Categorii produse
Cosul tau

roald dahl betteryou

Blog botaniq.ro RSS

13 Feb Nutrienți și plante pentru menopauză
0 62
  Nutrienți și plante pentru menopauză   Menopauza este o etapă naturală care urmează sfârșitului anilor de reproducere ai unei femei și este probabil ca fiecare persoană să experimenteze o gamă diferită de simptome. De la bufeuri, dispoziție scăzută, transpirații nocturne până la întreruperea somnului, studiile au arătat cum alimentația poa..
02 Feb Călătorie în universul fascinant al lui Roald Dahl
0 52
Călătorie în universul fascinant al lui Roald Dahl   Cine a fost Roald Dahl? Roald Dahl a fost a fost un pilot al aeronavelor de luptă, spion, istoric al ciocolatei și autor britanic pentru copii care a făcut povești de renume mondial. Roald Dahl rămâne unul dintre cei mai iubiți și influenți autori pentru copii din toate timpurile. În fiecare..
26 Jan De la rădăcină la vârf- Secretul părului puternic și strălucitor
0 79
Ce este Zincul? Zincul este un mineral esențial pentru sănătatea noastră, jucând un rol crucial în numeroase funcții fiziologice:     Astăzi o să vorbim despre cum zincul este adesea numit eroul nevăzut al rutinei de îngrijire a părului. Acest mineral esențial joacă un rol crucial în menținerea sănătății foliculilor și în prevenirea căder..
21 Dec Deficitul de magneziu este o problemă de sănătate publică
1 233
Deficitul de magneziu este o problemă de sănătate publică   Deficitul de magneziu este o problemă serioasă de sănătate publică care afectează un număr semnificativ de oameni în întreaga lume. Studii recente arată că aproximativ 70% din populația generală nu primește suficient magneziu din alimentație iar 1 din 2 adulți tineri (48%) au un aport d..
24 Nov Secretul unui Cookbook cu Rețete Bogate in Colagen
0 732
Secretul unui Cookbook cu Rețete Bogate în Colagen Colagenul este un ingredient important pentru sănătatea noastră, iar când este integrat în rețete delicioase, devine o modalitate plăcută de a consuma ceva plăcut cu ceva necesar. Cei de la Ancient & Brave ne oferă un CookBook plin cu rețete pentru toate gusturile. Ce găsești în acest Coo..
27 Oct MEDFUSION FORUM - EDITIA IV- Tratamentul de excelenta al Endometriozei si Adenomiozei
2 5579
MEDFUSION FORUM - EDITIA IV- Tratamentul de excelență al Endometriozei și Adenomiozei   Educație terapeutică, claritate și împuternicire pentru femeile cu endometrioză și adenomioză. Dialog deschis pacient-echipă medicală.   Endometrioza înseamnă dureri acute la menstruație, crampe intense, dereglări accentuate ale digestiei, infertilitate, d..
23 Oct Ce înseamnă tratamentul de excelență al endometriozei? Interviu Mihaela Simedrea - EduBotaniq.ro
Alina 0 571
Ce înseamnă tratamentul de excelență al endometriozei? Endometrioza este o afecțiune cronică evolutivă care impacteaza profund viața femeilor pe tot parcursul vieții reproductive. Cu o latență în diagnosticare de aproximativ 7 ani cauzată atât de nivelul scăzut de conștientizare cât și de numărul redus de specialiști pregătiți să identifice subti..
09 Oct Te-ai saturat sa se tot vorbeasca de vitamina D?
0 432
Te-ai săturat să se tot vorbească despre Vitamina D? În ultimii 3 ani vitamina D a devenit, alături de vitamina C, cea mai apreciată, cea mai cunoscută, cel mai bine vândut supliment, la nivel mondial. Adevărul e ca mai toți producătorii au acum în portofoliu măcar o forma de vitamina D și, cu o gama atât de diversificată de opțiuni e foarte greu ..
20 Sep Hai sa vorbim despre Sindromul Ovarelor Polichistice
2 2052
Hai să vorbim despre Sindromul Ovarelor Polichistice   MedFusion Forum, seria de conferințe multidisciplinare de sănătate, nutriție și wellbeeing pe care le organizăm împreună cu Mihaela Brăilescu revine cu o ediție de interes pentru cel puțin 1 din 10 femei. Deci, este foarte probabil să fii interesată!         În Romania, în jur ..
24 Aug Ciupercile Terapeutice - De la traditie la stiinta
0 701
Ciupercile fac parte din meniul românilor de când ne știm. Probabil că și tu ai fost la un moment în căutare de ciuperci în pădure cu părinții sau bunicii, ai mâncat faimoasa mâncărică de gălbiori cu mămăligă iar dacă ai petrecut anii de studenție la cămin ai cărat ceva borcane cu zacuscă de acasă.     Adevărul e că, dincolo de valoare nutriți..
03 Aug The Next Big Thing
0 867
The Next Big Thing Suplimentelor alimentare fermentate cu kefir-kombucha- Piața suplimentelor alimentate a luat un avant fantastic, cu sute, mii de producători care se întrec în a veni cu ce cele mai concentrate, curate, eficiente produse. Suplimentele nu tratează, suplimentele sprijină corpul uman, îl ajută să „ajungă” mai repede din punctul..
31 Jul Ciupercile terapeutrice
DevPro 0 3830
Partea I- TOP 5 BENEFICII ”Descoperă puterea ciupercilor terapeutice: sprijină sănătatea și bunăstarea generala” Ciupercile terapeutice au câștigat o atenție tot mai mare în rândul cercetătorilor și publicului larg datorită capacității lor impresionante de a sprijini sănătatea și bunăstarea generală. Aceste organisme vegetale au fost folosite î..
Afişare 1 - 12 din 137 (12 pagini)