Știai că voința nu este cea mai mare problemă atunci când încerci să adopți un obicei nou precum cel de a face mai multă mișcare?

 

Majoritatea oamenilor au suficientă voință pentru a practica exerciții fizice în primele câteva zile după ce și-au propus acest lucru. Problema este, de fapt, că nu reușesc să fie consistenți și nu reușesc să transforme acest obicei într-o pasiune care le aduce bucurie și pe care de abia așteaptă să o practice din nou.

 

Așadar, să faci sport doar când îți amintești fără să existe o rutină și un program destul de bine stabilit nu va duce înspre crearea unui obicei sănătos, de lungă durată și vei renunța ușor. Să faci sport zilnic, chiar dacă doar pentru câteva minute, este mult mai probabil să ducă la un obicei - va deveni ceva aproape automat, mult mai ușor de pus în practică, fără să se simtă că o luptă constantă.

 

Chiar dacă nu reușești să faci exerciții fizice la aceeași oră în fiecare zi, nu trebuie să-ți faci griji! E important că reușești să-ți pui obiceiul în practică zilnic, iar treptat ziua ta nu se va mai simți completă fără câteva minute de sport.

 

Nu uita să adaugi și un spray de corp cu magneziu rutinei tale de după sport pentru a ajuta la relaxarea şi calmarea muşchilor obosiţi şi tensionaţi. Poți alege și o baie fierbinte cu fulgi de magneziu pentru o expunere completă a corpului la o soluţie concetrată de clorură de magneziu - îți vei îmbunătăți odihna și vei contribui la echilibrul electroliţilor şi la menținerea funcției psihologice normale. 

 

Tot ce îți va mai rămâne de făcut este să te bucuri de fiecare minut pe care îl petreci făcând exerciții fizice! Așa că alternează mereu între diferite exerciții precum alergarea, înotul, ciclismul sau antrenamentele de forță și află ce se potrivește cel mai bine cu tine și obiectivele tale!

 

Ești pregătit să începi? :)