Cosmina Grigore, Patient Coach & Tehnician Nutriționist & Președinte Asociația Imunis

 

Cosmina Grigore este consilier în nutriție, primul pacient devenit Patient Coach din România, instructor de Pilates, a urmat cursuri de nutrigenomica și Navigator de pacienți, este fondator al Asociației Imunis dedicată educării și informării pacienților cu cancer și co-fondator al Institutului de Mindful Leadership care desfășoară programe de mindfulness și wellbeing.

 

Cosmina Grigore este specializată în alimentația pacienților cu cancer, dar lucrează și cu persoane cu diferite alte afecțiuni precum dezechilibre hormonale, boli autoautoimune, sindrom metabolic sau probleme gastrointestinale.  Este dedicată prevenției bolilor moderne, drept urmare organizează în fiecare an seria de tabere Immunity Retreat dedicată antrenării participanților pentru un sistem imunitar eficient, dar și o serie de programe de wellness atât individuale, cât și corporate.

 

Prin Asociația Imunis, a derulat proiecte inovatoare, unice în România, precum Caravana Noul Pacient cu Cancer sau Școala pentru prevenție și vindecare. A consiliat pacienții diagnosticați cu cancer de la Spitalul Colentina și dezvoltă permanent programe dedicate educării și informării pacienților astfel diagnosticați. De asemenea, consiliază pacienții clinicilor Donna Medical Center și Quantum Therapy. 

 

În 2016 a primit trofeul Femeia Anului la secțiunea Inițiativă pentru semeni în urma proiectelor derulate pentru pacienții diagnosticați cu cancer.

 

Iar în 2020 a format prima echipă de dragon boat formată exclusiv din supraviețuitoare ale cancerului de sân din România, Imunis Dragons acreditată la nivel international de International Breast Cancer Paddlers Commission.