Somnul este unul dintre cei mai importanți factori care contribuie la refacerea sistemului imunitar. Dacă simți că nu te odihnești suficient sau deși dormi minim 8 ore te trezești fără energie, atunci acest kit este pentru tine! Pachetul conține: fulgi de magneziu BetterYou, loțiune cu magneziu Sleep de la BetterYou și spray oral Vitamina D3+K2 de la BetterYou.
 
Fulgi de magneziu BetterYou
Am inclus fulgii de magneziu de la BetterYou în pachetul Better Sleep pentru că sunt un must have pentru atunci când vrei să te bucuri de un somn odihnitor. Fulgii sunt o formă foarte concentrată de suplimentare cu magneziu și ajută la absorbția rapidă a calciului în organism⁠, menținerea oaselor și a dinților sănătoși⁠ și menținerea funcției psihologice normale⁠. Noi îți recomandăm să adaugi 250 mg de fulgi de magneziu în cada cu apă sau să faci o baie caldă la picioare și să te relaxezi timp de 20 de minute. Îți vei îmbunătăți odihna și vei contribui la menținerea unui metabolism normal al energiei.
 
Spray-ul cu magneziu Sleep Body de la BetterYou
Pentru că insuficienţa de magneziu din organism poate duce la oboseală și pentru că fără magneziu nutrienţii nu pot fi transformaţi în energie, spray-ul cu magneziu Sleep Body de la BetterYou este super necesar în pachetul pentru un somn odihnitor. Spray-ul oferă o combinaţie de clorură de magneziu şi alte uleiuri esenţiale, special conceput pentru relaxare, se absoarbe rapid in piele și ajută la pregătirea corpului pentru somn. 10 spray-uri oferă 180 mg (51% DZR) de magneziu care relaxează în mod natural mușchii obosiți iar lavanda și mușețelul din spray ajută la încetinirea activității senzoriale și la calmarea minții. :)
 
Spray-ul oral Vitamina D3+K2 de la BetterYou
De ce Vitamina D3 și vitamina K2? Pentru că cele două acționează în sinergie pentru a se asigura că, pentru îmbunătățirea densității osoase, calciul va fi direcționat în oase, și nu în artere! Un lucru important de știut este că vitamina D contribuie la menținerea oaselor și a dinților sănătoși, în timp ce vitamina K2 este esențială pentru o coagulare sanguină normală.
 
3 pulverizări din spray-ul oral DLux+ Vitamin D3+K2 conțin 3000 IU (75μg) de vitamina D si 75μg de vitamina K2, oferind un suport optim pentru sănătatea oaselor. Pe lângă aroma absolut delicioasă de mentă, spray-ul BetterYou este o alternativă convenabilă la tablete și capsule - eficientă și super ușor de folosit!
 
Dacă vrei să te bucuri de un somn odihnitor și dacă vrei să ai timp în tot restul zilei pentru lucrurile cu adevărat importante, investește în sănătatea ta și bucură-te de #ZileFărăGriji cu suplimentele de înaltă calitate pe care le-am pregătit pentru tine, aici. :)