Categorii produse
Cosul tau

Despre producătorii noștri RSS

produse producatori blog botaniq.ro

21 Dec Deficitul de magneziu este o problemă de sănătate publică
2 700
Deficitul de magneziu este o problemă de sănătate publică   Deficitul de magneziu este o problemă serioasă de sănătate publică care afectează un număr semnificativ de oameni în întreaga lume. Studii recente arată că aproximativ 70% din populația generală nu primește suficient magneziu din alimentație iar 1 din 2 adulți tineri (48%) au un aport d..
09 Oct Te-ai saturat sa se tot vorbeasca de vitamina D?
0 625
Te-ai săturat să se tot vorbească despre Vitamina D? În ultimii 3 ani vitamina D a devenit, alături de vitamina C, cea mai apreciată, cea mai cunoscută, cel mai bine vândut supliment, la nivel mondial. Adevărul e ca mai toți producătorii au acum în portofoliu măcar o forma de vitamina D și, cu o gama atât de diversificată de opțiuni e foarte greu ..
24 Aug Ciupercile Terapeutice - De la traditie la stiinta
0 901
Ciupercile fac parte din meniul românilor de când ne știm. Probabil că și tu ai fost la un moment în căutare de ciuperci în pădure cu părinții sau bunicii, ai mâncat faimoasa mâncărică de gălbiori cu mămăligă iar dacă ai petrecut anii de studenție la cămin ai cărat ceva borcane cu zacuscă de acasă.     Adevărul e că, dincolo de valoare nutriți..
15 Jun Pentru o planetă mai verde!
1 1173
Proiectul The Better Planet Proiectul Better Planet este un efort continuu, nu numai pentru a reduce impactul nostru asupra mediului, ci și pentru a lansa inițiative pozitive în toate aspectele sociale și de mediu pentru a asigura potențialul unei planete mai bune. Poluarea cu plastic - o problemă globală Plasticul intră în oceanele noastre în..
16 Jan Altrient C - pliculețele cu vitamina C care îți redau frumusețea din interior
Andrei 0 13432
  Altrient C - pliculețele cu vitamina C care îți redau frumusețea din interior    Cum ar fi dacă ți-am spune că frumusețea naturală vine din interior și că strălucirea și fermitatea pielii vin dintr-un pliculeț plin cu Vitamina C și nu dintr-o sticlă de fond de ten sau un ser exagerat de scump de la un magazin de cosmetice?   Frumusețea est..
13 Jan Glutationul beneficii împotriva stresului oxidativ
1 11476
Dacă aveți grijă de sănătatea dumneavoastră în mod serios, atunci ar trebui să știți despre Glutation!   Glutationul este deseori numit "Expertul în apărare" datorită funcțiilor sale de antioxidant, detoxifiant și sprijin al sistemului imunitar.   Practic, este un aliat important pentru sănătatea și vitalitatea dumeavoastră! Glutationul se găs..
11 Jan Ghid complet de utilizare a spray-urilor intra-orale BetterYou
Claudia 0 4879
Ghid complet de utilizare a spray-urilor cu administrare orală BetterYou. Cum aleg spray-ul oral potrivit? Importanța vitaminei D Vitamina D ajută la: - susținerea sănătoasă a oaselor și a dinților, - absorbția calciului, - întărirea sistemului imunitar, - menținerea funcției musculare normale. Cine are nevoie de Vitamina D? Semnele de..
22 Aug Ce este colagenul? Top 7 Beneficii ale colagenului
0 7032
Colagenul este cea mai abundentă proteină din corpul nostru, în special colagenul de tip 1. Se găsește în mușchi, oase, piele, vasele de sânge, sistemul digestiv și tendoanele. Este ceea ce ne ajută să dăm rezistența și elasticitatea pielii. Când vine vorba de articulații și tendoane, în termeni simpli, este "cleiul" care ajută la menținerea corp..
16 Nov Suplimentele lipozomale - absorbție maximă datorată tehnologiei lipozomale
1 9521
Vrei să faci cele mai bune alegeri pentru tine și familia ta, însă într-o lume în care ai la dispoziție sute sau mii de variante pentru orice produs, devine din ce în ce mai greu să faci o selecție. Acest lucru este valabil și în cazul suplimentelor alimentare, care beneficiază de foarte mult marketing, însă în prea puține cazuri poți să afli ce st..
05 Nov Botaniq.ro - pentru o lume mai bună
0 3168
  Unul dintre gândurile cu care am pornit în minte atunci când am lansat magazinul online Botaniq.ro a fost acela de a ne implica pe cât posibil în acțiuni pentru o lume mai bună. Suntem o familie care pune mare accent pe o serie de valori sănătoase și avem grijă de mediul înconjurător, selectăm cu atenție produsele din magazinul nostru și alege..
07 Mar Cele mai bune suplimente pentru fertilitate
Alina 4 11941
Cele mai bune suplimente pentru fertilitate   De ce, deşi trăim o viață atât de abundentă în Occident, cu acces la numeroase alimente de pe tot globul, rata de fertilitate estedince în ce mai scăzută? Terapeutul nutriţional Angela Heap dezvăluie de ce Vitamina C, Complexul de Vitamine B şi Acetil L-Carnitina de la Altrient se află în vârful nutri..
07 Mar 4 nutrienţi esențiali pentru etapele cheie ale vieții
5 5414
  4 nutrienţi esențiali pentru etapele cheie ale vieții Spray-ul oral vegan pentru sănătate Vegan Health Oral Spray oferă cei 4 nutrienți cheie adesea subreprezentaţi într-o dietă vegană sau vegetariană. Această combinație poate, de asemenea,să optimizeze sănătatea noastră în etapele cruciale ale vieții.   Suport în sarcină Sarcina este o per..
Afişare 1 - 12 din 18 (2 pagini)