Atunci când vine vorba de sprijin pentru sănătatea și vitalitatea organismului, am creat pentru tine kit-ul minimalist perfect: Vitamina C împreună cu Acidul Alfa Lipoic de la Altrient! Cei doi super nutrienți sprijină producția de energie celulară și reciclează și alți antioxidanți vitali, iar astfel ajută la menținerea sănătății optime a nervilor, dar și a nivelurilor sănătoase de glucoză.
 
Vitamina C de la Altrient
Există atâtea motive pentru care Vitamina C este absolut necesară în alimentația noastră: de la sprijinul pe care îl oferă sistemului imunitar, la rolul important pe care îl joacă în repararea și regenerarea țesutului conjunctiv și până la ajutorul oferit funcționării normale a sistemului nervos. Ba mai mult, aceasta ne ajută să ne protejăm celulele împotriva stresului oxidativ și să obținem un tonus general mai bun.⁠
 
Am ales formula lipozomală Altrient C pentru kit-ul Ultimate Antioxidant Support pentru ca voi să vă puteți bucura de cel mai înalt grad de absorbţie a nutrienţilor pe cale orală și de un mod super ușor de administrat Vitamina C. Nu conține gluten sau organisme modificate genetic și este potrivită și pentru vegani! :)
 
 
Acidul Alfa Lipoic de la Altrient
Pentru că acidul alfa lipoic (ALA) promovează și sprijină producția de energie celulară, reciclează antioxidanți vitali organismului, inclusiv Vitamina C și E și este unul dintre cei mai puternici antioxidanți care se găsesc în aproape fiecare țesut din corp a fost necesar să îl includem în kit!
 
Chiar dacă acidul Alfa Lipoic se regăsește în corpul nostru, organismul este capabil să-l producă doar în cantități foarte mici, adesea insuficiente. De aceea, este important să îl oferim corpului nostru printr-un supliment de înaltă calitate precum Altrient ALA.
 
Mai mult, acidul Alfa Lipoic are un avantaj distinct: ajunge în ţesuturile apoase precum sângele, în interiorul celulelor, dar și în membrana exterioară a celulei, lucru care îi permite să protejeze practic toate țesuturile organismului împotriva daunelor provocate de radicalii liberi.
 
Dacă și tu îți dorești #ZileFărăGriji, pune-ți sănătatea pe primul loc și descoperă aici produsele din kit-ul Ultimate Antioxidant Support pentru a ține bolile la distanță! ;)