4-nutrienti-esentiali

 

4 nutrienţi esențiali pentru etapele cheie ale vieții

Spray-ul oral vegan pentru sănătate Vegan Health Oral Spray oferă cei 4 nutrienți cheie adesea subreprezentaţi într-o dietă vegană sau vegetariană. Această combinație poate, de asemenea,să optimizeze sănătatea noastră în etapele cruciale ale vieții.
 

Suport în sarcină

Sarcina este o perioadă în care adesea este nevoie de un adaos suplimentar de nutrienți pentru a ajuta creșterea și dezvoltarea bebelușului, alături de modificările hormonale și fizice ale mamei.
Vitamina D este o vitamină dificil de obținut doar prin dietă și este un supliment recomandat tuturor femeilor în timpul sarcinii, în combinaţie cu acidul folic. Vitamina D contribuie la asimilarea calciului și a fosforului, care sunt esențiale pentru dezvoltarea oaselor bebelușului, precum și la menținerea oaselor sănătoase pentru mămică.

 

Iodul este esenţial pentru tiroidă și hormonii tiroidieni, asigurând creșterea corespunzătoare a bebelușului în timp și dezvoltarea corectă a organelor.
 

Fierul și vitamina B12 ajută la formarea celulelor roșii din sânge pentru a produce suplimentele de sânge necesare în ultimele două trimestre și la naștere. De asemenea, ele susțin sistemul venei placentei pentru a permite nutrienților să treacă de la mamă la copil.

Fierul, vitamina B12 și vitamina D au un rol fundamental în procesul diviziunii celulare, care este esențială pentru dezvoltarea fetală corectă.

 

Lipsa de energie

Există momente în viața noastră în care putem suferi de oboseală și epuizare. Modificările majore din viață, stresul sau dietele speciale pot provoca o epuizare a vitaminelor și mineralelor care ajută la producerea de energie.
Iodul, vitamina B12 și fierul contribuie la metabolismul energetic pe diverse căi şi astfel ajută la reducerea oboselii.

 

Iodul reglează, de asemenea, rata metabolică care afectează ciclurile somnului –ceea ce conduce la un somn mai odihnitor şi asigură, de asemenea, absorbția alimentelor și transformarea acestora în energie.
 

Vitamina D susține funcția musculară, permițându-ne să rămânem activi și optimizează mitocondriile. Adesea cunoscute ca „uzinele energetice ale celulelor”, mitocondriile se găsesc în majoritatea celulelor din corp și transformă energia din alimentele pe care le consumăm în energie pentru acele celule.
 

Adolescenţi

În adolescență, organismul trece printr-o dezvoltare rapidă, cu o creştere hormonală și cu modificări fiziologice specifice.
Fierul, vitamina B12 și vitamina D ajută procesul diviziunii celulare, care este esențial pentru perioadele de creștere.

 

Fierul și vitamina B12 susțin, de asemenea, formarea de celule roșii din sânge pentru a satisface cerințele energetice ale organismelor în creștere. Iar vitamina D contribuie la sănătatea oaselor și la dezvoltarea muşchilor care cresc rapid în adolescență.

Iodul susține funcția tiroidiană și hormonii tiroidei în perioadele de fluctuație hormonală. De asemenea, contribuie la sănătatea pielii, deoarece aceste fluctuații hormonale adesea pot provoaca acnee.

Vitamina B12 sprijină funcția psihologică, ajutând la menținerea creierului „activ” într-un moment în care hormonii pot afecta capacitatea de a lua decizii logice și de a procesa fapte.

Fierul este important în special pentru adolescente, deoarece pentru acestea începe menstruația. Deoarece sângele se pierde în fiecare lună, fierul din globulele roșii este, de asemenea, diminuat, astfel încât cantităţi mai mari sunt necesare pentru a suplini nivelurile de fier epuizate.

 

Îmbătrânirea

 

Pe măsură ce îmbătrânim, în corp au loc multe schimbări: pielea devine mai subțire, apare pierderea musculară, iar absorbția de nutrienți poate scădea.

 

Vitaminele D și B12 sunt doi nutrienți care devin mai greu de absorbit pe măsură ce îmbătrânim, asta deoarece începem să producem mai puțin acid în stomac. Această reducere a acidului stomacal poate duce la o absorbție mai mică de nutrienți.

 

Vitamina D asigură nivelurile normale de calciu din sânge care duce la scăderea probabilității de depunere a plăcilor în artere. Aceste plăcipot contribui la tensiunea arterială ridicată și la creşterea riscului unui accident vascular cerebral sau a unui stop cardiac.

 

Iodul și vitamina B12 susțin sănătatea sistemului nervos pentru a încetini degenerarea nervilor care asigură forța musculară, flexibilitatea, claritatea mentală și vederea.

 

Iodul și fierul sprijină funcția cognitivă care se poate diminua odată cu înaintarea în vârstă.

 

Iodul este de asemenea important pentru păr, piele și unghii, care pot deveni subțiri sau fragile pe măsură ce îmbătrânim, în special la femeile care trec prin menopauză. Atât bărbații, cât și femeile pot experimenta căderea părului în acest stadiu de viață, iar iodul ajută la întărirea foliculilor de păr și sprijină creșterea părului.

 

vegan health betteryou

 

Spray-ul Vegan Health Daily Oral Spray de la BetterYou conține o combinație de substanțe nutritive formulată științific pentru a sprijini sănătatea cu nutrienţi vegani, inclusiv vitamina D3, vitamina B12, fier și iod.
Formularea asigură o absorbție rapidă și eficientă a nutrienților care sunt de obicei subreprezentaţi în dietele vegetariene și vegane.