Există momente în care, cu toate că avem o alimentație sănătoasă, stresul sau lipsa somnului ne pot slăbi sistemul imunitar, lăsându-ne mai vulnerabili în fața bolilor. De aceea, dacă simți că ai nevoie de sprijin suplimentar, kit-ul pentru un sistem imunitar puternic va deveni aliatul tău.
 
 
Vitamina C de la Neutrient
 
Cu toții am auzit de atâtea ori că deficitul de vitamina C slăbește sistemul imunitar și ne face vulnerabili în fața infecțiilor. Dar cum ajută Vitamina C la întărirea sistemului imunitar?
 
Vitamina C stimulează producția și eficiența globulelelor albe din sânge, care luptă împotriva agenților patogeni. Mai mult, vitamina C ajută la creșterea duratei de viață a leucocitelor, așadar ne ajuta să avem un sistem imunitar puternic. Așadar, am ales să includem Vitamina C de la Neutrient în kit-ul nostru pentru a ne asigura că stai la distanță de consecințele unei alimentații sărace în vitamina C: gripe și răceli frecvente, schimbări de stare sau depresie, piele uscată și deshidratată și chiar sângerări gingivale.
 
Am ales Vitamina C de la Neutrient deoarece este un amestec unic de ingrediente de cea mai înaltă calitate care asigură o biodisponibilitate crescută față de alte pulberi sau tablete/comprimate și conține 3 forme de vitamina C: ascorbatul de magneziu și de sodiu (vitamina C tamponată, delicată cu stomacul), acid L- Ascorbic și ascorbil palmitat (forma liposolubilă a vitaminei C). Mai mult, Vitamina C de la Neutrient conține și dihidroquercetin care potențează efectul vitaminei C, Bio-Perine (extract patentat de piper negru) care facilitează absorbția vitaminei C, crescând biodisponibilitatea acesteia cu 42% și D-Ribose care este un carbohidrat și se regăsește în mod natural în celule, în special în mitocondrii, unde contribuie la generarea de ATP (energie celulară).
 
Bio Quercetin Phytosome de la LifeExtension
 
De ce este necesară Quercetina de la LifeExtension în alimentația ta?
Quercetina este esențială pentru sănătatea cardiovasculară și pentru un sistem imunitar puternic, contribuind la reducerea stresului oxidativ și a inflamației. Trebuie menționat și faptul că biodisponibilitatea Quercetinei de la LifeExtension este de 50 de ori mai mare decât cea a formelor standard datorită formulei patentate pe bază de fitozomi.
 
Fitozomii (phytosemes) sunt obținuți din fosfolipide, care sunt alcătuiți din același material din care sunt alcătuite membranele celulare. Când este încapsulat într-un fitozom, quercetina poate traversa membrana celulară și este livrată direct în interiorul celulei.
 
O capsulă pe zi alături de o alimentație cât mai curată și bogată în nutrienți și câteva minute de exerciții fizice îți vor asigura bunăstarea pentru întreaga zi și te vor ajuta să fii cu un pas mai aproape de un sistem imunitar puternic.
 
Vitamina Dlux 3000 de la BetterYou
 
Despre vitamina D este important să știi faptul că este esențială pentru organismul nostru. Aceasta ajută la susținerea oaselor și a dinților sănătoși, la absorbția calciului, la menținerea funcției musculare normale și chiar la intărirea sistemului imunitar.⁠
 
Semnele deficienței de vitamina D se pot manifesta în afecțiuni comune, cum ar fi tuse frecventă și răceală, oboseală, stare de spirit proastă și depresie, mușchi încordați, dureri osoase și de dinți. Acestea sunt afecțiuni cu care majoritatea dintre noi ne confruntăm din ce în ce mai des, dar din păcate nu le prea acordăm atenție. ⁠⠀
 
Tocmai de asta, Vitamina Dlux 3000 de la BetterYou este necesară în kit-ul Immune Support - ea are o absorbție super rapidă și eficientă și este o alternativă convenabilă la tablete și capsule.
 
Seleniu, Zinc și Magneziu de la LifeExtension
 
Am inclus Seleniul, Zincul și Magneziul de la LifeExtension în kit-ul pentru imunitate deoarece sunt grozave atunci când vine vorba de susținerea funcției normale a tiroidei, susținerea dezvoltării corespunzătoare în timpul sarcinii și copilăriei și susțin în același timp un sistem imunitar sănătos.
 
Magneziul va deveni preferatul tău pentru că ajuta și la menținerea glicemiei și a nivelului sănătos al tensiunii arteriale, Zincul vine odată cu o mulțime de proprietăți antioxidante, iar Seleniul mai poate juca un rol important și în promovarea longevității.
 
Ești pregătit să faci cunoștință cu super kit-ul Immune Support și să treci la un alt nivel atunci când vine vorba de un sistem imunitar puternic?