Categorii produse
Cosul tau

Blog botaniq.ro RSS

11 May Să înceapă revoluția curățeniei cu Mulieres!
Ioana 0 46
Alegerile sănătoase nu înseamnă doar dietă. Când alegem un produs de curățenie presupunem că orice alegere am face este una potrivită. Curăță? Împrospătează? Însă, produsele obișnuite de curățenie conțin adesea substanțe nocive și au efecte negative asupra sănătății noastre și a mediului înconjurător. Știai că substanțele chimice prezente în dete..
27 Apr Care formă de magneziu este cea mai eficientă?
Ioana 0 93
Magneziul este un important mineral ce se află în strânsă legătură cu o multitudine de activități fiziologice și celulare din organism, fiind considerat la fel de important pentru sănătatea oaselor ca și calciul. Mai mult de jumătate din magneziul din organism se depune în oase, restul fiind localizat în mușchi și în țesuturile moi. Acest mineral ..
27 Apr Dieta ketogenică - Greșeli întâlnite, soluții, curiozități, recomandări
Claudia 1 199
Dieta ketogenică - Greșeli întâlnite, soluții, curiozități, recomandări   În zilele noastre, se pare că multă lume știe despre dieta keto și nu e de mirare, deoarece puteți găsi cu ușurință o mulțime de informații despre ea (ce este, cum funcționează, beneficiile lor etc.). Ce este mai exact o dietă ketogenică? În principiu dieta ketogenică e..
26 Apr Cum să transformi dieta ta într-o dietă low carb
0 62
Cum să transformi dieta ta într-o dietă low carb   Doar pentru că încerci să adopți un stil de viață cu conținut scăzut de carbohidrați nu înseamnă că trebuie să renunți la mâncarea din oraș pe care o savurezi în compania celor dragi!  Poți converti orice masă într-o masă keto, dacă urmezi aceste sfaturi:   Evită în primul rând pâinea, pastele..
01 Feb Superalimente pentru sarcină
Claudia 1 220
Superalimente pentru sarcină     Dieta afectează în mod direct sănătatea hormonală și imunitară, ceea ce, la rândul său, o face unul dintre numeroșii factori care afectează fertilitatea. Superalimente pentru sarcină Când vine vorba de dietele pentru sarcină, recomandăm femeilor să se concentreze pe ceea ce se cheamă „superalimentele pentru..
20 Jan Cum să alegi cea mai bună vitamina C
Andrei 0 675
Un interviu edu-Botaniq.ro cu Mihaela Brailescu și Andrei Fulop despre Vitamina C.   Urmărește și vei afla că: - Majoritatea animalelor își produc singure vitamina C (vezi câtă vitamina C au nevoie că să fie sănătoase). - Ce roluri are vitamina C în organism; - Ce să urmărești atunci când cumperi un supliment cu Vitamina C - De ce să iei vitamin..
16 Jan Altrient C - pliculețele cu vitamina C care îți redau frumusețea din interior
Andrei 0 11308
  Altrient C - pliculețele cu vitamina C care îți redau frumusețea din interior    Cum ar fi dacă ți-am spune că frumusețea naturală vine din interior și că strălucirea și fermitatea pielii vin dintr-un pliculeț plin cu Vitamina C și nu dintr-o sticlă de fond de ten sau un ser exagerat de scump de la un magazin de cosmetice?   Frumusețea est..
14 Jan Povești de succes - Proiect Fertilitate naturală botaniq.ro
Alina 0 766
Găsești mai jos o parte din poveștile cuplurilor care ne-au investit cu încredere și au urmat recomandările de pe pagina Fertilitate Naturală. Ți le prezentăm mai jos, în speranța că vei găsi în ele forță și inspirație să continui cu inima deschisă această călătorie, oricât de obositoare pare în anumite momente. Acestea nu sunt poveștile noastre de..
13 Jan Glutationul beneficii împotriva stresului oxidativ
1 8215
Dacă aveți grijă de sănătatea dumneavoastră în mod serios, atunci ar trebui să știți despre Glutation!   Glutationul este deseori numit "Expertul în apărare" datorită funcțiilor sale de antioxidant, detoxifiant și sprijin al sistemului imunitar.   Practic, este un aliat important pentru sănătatea și vitalitatea dumeavoastră! Glutationul se găs..
12 Jan Pregătirea pentru sarcină - o perspectivă naturală
Claudia 0 2248
Pregătirea pentru sarcină - o perspectivă naturală De Ioana-Maria Iliuț     Noi, femeile, suntem natură. Cei aproximativ 12 ani de când viața m-a adus în serviciul oamenilor și mai ales a femeilor, mi-a adus aminte acest adevăr atât de simplu. Preocuparea pentru vindecare tradițională m-a purtat prin lumea largă, m-a dus în comunități în ca..
11 Jan Terapii alternative care susțin fertilitatea
1 1853
Terapii alternative care susțin fertilitatea Infertilitatea afectează între 7 și 17% dintre cupluri în Statele Unite. Majoritatea femeilor care doresc să-și îmbunătățească fertilitatea aleg calea medicală, adică tehnologia de reproducere asistată (ART), precum fertilizarea in vitro.   Totuși, un număr tot mai mare de femei, număr care este î..
11 Jan Ghid complet de utilizare a spray-urilor intra-orale BetterYou
Claudia 0 3064
Ghid complet de utilizare a spray-urilor cu administrare orală BetterYou. Cum aleg spray-ul oral potrivit? Importanța vitaminei D Vitamina D ajută la: - susținerea sănătoasă a oaselor și a dinților, - absorbția calciului, - întărirea sistemului imunitar, - menținerea funcției musculare normale. Cine are nevoie de Vitamina D? Semnele de..
Afişare 1 - 12 din 83 (7 pagini)
Acest site utilizează cookies. Navigarea în continuare reprezintă acceptul dumneavoastră pentru utilizarea acestora. Citeşte mai multe despre cookies aici