Starea de oboseală continuă și senzația de epuizare te pot împiedica din a da tot ce ai mai bun în activitățile tale zilnice. Ai o alimentație sănătoasă, te ferești de alimentele pline de zahăr, bei destulă apă și faci 30 de minute de mișcare aproape în fiecare zi. Dar ce lipsește? De ce mai apare această stare de epuizare și de ce ai și un sistem imunitar scăzut?

 

Probabil te confrunți cu o deficiență de fier în organism. Indiferent dacă suferi de oboseală de moment sau de oboseală continuă, fierul este important pentru organismul tău deoarece contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, susține funcția cognitivă normală și este o componentă vitală a hemoglobinei, substanța din celulele roșii care transportă oxigenul din plămâni înspre întreg organismul. 

 

Deficiența de fier din organism poate duce la anemie, stările de oboseală și slăbiciune fiind din ce în ce mai resimțite. Dar nu ai de ce să îți faci griji! Deficiența de fier este una dintre cele mai cunoscute și des întâlnite deficiențe din organism la nivel global, însă se poate remedia destul de ușor.

 

Pe lângă aceste stări de epuizare, la unele persoane poate apărea și dificultatea în respirație, aceasta fiind prezentă chiar regulat dacă nivelul de fier din organism este foarte scăzut. Aceste lucruri se întâmplă din cauză că organismul nu este capabil să miște oxigenul din plămâni, reducând astfel nivelul de oxigen și crescând rata de respirație pe măsură ce corpul încearcă să obțină mai mult oxigen.

 

Din fericire, fierul se regăsește în multe produse, majoritatea de origine animală, dar și în spanac, în semințe de dovleac, în leguminoase, broccoli sau tofu. Dar dacă aceste alimente nu fac parte din alimentația ta sau nu sunt suficiente pentru a atinge un nivel optim de fier în organism, poate fi o idee bună să începi să folosești un supliment cu fier. 

 

Spray-ul cu fier de la BetterYou

Formele tradiționale de fier, inclusiv tabletele, capsulele și lichidele sunt cunoscute că provoacă disconfort digestiv, deoarece fierul este un agent iritant pentru tractul digestiv. Ca urmare, pot exista mai multe efecte secundare negative asupra corpului atunci când se suplimentează în acest mod, inclusiv constipație, dureri de stomac, balonare și palpitații.

 

Formula specială a spray-ului cu fier BetterYou este inovatoare deoarece administrarea fierului se face prin pulverizare intra-orală. Astfel, absorbția se face direct la nivelul mucoasei bucale și se evită contactul cu tubul digestiv. Formulat pentru a oferi o nutriție optimă, fiecare pulverizare oferă ingredientul activ în picături de dimensiuni mici care pătrund în țesutul moale al obrazului, furnizând substanțele nutritive esențiale într-o zonă bogat vascularizată. Aceasta permite ca ingredientele să intre rapid în fluxul sanguin pentru o absorbție optimă.

 

Vezi în video-ul de mai jos cum funcţionează spray-ul intra-oral cu fier.