Alegerile sănătoase nu înseamnă doar dietă.

Când alegem un produs de curățenie presupunem că orice alegere am face este una potrivită. Curăță? Împrospătează? Însă, produsele obișnuite de curățenie conțin adesea substanțe nocive și au efecte negative asupra sănătății noastre și a mediului înconjurător.

Știai că substanțele chimice prezente în detergenții de rufe pătrund în țesătura hainelor și implicit în corpul nostru? Acest lucru este valabil și pentru detergenții de spălat vase sau produsele de curățare ale locuinței pe care ajungem să le ingerăm sau inhalam. Mai mult, dacă arunci o privire pe raftul cu produse de curațenie, vei observa că ai cel puțin 6, daca nu 10, produse de curațenie: detergent de vase, de haine, balsam de rufe, gel pentru toaletă, soluție pentru geamuri, soluție pentru calcar și depuneri de piatră, soluție pentru pardoseli, soluție pentru scos pete. Iți sună cunoscut? Ai idee cam cât cântărește plasticul recipientelor respective? Toate alegerile pe care le facem lasă o amprentă asupra mediului. Cum ar fi dacă am încerca să reducem această amprentă? 

Cu mare bucurie iți spunem că de acum poți folosi produse de curățenie sigure pentru sănătatea ta, eficiente dar și cu un impact minim asupra planetei.

Noua gamă de produse de curățenie de la Mulieres revoluționează modul în care ne îngrijim casa și avem grijă de mediul înconjurător.

     

DE CE MULIERES  când pe piață se găsesc alte zeci de branduri de curățenie ecologică?
 – CEA MAI CURATĂ ETICHETĂ
 – 99.97% INGREDIENTE NATURALE
 – 70% MAI PUȚIN PLASTIC ÎN AMBALAJ
 – CERTIFICAT ECOCERT
 – CERTIFICAT VEGAN
 – RECOMANDAT DE FEDERAȚIA ESTONIANĂ DE ALERGIE ȘI ASTM
 – PARFUM NATURAL DIN ULEIURI ESENȚIALE
 

Noi cautăm în permanență producători care pun în prim plan calitatea produselor dar și grija față de mediu, producători care se implică cu responsabilitate în protejarea planetei și asigurarea unui viitor mai sigur pentru copiii noștri.

Mulieres este brandul care a cucerit milioane de pasionați de SAFE CLEANING din întreaga lume cu produse eficiente dar blânde cu pielea și cu planeta, 
Misiunea lor dar și a noastră? Să reducem impactul pe care fiecare dintre noi îl avem asupra mediului.

 

DETERGENTUL CONCENTRAT MULTI CLEANER CU 99% INGREDIENTE NATURALE

 

Curăță aproape tot ce îți poți imagina, fiind în totalitate sigur pentru sănătatea ta și pentru mediul înconjurător. Îl poți folosi pentru aproape orice suprafață, de la spălarea fructelor până la curățarea mașinii, inclusiv vase, podele, băi, ferestre, bucătării și blaturi de lucru, cuptor și alte spații de curățare mai greu accesibile.

1 L = 25 sticle de detergent obișnuit cu pulverizator

 

 

DETERGENTUL PENTRU RUFE CU 99% INGREDIENTE NATURALE

 

Este perfect pentru persoanele cu pielea delicată și sensibilă, inclusiv pentru copii. Este eficient, prietenos cu pielea și natura și, surpriză, este potrivit pentru toate tipurile de țesături, inclusiv lână, mătase și Gore Tex.

1,5 L = 37 cicluri de spălare = 185 kg de rufe curate


OȚET CU PARFUM NATURAL DIN CITRICE PROASPETE

 

Oțetul Mulieres este 100% natural și atât de versatil încât poate fi folosit pentru decalcifiere, catifelarea rufelor, împrospătarea textilelor, călcarea hainelor, spălarea geamurilor și aproximativ pentru încă alte un milion de lucruri.

TABLETE ECO PENTRU MAȘINA DE SPĂLAT VASE

 

Știai că detergentul cu care speli vasele ajunge și în corpul tău?

Tabletele pentru mașina de spălat vase ECO nu conțin substanțe chimice sau plastic și sunt 100% safe. Asta nu înseamnă că trebuie consumate pe pâine, dar știi că nu îți pun sănătatea în pericol. Mai mult, nu este necesară utilizarea unui alt tip de sare cu aceste tablete.

 

LUMÂNĂRI NATURALE DIN CEARĂ DE RAPIȚĂ

 

100% naturale, lucrate manual, lumânările sunt confecționate din ceară de rapiță, cultivată sustenabil în Europa, iar designul exterior este unul simplu, borcanul de sticlă este din chihlimbar închis la culoare, cu un capac cu rol în protejarea lumânării de praf.

Începe revoluția curățeniei cu produsele excepționale Mulieres  și alătură-te cauzei noastre - reducerea impactului negativ asupra mediului pentru viitoarele generații!