Astăzi îți prezentăm kit-ul special conceput pentru a reduce inflamația din corp, implicit și pentru dureri reumatice, artrită sau dureri asociate osteoporozei. Kit-ul poate fi utilizat cu succes și pentru crampele cauzate de PMS (Sindromul Pre-menstrual). Pachetul conține spray oral cu Turmeric, de la BetterYou, Vitamina C cu Bio Quercitin Phytosome de la LifeExtension și Cytokine Suppress de la LifeExtension.
 
De ce am ales aceste produse și de ce sunt perfecte pentru pachetul nostru cu efect anti-inflamator? Îți spunem mai multe în acest articol. :)
 
Spray-ul oral cu Turmeric, de la BetterYou
Există o mulțime de motive pentru care merită să incluzi Turmericul în alimentația ta, așa că noi am pregătit pentru tine o variantă mai eficientă de administrare: spray-ul oral de la BetterYou, primul supliment pe bază de turmeric din lume în formă de spray pentru pulverizare orală (obții echivalentul a 1.300 mg rădăcină de turmeric/doză, iar gustul este unul plăcut - are o aromă naturală de portocale! ).
 
Trebuie să știi că turmericul are un minunat efect anti-inflamator și este cunoscut și pentru efectul anti-coagulant, anti-depresiv, hepato-protector precum şi anti-bacterian, dar și pentru proprietățile antioxidante⁠. Mai mult, spray-ul cu Turmeric îți va oferi și un sprijin important atunci când vine vorba de reglarea colesterolului și reducerea glicemiei. 
 
Vitamina C cu Bio Quercitin Phytosome de la LifeExtension
Am inclus Vitamina C cu Bio Quercitin Phytosome de la LifeExtension în kit-ul nostru Anti Inflammation pentru că ne dorim să te bucuri la maxim de un sprijin antioxidant avansat. Formula de vitamina C și Bio Quercetin contribuie la reducerea inflamației, sprijină sistemul imunitar și sănătatea cardio vasculară și contribuie la reducerea stresului oxidativ.
 
Unul dintre cele mai grozave lucruri despre super formula de Vitamina C de la LifeExtension este că bioquercetin phytosome (15 mg) are o dispobilitate de 50 de ori mai bună decât quercetina clasica și include bio-perine, un extras de piper negru patentat care contrbuie la creșterea absorbției și biodisponibilității ingredientelor cu până la 42%.
 
Cytokine Suppress de la LifeExtension
Pentru că, pe măsură ce înaintăm în vârstă menținerea unui răspuns inflamator echilibrat devine tot mai importantă pentru sănătatea noastră, am adăugat kit-ului nostru anti-inflamator și Cytokine Suppress cu EGCG de la LifeExtension.
 
Acest supliment oferă două ingrediente naturale care au abilitatea de a promova un răspuns imun inflamator sănătos: extract de fasole mung și ceai verde. Acești compuși sprijină sistemul natural de apărare al corpului și au rolul important de a transmite informații între celulele sistemului imunitar - leucocitele.
 
Alături de o alimentație sănătoasă și câteva minute de mișcare pe zi, kit-ul Anti Inflammation te va ajuta să reduci inflamația din corp și să fii mai aproape de cât mai multe #ZileFărăGriji. Pune-ți sănătatea pe primul loc și descoperă produsele de cea mai bună calitate pregătite pentru tine, aici