Categorii produse
Cosul tau

Blog botaniq.ro RSS

17 Mar Cum a fost la Medfusion Forum- Editia II- Endometrioza si dezechilibrele estrogenice
Alina 0 223
Data de 11 martie a trecut ca o cometă pe lângă noi. Prinși cu detaliile organizatorice și emoțiile aferente, pe alocuri ne-am simțit cam ca la propria nuntă: ne-am asigurat că totul merge strună, că invitații se simt bine, că primesc valoare, dar pe alocuri am uitat să ne bucurăm și noi cu adevărat de ceea ce am orchestrat: un eveniment unic de ed..
13 Feb Care e diferența dintre menopauză și andropauză?
Alina 0 162
Care e diferența dintre menopauză și andropauză?   Pe măsură ce îmbătrânim, corpul nostru trece prin numeroase schimbări, afectându-ne atât fizic, cât și psihic. O schimbare majoră cauzată de o scădere drastică a nivelului hormonilor noștri reproductivi are loc atât la bărbați, cât și la femei la vârste cuprinse între 40 și 60 de ani. Această ..
04 Feb Medfusion Forum Ediția II - Endometrioza și dezechilibrele estrogenului
Alina 0 2515
“Am dureri pelvine zilnice de mai bine doi ani. Uneori mă scot din rutina zilnică și stau în pat...atât e de puternică durerea!”    ”Simt înțepaturi groaznice ore în șir înainte de menstruație. Tot ce pot să fac este să stau în pat și să plâng. Așa sunt de când mă stiu, dar analizele ies normale.”   “Doctorul mi-a spus . Adică, pe s..
01 Feb O abordare directa despre dieta keto, post intermitent si slabire cu Hunor Salak, vicecampion european fitness natural.
Andrei 0 279
Hunor Salak este vicecampion european de fitness natural, fondatorul și antrenorul aplicației de fitness Biohacker Body, tehnician nutriționist și antrenor personal de peste 5 ani, timp în care a ajutat peste 700 de persoane să aibă rezultate și să le mențină pe termen lung. În cadrul interviului Hunor ne oferă informații prețioase despre dieta ke..
31 Jan De ce sa alegi Supramen?
0 139
De ce să alegi Supramen? Atunci când alegi un supliment alimentar trebuie să ai în vedere mai multe aspecte : Identificarea corectă a ingredientelor pe etichetă Relevanța ingredientelor pentru afecțiunea/situația în cauză Concentrațiile substanțelor active să fie standardizate Calitatea produsului – producător sau distribuitor de încredere,..
31 Jan Ce este andropauza?
0 253
Ce este andropauza? Andropauza este un proces care aduce modificări în viață bărbaților. Perioada se aseamănă menopauzei feminine, dar care se întâmplă gradual o dată cu trecerea timpului nu în mod direct și brusc ca și instalarea menopauzei. Scăderea hormonilor masculini se întâmplă în mod natural iar simptomele acesteia se resimt în funcție de..
31 Jan Studiu de eficienta al produsului Supramen
0 121
Studiu de eficiență al produsului Supramen Subiectul acestui studiu a fost evaluarea efectului suplimentării cu SUPRAMEN® asupra îmbunătățirii calității parametrilor lichidului ejaculatului, cum ar fi: vâscozitatea, volumul, morfologia, motilitatea, concentrația și viabilitatea spermatozoizilor. Metodologie Studiul a inclus un grup de 100 de ..
30 Jan Vitamina C este fantastica pentru frumusete si nu numai! Descopera de ce cu Sonia Argint.
Andrei 0 86
Vitamina C este fantastică pentru frumusețe și nu numai! Descoperă de ce cu Sonia Argint.   Care este nutrientul de care avem cea mai mare nevoie pentru o piele sănătoasă și care sunt beneficiile lui pentru piele? Ce este tehnologia lipozomală și cum funcționează suplimentele lipozomale? Despre toate acestea îți povestim în acest video care speră..
11 Jan Cum ne poti ajuta sa fim mai buni?
Alina 1 157
Bine te-am găsit. Îți scriu aceste rânduri pentru că îmi pasă. îmi pasă cum ne vezi, ce fel de experiență ai atunci când comanzi de la noi, cum interacționezi cu colegii noștri de la vânzări, cum ajunge coletul la tine, ce te determină să revii la noi sau ce anume ar trebui să facem noi mai bine ca să devenim alegerea ta nr 1 când vine vorba de să..
10 Jan Interviu Dr. Mădălina Bozac, medic endocrinolog, despre sindromul premenstrual
Alina 0 209
Aflați de la Dna Dr. Mădălina Bozac, informații valoroase despre modificările hormonale ce au loc în organism în diferite etape ale vieții: adolescența, vârsta fertilă și peri-menopauză.  Ce este normal atunci când ne gândim la etapele ciclului menstrual, cum putem intervenii asupra managementului durerii și a simptomelor premestruale . Ce soluții..
21 Dec Dictionar de nutritie CAPITOLUL 1
Claudia 0 275
Ai citit vreodată un articol despre sănătate și nu ai reușit să întelegi toate cuvintele folosite? Și nouă ni s-a întâmplat, prin urmare, am pregătit (și pentru tine) un mic dicționar explicativ al celor mai utilizate cuvinte din domeniul nutriției. Adaptogeni Termenul adaptogen este relativ nou în ceea ce privește popularitatea, totuși practic..
14 Dec Bovin, marin sau vegan - care este diferenta?
Claudia 0 982
Bovin, marin sau vegan - care este diferenta?   Colagenul este un nutrient fantastic în optimizarea sănătății și longevității noastre, oferindu-ne aminoacizi esențiali de care multe dintre dietele noastre moderne se lipsesc adesea. Cu toate acestea, un lucru este sigur; nu tot colagenul este creat la fel. Suntem conștienți de faptul că, cu multe..
Afişare 1 - 12 din 119 (10 pagini)
Acest site utilizează cookies. Navigarea în continuare reprezintă acceptul dumneavoastră pentru utilizarea acestora. Citeşte mai multe despre cookies aici