Categorii produse
Cosul tau

medfusion forum banner

Blog botaniq.ro RSS

04 Feb Medfusion Forum Ediția II - Endometrioza și dezechilibrele estrogenului
Alina 0 21
În octombrie 2021 am lansat platforma “Fertilitate naturală” împreună cu Mihaela Brăilescu având în minte să creăm un spatiu complex de informare pentru cuplurile care își doresc un copil. Am adunat într-un singur loc zeci de ore de research pe care le-am transpus în articolele de blog, interviuri cu specialiști în domeniu, grup suport ghidat de un..
01 Feb O abordare directa despre dieta keto, post intermitent si slabire cu Hunor Salak, vicecampion european fitness natural.
Andrei 0 16
Hunor Salak este vicecampion european de fitness natural, fondatorul și antrenorul aplicației de fitness Biohacker Body, tehnician nutriționist și antrenor personal de peste 5 ani, timp în care a ajutat peste 700 de persoane să aibă rezultate și să le mențină pe termen lung. În cadrul interviului Hunor ne oferă informații prețioase despre dieta ke..
31 Jan De ce sa alegi Supramen?
0 25
De ce să alegi Supramen? Atunci când alegi un supliment alimentar trebuie să ai în vedere mai multe aspecte : Identificarea corectă a ingredientelor pe etichetă Relevanța ingredientelor pentru afecțiunea/situația în cauză Concentrațiile substanțelor active să fie standardizate Calitatea produsului – producător sau distribuitor de încredere,..
31 Jan Ce este andropauza?
0 23
Ce este andropauza? Andropauza este un proces care aduce modificări în viață bărbaților. Perioada se aseamănă menopauzei feminine, dar care se întâmplă gradual o dată cu trecerea timpului nu în mod direct și brusc ca și instalarea menopauzei. Scăderea hormonilor masculini se întâmplă în mod natural iar simptomele acesteia se resimt în funcție de..
31 Jan Studiu de eficienta al produsului Supramen
0 48
Studiu de eficiență al produsului Supramen Subiectul acestui studiu a fost evaluarea efectului suplimentării cu SUPRAMEN® asupra îmbunătățirii calității parametrilor lichidului ejaculatului, cum ar fi: vâscozitatea, volumul, morfologia, motilitatea, concentrația și viabilitatea spermatozoizilor. Metodologie Studiul a inclus un grup de 100 de ..
30 Jan Vitamina C este fantastica pentru frumusete si nu numai! Descopera de ce cu Sonia Argint.
Andrei 0 14
Vitamina C este fantastică pentru frumusețe și nu numai! Descoperă de ce cu Sonia Argint.   Care este nutrientul de care avem cea mai mare nevoie pentru o piele sănătoasă și care sunt beneficiile lui pentru piele? Ce este tehnologia lipozomală și cum funcționează suplimentele lipozomale? Despre toate acestea îți povestim în acest video care speră..
11 Jan Cum ne poti ajuta sa fim mai buni?
Alina 1 91
Bine te-am găsit. Îți scriu aceste rânduri pentru că îmi pasă. îmi pasă cum ne vezi, ce fel de experiență ai atunci când comanzi de la noi, cum interacționezi cu colegii noștri de la vânzări, cum ajunge coletul la tine, ce te determină să revii la noi sau ce anume ar trebui să facem noi mai bine ca să devenim alegerea ta nr 1 când vine vorba de să..
10 Jan Interviu Dr. Mădălina Bozac, medic endocrinolog, despre sindromul premenstrual
Alina 0 62
Aflați de la Dna Dr. Mădălina Bozac, informații valoroase despre modificările hormonale ce au loc în organism în diferite etape ale vieții: adolescența, vârsta fertilă și peri-menopauză.  Ce este normal atunci când ne gândim la etapele ciclului menstrual, cum putem intervenii asupra managementului durerii și a simptomelor premestruale . Ce soluții..
21 Dec Dictionar de nutritie CAPITOLUL 1
Claudia 0 151
Ai citit vreodată un articol despre sănătate și nu ai reușit să întelegi toate cuvintele folosite? Și nouă ni s-a întâmplat, prin urmare, am pregătit (și pentru tine) un mic dicționar explicativ al celor mai utilizate cuvinte din domeniul nutriției. Adaptogeni Termenul adaptogen este relativ nou în ceea ce privește popularitatea, totuși practic..
14 Dec Bovin, marin sau vegan - care este diferenta?
Claudia 0 663
Bovin, marin sau vegan - care este diferenta?   Colagenul este un nutrient fantastic în optimizarea sănătății și longevității noastre, oferindu-ne aminoacizi esențiali de care multe dintre dietele noastre moderne se lipsesc adesea. Cu toate acestea, un lucru este sigur; nu tot colagenul este creat la fel. Suntem conștienți de faptul că, cu multe..
13 Dec Ce alegi de sarbatori?
Alina 0 96
Ce alegi de sărbători? Acum 2 ani, fiul meu cel mic a făcut un tantrum în toată regula pentru că la momentul scrisoriii pentru Moș Crăciun NU ȘTIA CE SĂ ÎI CEARĂ, PENTRU CĂ EL ARE DE TOATE! Oricât de amuzant a părut a fi în primă fază, reacția lui ne-a pus un pic pe gânduri: cât anume din ce ne dorim ne bucură cu adevărat și ce anume e doar umpl..
13 Dec Ce cadouri cumparam celor dragi?
Alina 0 234
Ce cadouri cumpăram celor dragi? Asta e o întrebare la care greu găsesc răspuns. Dacă și tie iți este greu să cumperi un cadou potrivit pentru cei dragi, las mai jos câteva din ideile care au funcționat pentru mine în ultimii ani, fie că e vorba de sărbători sau de aniversări. Bunicii sunt mereu încântați de ceva făcut de mânuțele nepoților, s..
Afişare 1 - 12 din 117 (10 pagini)
Acest site utilizează cookies. Navigarea în continuare reprezintă acceptul dumneavoastră pentru utilizarea acestora. Citeşte mai multe despre cookies aici