Categorii produse
Cosul tau

betteryou promotii 1+1

Despre producătorii noștri RSS

produse producatori blog botaniq.ro

15 Jun Pentru o planetă mai verde!
1 377
Proiectul The Better Planet Proiectul Better Planet este un efort continuu, nu numai pentru a reduce impactul nostru asupra mediului, ci și pentru a lansa inițiative pozitive în toate aspectele sociale și de mediu pentru a asigura potențialul unei planete mai bune. Poluarea cu plastic - o problemă globală Plasticul intră în oceanele noastre în..
16 Jan Altrient C - pliculețele cu vitamina C care îți redau frumusețea din interior
Andrei 0 12165
  Altrient C - pliculețele cu vitamina C care îți redau frumusețea din interior    Cum ar fi dacă ți-am spune că frumusețea naturală vine din interior și că strălucirea și fermitatea pielii vin dintr-un pliculeț plin cu Vitamina C și nu dintr-o sticlă de fond de ten sau un ser exagerat de scump de la un magazin de cosmetice?   Frumusețea est..
13 Jan Glutationul beneficii împotriva stresului oxidativ
1 10159
Dacă aveți grijă de sănătatea dumneavoastră în mod serios, atunci ar trebui să știți despre Glutation!   Glutationul este deseori numit "Expertul în apărare" datorită funcțiilor sale de antioxidant, detoxifiant și sprijin al sistemului imunitar.   Practic, este un aliat important pentru sănătatea și vitalitatea dumeavoastră! Glutationul se găs..
11 Jan Ghid complet de utilizare a spray-urilor intra-orale BetterYou
Claudia 0 3683
Ghid complet de utilizare a spray-urilor cu administrare orală BetterYou. Cum aleg spray-ul oral potrivit? Importanța vitaminei D Vitamina D ajută la: - susținerea sănătoasă a oaselor și a dinților, - absorbția calciului, - întărirea sistemului imunitar, - menținerea funcției musculare normale. Cine are nevoie de Vitamina D? Semnele de..
22 Aug Ce este colagenul? Top 7 Beneficii ale colagenului
0 5355
Colagenul este cea mai abundentă proteină din corpul nostru, în special colagenul de tip 1. Se găsește în mușchi, oase, piele, vasele de sânge, sistemul digestiv și tendoanele. Este ceea ce ne ajută să dăm rezistența și elasticitatea pielii. Când vine vorba de articulații și tendoane, în termeni simpli, este "cleiul" care ajută la menținerea corp..
16 Nov Suplimentele lipozomale - absorbție maximă datorată tehnologiei lipozomale
Loredana 1 7667
Vrei să faci cele mai bune alegeri pentru tine și familia ta, însă într-o lume în care ai la dispoziție sute sau mii de variante pentru orice produs, devine din ce în ce mai greu să faci o selecție. Acest lucru este valabil și în cazul suplimentelor alimentare, care beneficiază de foarte mult marketing, însă în prea puține cazuri poți să afli ce st..
05 Nov Botaniq.ro - pentru o lume mai bună
Loredana 0 2307
  Unul dintre gândurile cu care am pornit în minte atunci când am lansat magazinul online Botaniq.ro a fost acela de a ne implica pe cât posibil în acțiuni pentru o lume mai bună. Suntem o familie care pune mare accent pe o serie de valori sănătoase și avem grijă de mediul înconjurător, selectăm cu atenție produsele din magazinul nostru și alege..
07 Mar Cele mai bune suplimente pentru fertilitate
Alina 2 10393
Cele mai bune suplimente pentru fertilitate   De ce, deşi trăim o viață atât de abundentă în Occident, cu acces la numeroase alimente de pe tot globul, rata de fertilitate estedince în ce mai scăzută? Terapeutul nutriţional Angela Heap dezvăluie de ce Vitamina C, Complexul de Vitamine B şi Acetil L-Carnitina de la Altrient se află în vârful nutri..
07 Mar 4 nutrienţi esențiali pentru etapele cheie ale vieții
0 4051
  4 nutrienţi esențiali pentru etapele cheie ale vieții Spray-ul oral vegan pentru sănătate Vegan Health Oral Spray oferă cei 4 nutrienți cheie adesea subreprezentaţi într-o dietă vegană sau vegetariană. Această combinație poate, de asemenea,să optimizeze sănătatea noastră în etapele cruciale ale vieții.   Suport în sarcină Sarcina este o per..
07 Mar Vitamina K2 Un mod de administrare revolutionar
0 5816
Vitamina K2 Un mod de administrare revolutionar   Vitamina K2 este o vitamină solubilă în grăsimi, importantă pentru coagularea sângelui, este o componentă vitală în susținerea funcţionării inimii, a oaselor și a sistemului imunitar sănătos. Această vitamină vitală activează proteinele care ajută la mutarea calciului în oase, ceea ce este esenția..
07 Mar Tehnologia sprayurilor intra-orale BetterYou
0 4739
Tehnologia spray-urilor intra-orale   Astăzi înțelegem că suplimentarea tradițională cu tablete și capsule se bazează pe un proces digestiv care a evoluat exclusiv pentru consumul alimentelor, iar absorbția lor nu poate fi garantată. Dacă luăm în considerare şifrecvenţa problemelor de malabsorbție digestivă precum Sindromul de intestin iritabil..
07 Mar BetterYou Oral Spray Un mod avantajos de administrare al nutrienților
0 5590
  BetterYou Oral Spray   Un mod avantajos de administrare al nutrienților   Spray-urile de la BetterYou oferă o metodă eficientă de a furniza ingredientele active direct în fluxul sanguin, evitând în acest fel prelucrarea primară de către sistemul digestiv. Fiecare pulverizare eliberează în țesutul intens vascularizat din gură picături minu..
Afişare 1 - 12 din 15 (2 pagini)
Acest site utilizează cookies. Navigarea în continuare reprezintă acceptul dumneavoastră pentru utilizarea acestora. Citeşte mai multe despre cookies aici