După o perioadă în care corpul s-a confruntat cu o răceală sau cu alte boli, acesta are nevoie să îi oferi toată susținerea pentru a reveni la normal. Așadar propunerea noastră conține: vitamina C lipozomală de la Altrient, spray oral B complete de la BetterYou, spray oral cu multivitamine Multivit de la BetterYou și spray cu Magneziu de la BetterYou.
 
Vitamina C lipozomală de la Altrient
Cel mai bun suport pentru un sistem imunitar puternic? Altrient C! Vitamina C lipozomală vine cu o grămadă de beneficii pentru sănătatea întregului organism: de la ajutorul pe care îl oferă organismului pentru funcționarea normală a sistemului nervos⁠, la reducerea oboselii și protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ⁠ până la contribuția la sinteza colagenului pentru a susține sănătatea pielii, a cartilajelor și a vaselor de sânge⁠.
 
Altrient C se administrează super ușor și oferă cel mai înalt grad de absorbţie a vitaminei C pe cale orală, surclasând toate celelalte suplimente sub formă de tablete sau capsule.
 
Spray oral B complete de la BetterYou
Spray-ul oral B Complete nu putea să lipsească din acest kit! De ce? Acesta c onține toate cele 8 vitamine B, inclusiv vitamina B12, vitamine care lucrează împreună pentru a-ți sprijini metabolismul energetic și pentru a ajuta la reducerea oboselii și a stărilor de epuizare.⁠
 
Trebuie să știi că spray-ul este special formulat pentru a transporta nutrienți direct în fluxul sanguin pentru o absorbție rapidă⁠, conținând cele mai active forme de B12 (adenosilcobalamina și metilcobalamina) și B9 (metilfolat)⁠!
Spray-ul susține în mod natural producția de energie⁠ și va deveni printre preferatele tale pentru momentele în care organismul tău are nevoie de ajutor pentru recuperare.
 
Spray oral cu multivitamine Multivit de la BetterYou
Multivitaminele sunt și ele esențiale pentru perioadele în care corpul tău se recuperează după răceli sau alte boli. Acestea te scapă rapid de starea de oboseală sau anxietate, cu doar un "puf" pe zi. Spray-ul Multivit este important deoarece nu întotdeauna ajungem să mâncăm cele mai nutritive alimente, pline de vitaminele de care corpul nostru are nevoie așa că suplimentarea alimentației cu multivitamine de înaltă calitate ne ajută să umplem golurile de nutrienți din organism. ⁠
 
Spray-ul oral Multivit de la BetterYou conține întregul spectru de vitamine B, inclusiv acidul folic, combinat cu A, C, D, K1 și alte minerale-cheie pentru a ajuta la eliberarea de energie (B12), pentru a susține un sistem imunitar funcțional normal (D3) şi pentru a reduce oboseala.⁠⠀
 
Spray cu Magneziu de la BetterYou
Am adăugat și Spray-ul Magnesium Sensitive Body de la BetterYou kit-ului nostru pentru proprietățile minunate pe care magneziul le are! Responsabil pentru peste 325 de reacții chimice din interiorul corpului, magneziul ajută la absorbția calciului în organism, la reducerea oboselii, la menținerea oaselor și dinților sănătoși și la relaxarea naturală a mușchilor obosiți.
 
10 pufuri din spray-ul cu magneziu de la BetterYou furnizează 100 mg (28% NRV) de magneziu, este potrivit pentru pentru pielea sensibilă și începe absorbția imediat după ce este masat pe piele, ajutând la promovarea bunăstării generale și a relaxării naturale.
 
Investește în sănătatea ta și ține bolile la distanță cu produsele potrivite pentru perioada de recuperare a organismului. Vezi toate vitaminele de care corpul tău are nevoie pentru o recuperare rapidă, aici