Categorii produse
Cosul tau

neutrient-magnesium

Interviuri RSS

categorie blog - interviuri botaniq.ro

10 Apr Dr. Sergiu Pătcaș- Cum influențează sindromul ovarelor polichistice (SOPC) viața femeii? Interviu EduBotaniq
0 647
Cum influențează Sindromul ovarelor polichistice viața femeii de la adolescență până la menopauză? Cum diferă conduita de tratament de la un caz la altul? Ce ingrediente suport există pentru gestionarea simptomatologiei? Despre toate acestea, și multe altele, în interviul cu dl. dr. Sergiu Pătcaș, medic primar obstetrica-ginecologie în cadrul ..
23 Oct Ce înseamnă tratamentul de excelență al endometriozei? Interviu Mihaela Simedrea - EduBotaniq.ro
Alina 0 1076
Ce înseamnă tratamentul de excelență al endometriozei? Endometrioza este o afecțiune cronică evolutivă care impacteaza profund viața femeilor pe tot parcursul vieții reproductive. Cu o latență în diagnosticare de aproximativ 7 ani cauzată atât de nivelul scăzut de conștientizare cât și de numărul redus de specialiști pregătiți să identifice subti..
18 Jul Dr Voicu Simedrea - Diagnosticarea corectă a endometriozei și abordarea terapeutică personalizată, Interviu EduBotaniq.ro
Alina 1 10930
    Dl. Dr. Voicu Simedrea este medic primar obstetrică-ginecologie, chirurg de excelență în tratarea multidisciplinară a endometriozei și fondatorul Endo Institute, primul și singurul centru de excelență în diagnosticul și tratamentul endometriozei din România, acreditat de European Endometriosis League și Surgical Review Corporation. Întâlne..
30 Jun Dr. Ildiko Bartok și Dr. Calin Todoran - Menopauza este începutul unei noi călătorii pline de înțelepciune, libertate și autenticitate. Interviu EduBotaniq.ro
Alina 0 1473
Dr. Ildiko Bartok și Dr. Calin Todoran - Menopauza este începutul unei noi călătorii pline de înțelepciune, libertate și autenticitate. Interviu EduBotaniq.ro     Unul dintre interviurile care ne-a adus multă bucurie este cel cu Dna Dr. Ildiko Bartok și Dl. Dr. Călin Todoran despre menopauză. Medici ginecologi cu pregătire extinsă în domeniu,..
04 May Dr. Vlad Ormindean - Despre sănătatea trompelor uterine, interviu EduBotaniq.ro
Alina 0 1640
Despre sănătatea trompelor uterine – Dr. Vlad Ormindean, medic specialist obstetrică-ginecologie, interviu EduBotaniq.ro In acest interviu veți afla de la Dl. Dr. Vlad Ormindean detalii despre sănătatea trompelor uterine și când trebuie să luam în considerare investigarea lor. Exista simptome sau indicii care să ne sugereze că exista probleme cu..
01 Feb O abordare directa despre dieta keto, post intermitent si slabire cu Hunor Salak, vicecampion european fitness natural.
Andrei 1 1804
Hunor Salak este vicecampion european de fitness natural, fondatorul și antrenorul aplicației de fitness Biohacker Body, tehnician nutriționist și antrenor personal de peste 5 ani, timp în care a ajutat peste 700 de persoane să aibă rezultate și să le mențină pe termen lung. În cadrul interviului Hunor ne oferă informații prețioase despre dieta ke..
10 Jan Interviu Dr. Mădălina Bozac, medic endocrinolog, despre sindromul premenstrual
Alina 0 1779
Aflați de la Dna Dr. Mădălina Bozac, informații valoroase despre modificările hormonale ce au loc în organism în diferite etape ale vieții: adolescența, vârsta fertilă și peri-menopauză.  Ce este normal atunci când ne gândim la etapele ciclului menstrual, cum putem intervenii asupra managementului durerii și a simptomelor premestruale . Ce soluții..
09 Dec Dna Dr. Mariela Militaru, medic primar genetică medicală – Fertilitatea în cuplu, analize și explicații. Interviu EduBotaniq
Alina 0 2329
Doamna doctor Mariela Militaru face parte din echipa multidisciplinară a Centrului de Reproducere Umană Asistată din cadrul Spitalului Regina Maria, având o experiență de aproape 20 ani în acest domeniu.   În cadrul interviului doamna doctor Militaru ne oferă informații valoroase cu scopul de clarifica și informa cuplurile care doresc să își înt..
14 Aug Conf. Univ. Dr. Romeo Micu - Despre fertilitatea în cuplu. Interviu EduBotaniq
Alina 0 2500
Infertilitatea este o problemă care afectează din ce în ce mai multe cupluri.  Aflați de la Dl. Conf. Univ. Dr. Romeo Micu, coordonator al Centrului de fertilitate din cadrul Spitalului Regina Maria din Cluj, când un cuplu ar trebui să apeleze la un specialist, care sunt factorii de risc pt fertilitate, etapele stabilirii unui diagnostic, în ce mă..
20 Jan Cum să alegi cea mai bună vitamina C
Andrei 1 11903
Un interviu edu-Botaniq.ro cu Mihaela Brailescu și Andrei Fulop despre Vitamina C.   Urmărește și vei afla că: - Majoritatea animalelor își produc singure vitamina C (vezi câtă vitamina C au nevoie că să fie sănătoase). - Ce roluri are vitamina C în organism; - Ce să urmărești atunci când cumperi un supliment cu Vitamina C - De ce să iei vitamin..
28 Aug Ce e bine să știi despre complexul de vitamine B?
1 11383
Mihaela Brăilescu – despre beneficiile pentru corp, sănătate feminină, sindrom  premenstrual și menopauză a vitaminelor B   Care este rolul B-urilor pentru sănătatea femeilor? Mihaela Brăilescu (M.B.): Complexul de B-uri ajută la metabolizarea glucidelor, îmbunătățesc utilizarea carbohidraților din dietă și astfel reduc pofta de dulce. Vit..
07 Aug Top suplimente pentru fertilitate și rolul lor - Interviu cu Mihaela Brăilescu
1 6223
Poți stimula fertilitatea naturală prin nutrienți cheie?   Află totul despre cele mai bune suplimente și care e rolul acestora din acest interviu marca EduBotaniq, cu Mihaela Brăilescu, consilier și educator de sănătate feminină. Vizitează pagina Instagram a Mihaelei aici.   30 minute de informații valoroase despre fertilitate naturală și ec..
Afişare 1 - 12 din 19 (2 pagini)