Categorii produse
Cosul tau

betteryou promotii 1+1

Mama și copilul RSS

mama si copilul

07 Mar Cele mai bune suplimente pentru fertilitate
Alina 2 10393
Cele mai bune suplimente pentru fertilitate   De ce, deşi trăim o viață atât de abundentă în Occident, cu acces la numeroase alimente de pe tot globul, rata de fertilitate estedince în ce mai scăzută? Terapeutul nutriţional Angela Heap dezvăluie de ce Vitamina C, Complexul de Vitamine B şi Acetil L-Carnitina de la Altrient se află în vârful nutri..
07 Mar Ce tip de supliment de vitamina C este cel mai bun?
1 12492
Ce tip de supliment de vitamina C este cel mai bun?   Articol scris de Dr. Thomas E. Levy   O întrebare care mi-a fost pusă de nenumărate ori este „Ce fel de vitamina C ar trebui să iau și de ce?” Este o întrebare foarte bună, într-adevăr. Să analizăm diferitele tipuri de vitamina C care pot fi găsite în multe dintre capsule, pulberi și supl..
07 Mar Tehnologia sprayurilor intra-orale BetterYou
0 4739
Tehnologia spray-urilor intra-orale   Astăzi înțelegem că suplimentarea tradițională cu tablete și capsule se bazează pe un proces digestiv care a evoluat exclusiv pentru consumul alimentelor, iar absorbția lor nu poate fi garantată. Dacă luăm în considerare şifrecvenţa problemelor de malabsorbție digestivă precum Sindromul de intestin iritabil..
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Acest site utilizează cookies. Navigarea în continuare reprezintă acceptul dumneavoastră pentru utilizarea acestora. Citeşte mai multe despre cookies aici