Categorii produse
Cosul tau
magnesium flakes 1+1 gratuit

Blog botaniq.ro RSS

26 Jul Despre colagen și ceramide. Ce rol au. Studii actuale.
0 59
Colagenul este important deoarece corpul tău îl folosește pentru a ajuta pielea, mușchii și oasele să se repare. Cu cât îmbătrânești, calitatea pielii și starea pielii se schimbă. Odată cu vârsta, pielea ta își pierde integritatea structurală. Pe măsură ce îmbătrânim, pierdem colagen, afectând astfel atât calitatea pielii, cât și starea acesteia. ..
12 Jul 5 pași pentru un somn mai bun
0 52
Pentru un somn natural de bună calitate este foarte important crearea unei rutine înainte de somn.  Încercă acești cinci pași simpli pentru a te ajuta să dezvolți acea rutină. 1. Un somn de bună calitate Ceea ce contează mai mult decât numărul de ore dormite, este calitatea somnului. Calitatea somnului este greu de măsurat, astfel că mulți din..
12 Jul Ce este uleiul MCT? Clasificare. Diete. Efecte secundare. Recomandări culinare.
Claudia 0 354
CE ESTE ULEIUL MCT? CLASIFICARE. DIETE. EFECTE SECUNDARE. RECOMANDĂRI CULINARE.   Trigliceridele cu lanț mediu (MCT) sunt un grup de grăsimi saturate care, în loc să fie stocate sub formă de grăsime, tind să fie absorbite rapid și transformate eficient într-o sursă de energie ușor disponibilă pe care, mai apoi, celulele să o transforme în energie..
06 Jul Cum să obții acea strălucire de vară?
0 47
O vară bine petrecută se cunoaște după următoarele elemente esențiale: ·un ten sănătos; ·un ten radiant; ·un ten bronzat.  Te întrebi cât de ușor este să obții un astfel de ten pentru o vară strălucitoare ? Ei bine, se dovedește a fi destul de ușor. Trebuie doar să urmărești pașii de mai jos. 1.Mănâncă legume Consumul de legume, în special ..
24 Jun Terapia combinată de mio-inozitol și d-chiro inozitol în managementul sindromului de ovar polichistic
0 144
În ultimii ani, cercetările din domeniul sănătății și-a avut focusul asupra studiului celor doi stereoizomeri importanți ai inozitolului: mio-inozitol (MI) și d-chiro-inozitol (DCI). De aceea, astăzi vom vorbi despre terapia combinata mio & d-chiro inozitol, cele doua molecule-mesager ai insulinei implicate în tratarea sindromului metabolic și sind..
21 Jun Frumusețea comestibilă. Este ciocolata bună pentru pielea dumneavoastră?
Claudia 0 126
Frumusețea comestibilă - Este ciocolata bună pentru pielea dumneavoastră? În acest articol specialista multi-premiată pentru vedete, „The Queen of Skin” (The Times) și autoarea Abigail James dezbate beneficiile ciocolatei asupra tenului nostru. Cacao în forma sa cea mai pură, adică materia primă folosită în general în ciocolata din comerț sau în ..
15 Jun Pentru o planetă mai verde!
1 83
Proiectul The Better Planet Proiectul Better Planet este un efort continuu, nu numai pentru a reduce impactul nostru asupra mediului, ci și pentru a lansa inițiative pozitive în toate aspectele sociale și de mediu pentru a asigura potențialul unei planete mai bune. Poluarea cu plastic - o problemă globală Plasticul intră în oceanele noastre în..
08 Jun Sănătatea ta intimă pe primul loc cu Grace and Green!
Claudia 0 79
Sănătatea ta intimă pe primul loc cu Grace and Green! Știai că produsele menstruale sunt în prezent al 5-lea articol cel mai frecvent găsit pe plajele europene? Cu 4,3 miliarde de produse menstruale utilizate în fiecare an în Marea Britanie – daunele asupra mediului cresc rapid. Are loc un dezastru ecologic în gropile de gunoi, în canalele n..
03 Jun Despre boala celiacă
0 363
Printre cele mai întâlnite boli alimentare este boala celiacă. Ce este și cum poate apărea această boală? Boala celiacă este o boală autoimună, care apare în urma consumului de gluten și care constă în inflamarea mucoasei intestinului. Ce este glutenul? Glutenul este o proteină care se regăsește în grâu, secară și orz. Simptome și tratament ..
11 May Să înceapă revoluția curățeniei cu Mulieres!
Ioana 0 118
Alegerile sănătoase nu înseamnă doar dietă. Când alegem un produs de curățenie presupunem că orice alegere am face este una potrivită. Curăță? Împrospătează? Însă, produsele obișnuite de curățenie conțin adesea substanțe nocive și au efecte negative asupra sănătății noastre și a mediului înconjurător. Știai că substanțele chimice prezente în dete..
27 Apr Care formă de magneziu este cea mai eficientă?
Ioana 0 328
Magneziul este un important mineral ce se află în strânsă legătură cu o multitudine de activități fiziologice și celulare din organism, fiind considerat la fel de important pentru sănătatea oaselor ca și calciul. Mai mult de jumătate din magneziul din organism se depune în oase, restul fiind localizat în mușchi și în țesuturile moi. Acest mineral ..
27 Apr Dieta ketogenică - Greșeli întâlnite, soluții, curiozități, recomandări
Claudia 1 781
Dieta ketogenică - Greșeli întâlnite, soluții, curiozități, recomandări   În zilele noastre, se pare că multă lume știe despre dieta keto și nu e de mirare, deoarece puteți găsi cu ușurință o mulțime de informații despre ea (ce este, cum funcționează, beneficiile lor etc.). Ce este mai exact o dietă ketogenică? În principiu dieta ketogenică e..
Afişare 1 - 12 din 92 (8 pagini)
Acest site utilizează cookies. Navigarea în continuare reprezintă acceptul dumneavoastră pentru utilizarea acestora. Citeşte mai multe despre cookies aici