Categorii produse
Cosul tau

Blog botaniq.ro RSS

20 Jan Cum să alegi cea mai bună vitamina C
Andrei 0 8
Un interviu edu-Botaniq.ro cu Mihaela Brailescu și Andrei Fulop despre Vitamina C.   Urmărește și vei afla că: - Majoritatea animalelor își produc singure vitamina C (vezi câtă vitamina C au nevoie că să fie sănătoase). - Ce roluri are vitamina C în organism; - Ce să urmărești atunci când cumperi un supliment cu Vitamina C - De ce să iei vitamin..
16 Jan Altrient C - pliculețele cu vitamina C care îți redau frumusețea din interior
Andrei 0 10032
  Altrient C - pliculețele cu vitamina C care îți redau frumusețea din interior    Cum ar fi dacă ți-am spune că frumusețea naturală vine din interior și că strălucirea și fermitatea pielii vin dintr-un pliculeț plin cu Vitamina C și nu dintr-o sticlă de fond de ten sau un ser exagerat de scump de la un magazin de cosmetice?   Frumusețea est..
14 Jan Povești de succes - Proiect Fertilitate naturală botaniq.ro
Alina 0 134
Găsești mai jos o parte din poveștile cuplurilor care ne-au investit cu încredere și au urmat recomandările de pe pagina Fertilitate Naturală. Ți le prezentăm mai jos, în speranța că vei găsi în ele forță și inspirație să continui cu inima deschisă această călătorie, oricât de obositoare pare în anumite momente. Acestea nu sunt poveștile noastre de..
13 Jan Glutationul beneficii împotriva stresului oxidativ
1 7526
Dacă aveți grijă de sănătatea dumneavoastră în mod serios, atunci ar trebui să știți despre Glutation!   Glutationul este deseori numit "Expertul în apărare" datorită funcțiilor sale de antioxidant, detoxifiant și sprijin al sistemului imunitar.   Practic, este un aliat important pentru sănătatea și vitalitatea dumeavoastră! Glutationul se găs..
12 Jan Pregătirea pentru sarcină - o perspectivă naturală
Claudia 0 1683
Pregătirea pentru sarcină - o perspectivă naturală De Ioana-Maria Iliuț     Noi, femeile, suntem natură. Cei aproximativ 12 ani de când viața m-a adus în serviciul oamenilor și mai ales a femeilor, mi-a adus aminte acest adevăr atât de simplu. Preocuparea pentru vindecare tradițională m-a purtat prin lumea largă, m-a dus în comunități în ca..
11 Jan Terapii alternative care susțin fertilitatea
0 1709
Terapii alternative care susțin fertilitatea Infertilitatea afectează între 7 și 17% dintre cupluri în Statele Unite. Majoritatea femeilor care doresc să-și îmbunătățească fertilitatea aleg calea medicală, adică tehnologia de reproducere asistată (ART), precum fertilizarea in vitro.   Totuși, un număr tot mai mare de femei, număr care este î..
11 Jan Ghid complet de utilizare a spray-urilor intra-orale BetterYou
Claudia 0 2722
Ghid complet de utilizare a spray-urilor cu administrare orală BetterYou. Cum aleg spray-ul oral potrivit? Importanța vitaminei D Vitamina D ajută la: - susținerea sănătoasă a oaselor și a dinților, - absorbția calciului, - întărirea sistemului imunitar, - menținerea funcției musculare normale. Cine are nevoie de Vitamina D? Semnele de..
11 Jan Rețete pentru o dietă antiinflamatorie
0 2700
  Să începem cu câteva noțiuni de bază Adaugă mai multe verdețuri și fibre care asigură o bună detoxifiere Hidratează-te cu băuturi funcționale care iți oferă un plus de nutrienți Consumă antiinflamatoare naturale Consumă antioxidanți din alimente integrale și de sezon Adu un aport de grăsimi sănătoase Pentru a evita poftele intense tot ce..
09 Jan Implicațiile genetice în tulburările de reproducere - Interviu Edu-Botaniq.ro cu Dr. Flavia Hardja
Alina 0 2793
Implicațiile genetice în tulburările de reproducere - Interviu Botaniq.ro cu Dr. Flavia Hardja   Interviu marca EduBotaniq despre implicațiile genetice în tulburările de reproducere, un interviu realizat împreună cu Dr. Flavia Haradja, medic genetician, embriolog senior certificat ESHRE, cel mai tânăr specialist din Europa cu această certificare,..
09 Jan Să vorbim despre ce nu se vorbește- Trăirile infertilității
0 1703
Infertilitatea este definită în cel mai simplu mod ca o incapacitate a cuplului de a avea copii, după încercări repetate timp de minim 1 an, iar Organizația Mondială a Sănătății raportează că 15% din cupluri se confruntă cu această dificultate. Inabilitatea de a avea copii impactează cuplurile la nivel mondial, nu doar din perspectiva fizică și co..
07 Jan Lecturi esențiale pentru fertilitate si echilibru hormonal
0 2585
  Singurul lucru pe care trebuie să-l ştii este unde se află biblioteca– Albert Einstein Am pregătit pentru tine o listă cu câteva dintre cele mai importante cărți care te vor ajuta să iți îmbunătățești în mod natural fertilitatea.  Recomandările de mai jos ar trebui de altfel incluse și în categoria "dezvoltare personala" nu doar "sănătate..
29 Dec Nutriția și sănătatea mentală
0 2824
Nutriția și sănătatea mentală Introducere Sănătatea mintală și emoțională ocupă un loc tot mai important în viața omului modern. Studiile arată faptul că  anxietatea și depresia sunt unele dintre cele mai frecvente și, uneori, intense afecțiuni, având capacitatea de a afecta toate aspectele vieții. Deși medicina alopata vine cu soluții pentru g..
Afişare 1 - 12 din 78 (7 pagini)
Acest site utilizează cookies. Navigarea în continuare reprezintă acceptul dumneavoastră pentru utilizarea acestora. Citeşte mai multe despre cookies aici