Suntem foarte entuziasmați să îți facem cunoștință cu unul dintre kit-urile pe care le-am pregătit pentru tine! Astăzi îți vom povesti mai multe despre Family Health Kit - pachetul familiilor sănătoase. 
 
Când vine vorba de super imunitate pentru toată familia, noi ne-am asigurat că includem tot ceea ce ai nevoie într-un singur kit! Așadar, pachetul conține vitamina C de la Altrient pentru adulți și vitamina C de la Zooki care e perfectă pentru copii, vitamina D de la BetterYou - varianta pentru adulți, precum și cea pentru copii și Seleniu și Zinc de la LifeExtension.
 
Mai jos îți vorbim despre fiecare produs din kit care te va ajuta să menții un sistem imunitar puternic pentru a face față cu brio sezonului rece.
 
Vitamina C de la Altrient - pentru adulți
 
Am ales să includem Altrient C în kit-ul Family Health pentru că este un supliment de vitamina C care nu trebuie să lipsească din casa nimănui. Chiar dacă consumi o mulțime de fructe și legume bogate în vitamina C, din păcate tot nu este îndeajuns pentru a-ți asigura doza zilnică. ⁠Astfel, cu un sistem de livrare extrem de avansat, Altrient C asigură o biodisponibilitate de aproape 99% - absorbție maximă a vitaminei C.
Trebuie să știi și faptul că unele cercetări arată că, dacă se consumă vitamina C la începutul unei infecții virale, aceasta ar putea ajuta la reducerea duratei și severității răcelii.
 
Așa că asigură-te că incluzi un pliculeț de Altrient C pe zi în alimentația ta, iar, pe lângă un sistem imunitar mai puternic, te vei bucura și de o mulțime de alte beneficii în ceea ce priveşte îmbunătăţirea aspectului pielii, ameliorarea durerilor de articulaţii şi un tonus general mai bun.
 
Vitamina C de la Zooki - pentru copii
 
Nelipsită din kit-ul nostru este și Vitamina C Lipozomală YourZooki. Acum va fi atât de simplu pentru micuțul tău să consume Vitamina C de înaltă calitate și să se bucure de o absorbție foarte ridicată și rapidă. Cu un pliculeț pe zi de YourZooki, vitamina C lipozomală, sistemul imunitar al copilului tău va deveni mai puternic și, în plus, va putea combate mai uşor stările de oboseală sau epuizare care vin odată cu gripele. Fiecare plic conține 1000mg vitamina C cu un gust delicios, fiind astfel perfectă de incorporat în alimentația și celor mai pretențioși. Aceasta poate fi administrată direct din pliculeț sau poate fi amestecată în apă, smoothie, iaurt sau cereale pentru ca cel mic sau întreaga familie să își asigure doza zilnică necesară.
 
Vitamina D de la BetterYou - pentru adulți & copii
 
De ce am ales să includem și Vitamina D în kit-ul Family Health? Pentru că Vitamina D este esențială pentru organismul nostru! Aceasta ajută la susținerea oaselor și a dinților sănătoși, la absorbția calciului, la menținerea funcției musculare normale și chiar la intărirea sistemului imunitar.⁠
 
Semnele deficienței de vitamina D se pot manifesta în afecțiuni comune, cum ar fi tuse frecventă și răceală, oboseală, stare de spirit proastă și depresie, mușchi încordați, dureri osoase și de dinți. Acestea sunt afecțiuni cu care majoritatea dintre noi ne confruntăm din ce în ce mai des, dar din păcate nu le prea acordăm atenție. ⁠Tocmai de asta, suplimentarea alimentației cu Vitamina D este esențială și ne-am simțit nevoiți să o includem în kit, pentru ca fiecare dintre voi să se poată bucura de beneficiile acesteia.
 
Este important de știut și faptul că persoanele care au cea mai mare nevoie de Vitamina D în alimentație sunt acelea care au o expunere scăzută sau nicio expunere la soare, persoanele în vârstă de 65 de ani și peste, sugari și copii mici sub vârsta de 5 ani și femeile însărcinate și care alăptează.
 
Vitamina D de la BetterYou este un mod minunat de a suplimenta Vitamina D datorită tehnologiei intra-orale. O dată cu fiecare pulverizare, picături de dimensiuni mici acoperă și penetrează țesutul moale al obrazului interior, ducând substanțele nutritive esențiale în sistemul bogat vascularizat al cavitătii bucale. Acest lucru permite ca ingredientele să intre rapid în fluxul sanguin pentru o absorbție optimă.
 
Seleniu și Zinc de la LifeExtension
 
Nu am uitat să includem nici Seleniu și Zinc în acest kit al familiilor sănătoase! Seleniu este un mineral esențial pentru funcționarea normală a organismului - acesta susține sănătatea inimii și creierului, joacă un rol important în promovarea longevității și este crucial pentru formarea de antioxidanți în organism.
Am ales Seleniu de la LifeExtension datorită formulii acestuia: Super Selenium Complex. Această formulă oferă organismului trei forme unice de seleniu împreună cu vitamina E pentru sănătate și sprijin pentru longevitate.
 
Când vine vorba despre zinc, pe lângă proprietățile sale antioxidante, acesta sprijină și sistemul imunitar, susține dezvoltarea corespunzătoare în timpul sarcinii și copilăriei și susține chiar și sănătatea aparatului reproducător.
 
1 capsulă pe zi de Zinc de la LifeExtension asigură 18.75 mg de ZINC (sub formă de oxid de zinc, gluconat), Utilizarea zilnică recomandată fiind de o (1) tabletă dizolvată în gură și mestecată.
 
Ești pregătit să te bucuri de #ZileFărăGriji alături de noul tău cel mai bun prieten - kit-ul Family Health