Vitamina K2 Un mod de administrare revolutionar

 

Vitamina K2 este o vitamină solubilă în grăsimi, importantă pentru coagularea sângelui, este o componentă vitală în susținerea funcţionării inimii, a oaselor și a sistemului imunitar sănătos.
Această vitamină vitală activează proteinele care ajută la mutarea calciului în oase, ceea ce este esențial pentru rezistența, densitatea şi sănătatea circulatorie a oaselor, prin reglarea calciului. Menține calciul în mișcare în organism și ajută la depunerea calciului în masa osoasă şi nu în artere,a căror întărire ar putea-o provoca.

 

Importanța suplimentării
Din punct de vedere istoric, vitamina K a fost ignorată ca supliment alimentar, deoarece se credea că sunt prezente niveluri adecvate în dietă.
Acest lucru este valabil pentru vitamina K1, dar vitamina K2 poate fi dificil de obținut din dietele noastre occidentale, care de obicei furnizează doar 25% din doza zilnică recomandată de 75ug, mai ales dacă nu mâncați multe produse de origine animală sau alimente fermentate.
De exemplu, ar trebui să mănânci 200 g de brânză pentru a atinge face necesarul zilnic!

 

Cine are nevoie de vitamina K?
Consumul de vitamina K2 pentru adolescenţi poate ajuta la protejarea împotriva problemelor osoase și cardiovasculare. Persoanele în vârstă, de asemenea, pot să beneficieze în urma suplimentării, deoarece au un risc ridicat de scădere a densității osoase și de a dezvolta boli cardiovasculare. Cu toate acestea, mulți dintre noi avem nevoie de suplimente de K2, având în vedere căse estimează că 1 din 3 persoane are sub nivelul recomandat.
Vitamina K2 este deosebit de importantă pentru femeile aflate în perioada post-menopauză, deoarece scăderea nivelului de hormon estrogen poate duce la scăderea densității osoase, ceea ce poate duce la un risc crescut de osteoporoză și fracturi.

 

diagrama vit k2

 

Tehnologia spray-ului oral
BetterYou Vitamina K2 este un spray oral special conceput pentru a fi absorbit direct în fluxul sanguin, ocolind sistemul digestiv.

 

avantajele Vitamin K2 Oral Spray


 

 

Sănătate osoasă optimă
Dietele noastre moderne sunt, de asemenea, în mod frecvent bogate în calciu, care estefoarte important pentru reconstruirea oaselor. Vitamina K2, împreună cu vitamina D și magneziu asigură că acest calciu este utilizat eficient în interiorul organismului.
 
Magneziul și vitamina D sunt necesare pentru a facilita absorbția calciului, în timp ce vitamina K2 asigură depunerea corectă a calciului acolo unde este necesar, în oase și nu în artere.
Susțineți sănătatea optimă a oaselor cu aceste suplimente.