Asociației Imunis dedicată educării și informării pacienți..
17 Jul Despre schimbări sănătoase cu Cori Grămescu
Loredana 0 7109
Joi, 2 iulie 2020, Cori Grămescu, coach de lifestyle și nutriție și fondatoare a LadyFit.ro și yummdiet.com, ne-a oferit sfaturi într-un Live pe pagina sa de Facebook despre importanța unei alimentații sănătoase, despre deficitul caloric, sport și echilibru în alimentație. Mai jos, găsești întrebările la care Cori Grămescu a răspuns și informații..
Afişare 1 - 12 din 15 (2 pagini)
Acest site utilizează cookies. Navigarea în continuare reprezintă acceptul dumneavoastră pentru utilizarea acestora. Citeşte mai multe despre cookies aici