Retete KETO Dip cu branza feta și ButterFat Keto

Această rețetă face parte din cookbook-ul conceput de dieteticianul Alexandra Lacurezeanu împreună cu Botaniq.ro.

Alexandra Lacurezeanu este absolventă a Facultății de Nutriție și Dietetică din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu“ din Cluj-Napoca, în prezent masterandă la “Nutriția și Calitatea Vieții” la aceeași facultate.

Ingrediente

100g brânză feta

15g ulei de măsline extravirgin

100g roșii

oregano,piper

15g butterfat keto powder

Mod de preparare

Se taie cubulețe brânza feta și se adaugă într-o tavă de copt pătrată. Se adaugă peste cubulețele de brânză uleiul de măsline,roșiile tăiate cubulețe și condimentele, fără pudră. Se pune la cuptor la 200 grade timp de 20 minute, până devine moale brânza. Se scoate de la cuptor, se lasă la răcit 10 minute și se pune într-un blender și se amestecă cu pudra.

Mod de servire:

• sticks-uri de legume proaspete

• chipsuri keto

• pe pâine sub formă de cremă tartinabilă

• sos pentru paste din legume

 

Cod articol: Retete - Keto Life