Categorii produse
Cosul tau

medfusion forum 3

Blog botaniq.ro RSS

20 Sep Hai sa vorbim despre Sindromul Ovarelor Polichistice
2 1345
Hai să vorbim despre Sindromul Ovarelor Polichistice   MedFusion Forum, seria de conferințe multidisciplinare de sănătate, nutriție și wellbeeing pe care le organizăm împreună cu Mihaela Brăilescu revine cu o ediție de interes pentru cel puțin 1 din 10 femei. Deci, este foarte probabil să fii interesată!         În Romania, în jur ..
24 Aug Ciupercile Terapeutice - De la traditie la stiinta
0 181
Ciupercile fac parte din meniul românilor de când ne știm. Probabil că și tu ai fost la un moment în căutare de ciuperci în pădure cu părinții sau bunicii, ai mâncat faimoasa mâncărică de gălbiori cu mămăligă iar dacă ai petrecut anii de studenție la cămin ai cărat ceva borcane cu zacuscă de acasă.     Adevărul e că, dincolo de valoare nutriți..
03 Aug The Next Big Thing
0 393
The Next Big Thing Suplimentelor alimentare fermentate cu kefir-kombucha- Piața suplimentelor alimentate a luat un avant fantastic, cu sute, mii de producători care se întrec în a veni cu ce cele mai concentrate, curate, eficiente produse. Suplimentele nu tratează, suplimentele sprijină corpul uman, îl ajută să „ajungă” mai repede din punctul..
31 Jul Ciupercile terapeutrice
DevPro 0 3419
Partea I- TOP 5 BENEFICII ”Descoperă puterea ciupercilor terapeutice: sprijină sănătatea și bunăstarea generala” Ciupercile terapeutice au câștigat o atenție tot mai mare în rândul cercetătorilor și publicului larg datorită capacității lor impresionante de a sprijini sănătatea și bunăstarea generală. Aceste organisme vegetale au fost folosite î..
18 Jul Dr Voicu Simedrea - Diagnosticarea corectă a endometriozei și abordarea terapeutică personalizată, Interviu EduBotaniq.ro
Alina 1 5815
    Dl. Dr. Voicu Simedrea este medic primar obstetrică-ginecologie, chirurg de excelență în tratarea multidisciplinară a endometriozei și fondatorul Endo Institute, primul și singurul centru de excelență în diagnosticul și tratamentul endometriozei din România, acreditat de European Endometriosis League și Surgical Review Corporation. În cadr..
11 Jul Viata secreta a intestinului Partea II. Fermentatia
Alina 0 326
Viața secretă a intestinului Partea II. Fermentația   Creierul și intestinul îndeplinesc funcții diferite DAR sunt interconectate și comunică între ele într-un mod complex. Înțelegerea acestei relații și a impactului reciproc poate fi cheia pentru o bună sănătate mentală, emoțională și fizică. Alimentația joacă un rol esențial în modul în ca..
10 Jul Viata secreta a intestinului Partea I. Comunicarea creier intestin
Alina 0 313
Viata secretă a intestinului Partea I - Comunicarea creier-intestin   Comunicarea între creier și sistemul gastrointestinal, cunoscută și sub denumirea de axă creier-intestin, reprezintă o rețea complexă de interacțiuni și semnale bi-directionale care se desfășoară între cele două sisteme. Această comunicare este facilitată de diferite compon..
30 Jun Dr. Ildiko Bartok și Dr. Calin Todoran - Menopauza este începutul unei noi călătorii pline de înțelepciune, libertate și autenticitate. Interviu EduBotaniq.ro
Alina 0 302
Dr. Ildiko Bartok și Dr. Calin Todoran - Menopauza este începutul unei noi călătorii pline de înțelepciune, libertate și autenticitate. Interviu EduBotaniq.ro     Unul dintre interviurile care ne-a adus multă bucurie este cel cu Dna Dr. Ildiko Bartok și Dl. Dr. Călin Todoran despre menopauză. Medici ginecologi cu pregătire extinsă în domeniu,..
29 Jun Nutritia vie
Alina 0 134
Nutriția vie Mini-ghid despre fermentarea alimentelor Istoria fermentării alimentelor este veche de mii de ani și se crede că a început în mod accidental. Înainte de a fi înțeleasă științific, fermentarea a fost un proces misterios și magic, iar oamenii au folosit-o pentru a conserva alimentele și a le face mai digerabile. Fermentarea alimentelor..
29 Jun 10+1 motive pentru care sa alegi Botaniq.ro
Claudia 0 104
10 + 1 motive pentru care să alegi Botaniq.ro Azi îți povestim despre cele 11 motive care să te îndemne să dai click aici, la noi acasă. Motivul numărul 1 – Andrei El este creierul firmei noastre, omul cu viziunea, este cel care își pierde ultimul zâmbetul pe buze când ne lovesc situațiile mai tensionate și tot el este cel care responsabilizea..
04 May Dr. Vlad Ormindean - Despre sănătatea trompelor uterine, interviu EduBotaniq.ro
Alina 0 684
Despre sănătatea trompelor uterine – Dr. Vlad Ormindean, medic specialist obstetrică-ginecologie, interviu EduBotaniq.ro In acest interviu veți afla de la Dl. Dr. Vlad Ormindean detalii despre sănătatea trompelor uterine și când trebuie să luam în considerare investigarea lor. Exista simptome sau indicii care să ne sugereze că exista probleme cu..
24 Apr Special pentru veggie lovers
Loredana 0 1633
Dacă dieta ta este una vegană sau vegetariană, este posibil ca uneori să ai nevoie de extra suport pentru a te asigura că acoperi toate nevoile organismului tău. Azi îți povestim despre produsele pe care le găsești la noi pentru a te ajuta să atingi recomandările de nutrienți în fiecare etapă a dietei tale.   De ce le-am ales și de ce sunt at..
Afişare 1 - 12 din 129 (11 pagini)
Acest site utilizează cookies. Navigarea în continuare reprezintă acceptul dumneavoastră pentru utilizarea acestora. Citeşte mai multe despre cookies aici