MEDFUSION FORUM - EDITIA IV- Tratamentul de excelență al Endometriozei și Adenomiozei

 

Educație terapeutică, claritate și împuternicire pentru femeile cu endometrioză și adenomioză. Dialog deschis pacient-echipă medicală.

 

Endometrioza înseamnă dureri acute la menstruație, crampe intense, dereglări accentuate ale digestiei, infertilitate, depresie. Endometrioza înseamnă ani lungi de vizite la medic fără un diagnostic clar. Dacă te-ai săturat să fii trimisă “la plimbare”, că “n-ai nimic….doar o toleranță scăzută la durere” SAU ești sătulă de așteptat luni în șir pentru o programare sau lămurire, VINO la MedFusion Forum IV - Tratamentul de excelența al Endometriozei și Adenomiozei.

 

 

 

 

La această ediție avem alături de noi medici și specialiști de top în tratamentul chirurgical al endometriozei, în terapia durerii, diagnosticarea prin imagistică medicală și intervenții personalizate prin dietoterapie. Speak-erii invitați îți vor explica într-un limbaj accesibil de unde să începi și ce ai de făcut pentru a duce o viață fără durere. Mai mult, vei putea dialoga cu aceștia într-un cadru relaxat și deschis pentru a-ți lămuri toate neclaritățile.

Așadar, nu mai răscoli internetul pentru informații pe care ar trebui să le primești din surse sigure, de la specialiști și vino la Conferință în data de 18 noiembrie, la Timișoara, să îl întâlnești pe dl. Dr. Voicu Simedrea, unul dintre cei mai apreciați și bine pregătiți specialiști în Endometrioză din România.

 

La conferință poți participa fizic, în sală, sau online, fiind un eveniment transmis live. MedFusion Forum este un proiect inovativ de conferințe multidisciplinare de sănătate și wellbeing prin care aducem medici și specialiști din domenii conexe în dialog cu publicul larg (fie că sunt deja pacienți cu un diagnostic clar, fie că sunt femei în căutare de claritate și suport).

Medfusion Forum este ORGANIZAT DE BOTANIQ.RO ȘI MIHAELA BRAILESCU.

 

Bilete se pot achiziționa accesând linkul https://www.mihaelabrailescu.ro/medfusion-forum-editia-4/