Unul dintre gândurile cu care am pornit în minte atunci când am lansat magazinul online Botaniq.ro a fost acela de a ne implica pe cât posibil în acțiuni pentru o lume mai bună. Suntem o familie care pune mare accent pe o serie de valori sănătoase și avem grijă de mediul înconjurător, selectăm cu atenție produsele din magazinul nostru și alegem parteneri de business care să ne împărtășească aceste valori.

 

În prezent, avem în desfășurare câteva proiecte care ne sunt tare dragi și ne bucurăm că putem să vă implicăm și pe voi în acestea. 

  

 

WWF “Împreună salvăm pădurile valoroase ale României”

 

Ne dorim o planetă mai curată, un mediu sănătos și durabil pentru generațiile viitoare, astfel că încercăm mereu prin acțiunile noastre să protejăm mediul înconjurător. De aceea, din drag de natură, ne-am alăturat campaniei WWF “Împreună salvăm pădurile valoroase ale României”.

 

Vestea bună este că și tu te poți alătura demersului nostru! De fiecare dată când comanzi din magazinul online, noi contribuim la campania WWF! Tu poți sprijini campania WWF, cumpărând produsele tale preferate din magazinul online. Iar noi, la rândul nostru, prin parteneriatul încheiat cu WWF, donăm o parte din profit pentru fiecare comandă plasată pe site-ul Botaniq.ro. Orice contribuție contează! 

 

Află mai multe aici, pe blogul nostru.

 

 

BetterYou - BetterPlanet

 

Unul dintre cei mai importanți furnizori ai noștri, BetterYou, lider pe piața europeană a suplimentelor sub formă de spray oral, a dezvoltat un proiect uriaș depune constant eforturi pentru a face schimbări pozitive în lumea în care trăim. Proiectul lor, BetterPlanet,este un proiect dedicat mediului, care include aspecte dedicate reducerii amprentei de carbon, dar și diverse inițiative ecologice în care îi implicăm și pe furnizorii și distribuitorii noștri (evitarea pesticidelor sau a chimicalelor toxice în fermele partenere, ambalaje prietenoase cu mediul etc.). ⁠ 

 

Printre lucrurile cu care se mândresc în urma dezvoltării acestui proiect este și faptul ca sunt una dintre primele companii din lume care folosește plastic 100% reciclat, recuperat din oceane pentru o întreagă gamă de produse. Mai mult decât atât, una dintre cele mai speciale realizări este faptul că majoritatea ambalajelor lor sunt realizate dintr-un plastic fabricat din plante. De asemenea, au o amprentă negativă de carbon pentru toate produsele lor. 

 

Un alt aspect important este faptul că au certificat Palm Oil Free pentru toate produsele. De ce este acest lucru important? Uleiul de palmier se folosește din ce în ce mai mult în produsele cosmetice (și nu numai), fapt ce cauzează defrișarea în masă a pădurilor de palmier. 

 

Poți afla mai multe despre motivul pentru care este important să alegem produse prietenoase cu mediul înconjurător, pe website-ul BetterYou, aici.

 

 

Altrient - Plant a Tree

 

Abundance and Health, master distribuitorul produselor Altrient în Europa, sunt primii din industria sănătății și a suplimentelor alimentare care s-au asociat cu EcoTree pentru a-și îndeplini misiunea de a face parte din schimbarea de care planeta are atâta nevoie. Astfel, prin Organizația Plant A Tree, în fiecare lună sunt plantați 100 de copaci în numele suplimentelor lipozomale din gama Altrient. 

 

Află mai multe despre acest proiect aici.

 

 

Parteneri

 

Mai mult, încercăm să facem echipă cu furnizori care împărtășesc aceleași valori, pentru că doar împreună putem face parte din schimbarea de care planeta noastră are atâta nevoie. 

 

De exemplu, pentru livrarea produselor la tine, colaborăm cu SameDay Courier, iar vestea grozavă este că aceștia folosesc pungi realizate 100% din plastic reciclat, iar în curând pungi biodegradabile.

 

Ne dorim o planetă mai curată și un mediu sănătos pentru copiii noștri, astfel că încercăm prin acțiunile noastre să protejăm mediul înconjurător. Credem cu tărie că alegerile pe care le facem în fiecare zi influențează lumea în care trăim. Îți mulțumim că ești alături de noi!