Categorii produse
Cosul tau

dr ohhira

Membrii echipei fertilitate

Alina Fulop

Alina Fulop

 

Sunt antreprenor și mama a doi băieți nazdravani. Am peste 15 ani experiență în domeniul vânzărilor de produse farmaceutice, iar de 7 ani coordonez împreună cu soțul meu, Andrei Fulop, activitatea site-ului Botaniq.ro. Încă de la început am avut intenția de a ne crea un portofoliu cu produse de top și de a stabili standarde înalte în ce privește calitatea suplimentelor pe care le promovăm. Fiind mamă, pentru mine a fost foarte important să găsesc produse în care să am cu adevărat încredere pentru familia mea, iar la această exigență au venit în completare criteriile de selecție ale lui Andrei, care are la bază formarea de farmacist. Așa putem spune cu mândrie că am adus pe piață din România brandul de suplimente lipozomale numărul 1 mondial, Altrient, cea mai eficientă formulă de colagen pentru frumusețe, Skinglo, dar și cea mai premiată gama de suplimente sub formă de sprayuri orale, BetterYou.

 

Colaborarea cu Mihaela a venit firesc și s-a dezvoltat pe măsură ce am observat că avem valori și o etică de lucru asemănătoare. Proiectul Fertilitate naturală și produsele inovatoare cu care întrăm pe piață - Inofem Duo și Supramen - sunt modul prin care ne alăturăm și lucrăm împreună la visul Mihaelei de a schimbă felul în care femeile și cuplurile din România sunt susținute când vine vorba de preconceptie, fertilitate și sarcină sănătoasă.

 
 
Andrei Fulop

Andrei Fulop

 

Eu sunt Andrei, cel care a inițiat toată această aventură pentru familia mea, și sunt la bază farmacist cu experiență de peste 18 ani în industria farmaceutică. După atâta timp în domeniu am observat fără să vreau tendința pe care mulți pacienți o au de a transfera responsabilitatea privind propria sănătate asupra medicului curant și a medicamentelor, rămânând practic dezarmați în fața propriului parcurs. Mi-am propus atunci să trec doi pași mai în față, să nu mai lucrez cu “pacienți” și medicamente, ci să ofer prin munca mea sprijin acelor mulți care fac prevenția și profilaxia bolilor. Remediile naturiste, extractele din plante, vitaminele și mineralele de calitate sunt instrumente pe care le putem folosi preventiv pentru a susține sănătatea noastră și a familiei, dar pentru că există o piață sufocată cu produse de calitate îndoielnică, am investit mult timp și energie în a identifica cele mai bune formule de pe piața internațională pe care să le aducem și în România.

 

În timp ce Alina și-a asumat rolul de “căutător-șef” identificând cele mai respectate branduri, pornind de la nevoile reale din piață, misiunea mea a fost evaluarea temeinică a acestora: tehnologiile și ingredientele folosite, studiile clinice care atestă eficiența produsului, precum și parametrii farmacologici. Astfel, cu mândrie putem spune că noi am adus în România suplimentele lipozomale numărul 1 mondial- Altrient, sprayurile orale de la BetterYou și cele două suplimente pentru fertilitate Inofem Duo + Supramen ale laboratoarelor Establo Pharma din Polonia. Abordarea funcțională a nutriției și fertilității pe care o are Mihaela în activitatea ei m-a convins să ne alăturăm forțele pentru a dezvolta împreună platforma de soluții complete Fertilitate Naturală, sub umbrela botaniq.ro.

 
 
Mihaela Brailescu

Mihaela Brailescu

 

Bună, mă numesc Mihaela, sunt nutriționist și consilier de sănătate feminină. De peste 5 ani susțîn femeile în programe de echilibrare hormonală prin metode blânde, integrative, dar bazate pe știință și extrem de eficiente. Faptul că multe dintre cele care și-au dorit au și rămas însărcinate în urmă îmbunătățirii stării de sănătate a fost o consecință firească și foarte fericită a acestor colaborări. Este o bucurie de nedescris când aflu că o nouă clientă a rămas însărcinată și că am avut mică mea contribuție în povestea fericită a venirii unui bebeluș sănătos pe lume. De multe ori am fost însă limitată în muncă mea de calitatea sau prețul suplimentelor, vitaminelor și mineralelor suport la care aveau acces clienții mei. Colaborarea cu Andrei și Alina este pentru mine un vis împlinit!

 

Am avut încredere în expertiza lor de a selecta un produs care se pliază perfect pe nevoile pe care le-am identificat eu în piață, iar acum am creat împreună acest spațiu virtual de suport holistic pentru fertilitate naturală. Am mare încredere în Inofem Duo și Supramen și mă încântă ideea de a avea pentru ambii parteneri o soluție eficientă. Platforma de Fertilitate Naturală de pe botaniq.ro o văd mai mult decât binevenită în vremurile actuale când accesul la consiliere medicală s-a făcut tot mai greu și preponderant online, iar multe cupluri au trebuit să își pună pe hold visul de a avea un copil. Aici veți găsi într-un singur loc resurse valoroase, dar și soluții complete pentru fertilitate.

 

Să vă fie cu echilibru hormonal și fertilitate!

 
 
Familia

Despre Proiectul Fertilitate Naturală: resurse și soluții complete

 

Această pagină s-a născut din dorința de a fi ceva mai mult decât un simplu magazine online de suplimente pentru fertilitate și virilitate, și anume, un spațiu complex de informare și susținere integrativă pentru cuplurile care își doresc să devină părinți. Pornind de la îndrumarea holistică pe care o oferă deja de peste 5 ani Mihaela în programele individuale de fertilitate, am înțeles cât de complexe sunt de fapt nevoile unui cuplu în perioada de preconceptie și pregătire pentru sarcină. A crea o simplă pagină de vânzare pentru aceste produse, în care avem atâta încredere, ar fi fost nu doar insuficient, ci și nedrept făță de nevoile viitorilor părinți.

 

Din alăturarea expertizelor noastre s-a născut acest spațiu virtual, spațiu în care am adunat atât resurse valoroase din zona medicinei și nutriției funcționale, cât și soluții complete de nutraceutice și formule inovatoare care sprijină fertilitatea feminină sau îmbunătățesc parametrii de calitate ai spermei. Acest spațiu va găzdui planul nostru de a construi ușor, ușor o echipă multidisciplinară de profesioniști care să ofere îndrumare și împuternicire pentru viitorii părinți prin articole bine documentate,interviuri și resurse online.

 

Bine ați venit!

 
 
fertilitate - solutii complete
blog botaniq fertilitate
categoria health interest
pachete si resurse pentru fertilitate