Categorii produse
Cosul tau

Blog botaniq.ro RSS

29 Apr Bulletproof Coffee: Aromă, energie și sănătate
0 143
Bulletproof Coffee Aromă, energie și sănătate   Într-o dimineață obișnuită, când razele soarelui încep să pătrundă timid prin geam, ce poate fi mai reconfortant decât o ceașcă aburindă de cafea proaspăt preparată? Dar ce-ar fi dacă ți-am spune că acea ceașcă de cafea ar putea fi mult mai mult decât o simplă băutură matinală? Aici intervine s..
22 Apr Maestrul japonez al sănătății digestive
0 270
MAESTRUL JAPONEZ AL SĂNĂTĂȚII DIGESTIVE Cine este Dr. OHHIRA? Dr. Iichiroh Ohhira este un nume care strălucește în lumea sănătății digestive și a probioticelor, dar puțini cunosc povestea captivantă din spatele acestui om de știință japonez și inovațiile sale remarcabile. Dr. Ohhira s-a născut într-un mic sat din Japonia, iar pasiunea sa pe..
10 Apr Dr. Sergiu Pătcaș- Cum influențează sindromul ovarelor polichistice (SOPC) viața femeii? Interviu EduBotaniq
0 410
Cum influențează Sindromul ovarelor polichistice viața femeii de la adolescență până la menopauză? Cum diferă conduita de tratament de la un caz la altul? Ce ingrediente suport există pentru gestionarea simptomatologiei? Despre toate acestea, și multe altele, în interviul cu dl. dr. Sergiu Pătcaș, medic primar obstetrica-ginecologie în cadrul ..
07 Mar Medfusion Forum Ediția V- Viața cu Endo
Alina 0 337
Medfusion Forum Ediția V- Viața cu Endo. O nouă viziune asupra sănătății fizice, emoționale și reproductive a femeii cu endometrioză 30 Martie 2024- Hotel Sheraton București, Ora 10 Eveniment cu transmisie Live Cu mare bucurie vă invităm la a V-a ediție Medfusion Forum, dedicată, și de această dată, endometriozei. Așa cum ne-am propus încă de..
13 Feb Nutrienți și plante pentru menopauză
0 380
  Nutrienți și plante pentru menopauză   Menopauza este o etapă naturală care urmează sfârșitului anilor de reproducere ai unei femei și este probabil ca fiecare persoană să experimenteze o gamă diferită de simptome. De la bufeuri, dispoziție scăzută, transpirații nocturne până la întreruperea somnului, studiile au arătat cum alimentația poa..
02 Feb Călătorie în universul fascinant al lui Roald Dahl
0 246
Călătorie în universul fascinant al lui Roald Dahl   Cine a fost Roald Dahl? Roald Dahl a fost a fost un pilot al aeronavelor de luptă, spion, istoric al ciocolatei și autor britanic pentru copii care a făcut povești de renume mondial. Roald Dahl rămâne unul dintre cei mai iubiți și influenți autori pentru copii din toate timpurile. În fiecare..
26 Jan De la rădăcină la vârf- Secretul părului puternic și strălucitor
0 339
Ce este Zincul? Zincul este un mineral esențial pentru sănătatea noastră, jucând un rol crucial în numeroase funcții fiziologice:     Astăzi o să vorbim despre cum zincul este adesea numit eroul nevăzut al rutinei de îngrijire a părului. Acest mineral esențial joacă un rol crucial în menținerea sănătății foliculilor și în prevenirea căder..
21 Dec Deficitul de magneziu este o problemă de sănătate publică
1 505
Deficitul de magneziu este o problemă de sănătate publică   Deficitul de magneziu este o problemă serioasă de sănătate publică care afectează un număr semnificativ de oameni în întreaga lume. Studii recente arată că aproximativ 70% din populația generală nu primește suficient magneziu din alimentație iar 1 din 2 adulți tineri (48%) au un aport d..
24 Nov Secretul unui Cookbook cu Rețete Bogate in Colagen
0 1187
Secretul unui Cookbook cu Rețete Bogate în Colagen Colagenul este un ingredient important pentru sănătatea noastră, iar când este integrat în rețete delicioase, devine o modalitate plăcută de a consuma ceva plăcut cu ceva necesar. Cei de la Ancient & Brave ne oferă un CookBook plin cu rețete pentru toate gusturile. Ce găsești în acest Coo..
27 Oct MEDFUSION FORUM - EDITIA IV- Tratamentul de excelenta al Endometriozei si Adenomiozei
2 5778
MEDFUSION FORUM - EDITIA IV- Tratamentul de excelență al Endometriozei și Adenomiozei   Educație terapeutică, claritate și împuternicire pentru femeile cu endometrioză și adenomioză. Dialog deschis pacient-echipă medicală.   Endometrioza înseamnă dureri acute la menstruație, crampe intense, dereglări accentuate ale digestiei, infertilitate, d..
23 Oct Ce înseamnă tratamentul de excelență al endometriozei? Interviu Mihaela Simedrea - EduBotaniq.ro
Alina 0 902
Ce înseamnă tratamentul de excelență al endometriozei? Endometrioza este o afecțiune cronică evolutivă care impacteaza profund viața femeilor pe tot parcursul vieții reproductive. Cu o latență în diagnosticare de aproximativ 7 ani cauzată atât de nivelul scăzut de conștientizare cât și de numărul redus de specialiști pregătiți să identifice subti..
09 Oct Te-ai saturat sa se tot vorbeasca de vitamina D?
0 592
Te-ai săturat să se tot vorbească despre Vitamina D? În ultimii 3 ani vitamina D a devenit, alături de vitamina C, cea mai apreciată, cea mai cunoscută, cel mai bine vândut supliment, la nivel mondial. Adevărul e ca mai toți producătorii au acum în portofoliu măcar o forma de vitamina D și, cu o gama atât de diversificată de opțiuni e foarte greu ..
Afişare 1 - 12 din 141 (12 pagini)