Tehnologia spray-urilor intra-orale
 
Astăzi înțelegem că suplimentarea tradițională cu tablete și capsule se bazează pe un proces digestiv care a evoluat exclusiv pentru consumul alimentelor, iar absorbția lor nu poate fi garantată. Dacă luăm în considerare şifrecvenţa problemelor de malabsorbție digestivă precum Sindromul de intestin iritabil, Boala Crohn și Boala celiacă e evident că un mecanism eficient de livrare alternativă a devenit necesar.
 
Tabletele și capsulele tradiționale nu sunt potrivite tuturor. Unii dintre noi, în special copiii și persoanele în vârstă, le putem înghiți greu.
 
Un spray intra-oral livrează un ingredient activ direct în fluxul sanguin, în loc să se bazeze pe prelucrarea primară de către sistemul digestiv.
 
Acest tip de spray produce picături de dimensiuni foarte mici, perfect echilibrate, care sunt eliberate direct în gură. Micile picături se absorb rapid, asigurând o asimilare rapidă a nutrienților – aceasta este următoarea generație de suplimente de vitamine.
 
modern problems with nutrient uptake
 
 
Absorbție rapidă și eficientă - fără bătaie de cap!
 
Spray-urile cu vitamine intra-orale sunt foarte uşor de utilizat - nu trebuie să fie administrate cu alimente sau apă și pot fi luate oricând şi oriunde.
 
Absorbție optimă dovedită clinicbetteryou oral sprays poster
Formula fără pastile
Nu conţin îndulcitori, aromatizanți sau colorenţi artificiali
Nu dăunează danturii
Fabricate în Marea Britanie
 
 
 
Cum funcționează tehnologia de pulverizare intra-orală?
 
Dezvoltate de BetterYou în 2007, în parteneriat cu Universitatea Cardiff, suplimentelesub formă de spray intra-oral se folosesc de țesutul moale absorbant al gurii și de proximitatea unui sistem de vene.
 
betteryou absorbtion diagram
 
 
 
Care sunt avantajele suplimentării intra-orale de vitamine?
 
betteryou range diagram