SUPERputeri pentru tine sau copilul tău

Săptămana aceasta este dedicată memoriei și concentrării
 
17 mai - 23 mai

Dacă ai un copil care urmează să susțină un examen important sau poate chiar tu te pregătești pentru o perioadă mai solicitantă din punct de vedere intelectual, am selectat pentru voi cele mai bune suplimente pentru memorie și concentrare.

Înainte de examene, copiii și adolescenții, dar și adulții pot fi copleșiți de emoții și stres, o combinație mai puțin fericită care poate afecta capacitatea de învățare și concentrare. Din fericire, există câteva modalități prin care putem depăși astfel de momente.

E momentul să susținem organismul prin câteva acțiuni simple:

- o alimentație echilibrată - baza tuturor obiceiurilor sănătoase este importantă și în acest caz. Nu subestima niciodată puterea legumelor, frunzelor verzi sau a fructelor proaspete. În plus, adaugă în dietă și pește (de preferat, pește mic de captură, precum sardinele, plin de Omega 3)

- somn suficient - 7-8 ore pe noapte - valabil atât pentru copii, cât și pentru adulți. Somnul este unul dintre cei mai importanți factori, dar tindem să îl ocolim atunci când ne concentrăm pe cât avem de învățat. Deși acesta este precum un buton de reset pentru creierele noastre și ajută la capacitatea de a reține lucruri pentru perioade mai lungi de timp. 

- mișcare minim 30 minute pe zi - nu doar că ne ajută să ne menținem în formă, dar ajută la îmbunătățirea conexiunilor neuronale și vei putea absorbi mai multă informație.

- suplimente alimentare - deși toate sfaturile de mai sus depind exclusiv de tine, în ceea ce privește suplimentele alimentare te poți baza pe noi! 


Săptămâna aceasta, în cadrul SuperWeek, te invităm să descoperi o selecție de suplimente cu zinc, iod, B-uri, Omega3 și nu numai, care să vină în ajutor copilului tău sau ție, în acele perioade în care ai nevoie de super-puteri. :) 

Descoperă toate produsele mai jos și bucură-te de reducerile speciale ale acestei săptămâni!
 
VEZI OFERTELE

Cu drag,

Echipa Botaniq.ro