Categorii produse
Cosul tau

Blog botaniq.ro RSS

28 Oct Retete KETO Cafea Bulletproof cu ButterFat Keto
Claudia 0 140
Retete KETO Cafea Bulletproof cu ButterFat Keto   Ce este mai exact o cafea bulletproof? O cafea bulletproof este o băutură care te ajută atunci când energia nu este la cote optime, putând să aibă efecte pozitive și asupra sistemului cognitiv.   Cum se prepară bulletproof coffee? De regulă aceasta se prepară din cafeaua ta preferată, la c..
27 Oct Retete KETO Bautura Bulletproof Matcha ButterFat Keto
Claudia 0 77
Retete KETO Bautura Bulletproof Matcha ButterFat Keto Băutura Bulletproof Matcha pregătită de Alexandra Lacurezeanu cu produsul Butterfat Keto MCT POWDER. De ce ingrediente ai nevoie? • 10g de pudră Butterfat Keto MCT, Neutrient • 1 linguriță de pudră de matcha • 150-200ml de lapte vegetal neîndulcit (se poate folosi orice tip de lapte sau c..
05 Oct Performanța sportivă și colagenul – CAPITOLUL II
Claudia 0 131
Sănătatea articulațiilor Stilul de viață activ și exercițiile de mare intensitate pot avea multe beneficii, dar pot pune, de asemenea, presiune asupra articulațiilor. Când vine vorba de dureri articulare, deteriorarea cartilajului - perna care absoarbe șocul - este adesea cauza. Deloc surprinzător, colagenul reprezintă două treimi din greutatea ca..
05 Oct Performanța sportivă și colagenul – CAPITOLUL I
Claudia 0 470
Nutriția optimă joacă un rol important în procesul de reparare post antrenament. Aceasta implică includerea de proteine ​​de bună calitate pentru a reconstrui țesuturile, carbohidrați complecsi pentru a energiza organismul, grăsimi sănătoase pentru a reduce procesele inflamatorii și pentru a sprijini funcția cognitivă, ca să nu mai vorbim de cei pe..
16 Sep Conferință multidisciplinară de sănătate, nutriție și wellbeing - Medfusion Forum Ed. I
Alina 0 1168
MedFusion Forum Conferință multidisciplinară de sănătate, nutriție și wellbeing Ediția I - Fertilitate și sănătate reproductivă 16 octombrie 2022  -  Hotel Platinia, Cluj  - și online – Primul eveniment din România care abordează multidisciplinar sănătatea și nutriția integrativă, deschide seria conversațiilor cu o temă puternică:   - FERTI..
15 Sep Retete KETO Nutty Cheesecake cu ButterFat Keto
Claudia 0 81
Retete KETO Nutty Cheesecake cu ButterFat Keto Această rețetă face parte din cookbook-ul conceput de dieteticianul Alexandra Lacurezeanu împreună cu Botaniq.ro. Alexandra Lacurezeanu este absolventă a Facultății de Nutriție și Dietetică din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu“ din Cluj-Napoca, în prezent masterandă la ..
13 Sep Retete KETO Smoothie bowl colorat si aromat cu ButterFat Keto
Claudia 0 37
Retete KETO Smoothie bowl colorat si aromat cu ButterFat Keto Această rețetă face parte din cookbook-ul conceput de dieteticianul Alexandra Lacurezeanu împreună cu Botaniq.ro. Alexandra Lacurezeanu este absolventă a Facultății de Nutriție și Dietetică din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu“ din Cluj-Napoca, în prezent..
19 Aug Retete KETO Clatite dulci cu clementine cu ButterFat Keto
Claudia 0 57
Retete KETO Clatite dulci cu clementine cu ButterFat Keto Această rețetă face parte din cookbook-ul conceput de dieteticianul Alexandra Lacurezeanu împreună cu Botaniq.ro. Alexandra Lacurezeanu este absolventă a Facultății de Nutriție și Dietetică din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu“ din Cluj-Napoca, în prezent mas..
17 Aug Retete KETO Dip cu branza feta si ButterFat Keto
Claudia 0 35
Retete KETO Dip cu branza feta și ButterFat Keto Această rețetă face parte din cookbook-ul conceput de dieteticianul Alexandra Lacurezeanu împreună cu Botaniq.ro. Alexandra Lacurezeanu este absolventă a Facultății de Nutriție și Dietetică din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu“ din Cluj-Napoca, în prezent masterandă l..
14 Aug Conf. Univ. Dr. Romeo Micu - Despre fertilitatea în cuplu. Interviu EduBotaniq
Alina 0 822
Infertilitatea este o problemă care afectează din ce în ce mai multe cupluri.  Aflați de la Dl. Conf. Univ. Dr. Romeo Micu, coordonator al Centrului de fertilitate din cadrul Spitalului Regina Maria din Cluj, când un cuplu ar trebui să apeleze la un specialist, care sunt factorii de risc pt fertilitate, etapele stabilirii unui diagnostic, în ce mă..
13 Aug Keto Flu. Cum sa o previi!
Claudia 0 80
Keto Flu. Cum să o previi   Keto Flu este un set de simptome pe care mulți oameni care încearcă dieta keto le experimentează timp de câteva zile până la câteva săptămâni, inclusiv energie scăzută, ceață cerebrală, dureri de cap, schimbări de dispoziție, etc. Reducerea aportului de carbohidrați obligă corpul să ardă cetone pentru energie în loc..
26 Jul Despre colagen și ceramide. Ce rol au. Studii actuale.
0 268
Colagenul este important deoarece corpul tău îl folosește pentru a ajuta pielea, mușchii și oasele să se repare. Cu cât îmbătrânești, calitatea pielii și starea pielii se schimbă. Odată cu vârsta, pielea ta își pierde integritatea structurală. Pe măsură ce îmbătrânim, pierdem colagen, afectând astfel atât calitatea pielii, cât și starea acesteia. ..
Afişare 1 - 12 din 104 (9 pagini)
Acest site utilizează cookies. Navigarea în continuare reprezintă acceptul dumneavoastră pentru utilizarea acestora. Citeşte mai multe despre cookies aici