Acest site utilizează cookies. Navigarea în continuare reprezintă acceptul dumneavoastră pentru utilizarea acestora. Citeşte mai multe despre cookies aici

Neutrient Total C Vitamina C pulbere. Promo 43% aici

Cacao liquor raw bio (250g)

Cacao liquor raw bio (250g)

Cacao liquor se obtine prin presarea boabelor intregi de cacao, si incalzirea acestora la temperaturi joase (pana in 40 de grade), pana formeaza o pasta.

Aceasta pasta se va solidifica la temperaturi sub 32 de grade. Practic avem in fata cea mai naturala si sanatoasa forma de ciocolata, 100% cruda si ecologica

Puteti consuma produsul ca atare, sau daca doriti, puteti sa-l topiti la temperaturi pana in 40 de grade si sa adaugati un indulcitor natural sanatos, cum ar fi zaharul din palmier sau xylitolul, si astfel veti obtine o ciocolata delicioasa raw, si mai ales sanatoasa!
De asemenea puteti folosi cacao liquor in diverse compozitii pentru deserturi raw si nu numai.

Produs certificat organic.

Gramaj: 250g

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

CALL CENTER
LUNI - VINERI: 08:00 - 20:00, SÂMBĂTĂ 09:00 - 12:00
Telefon: 0742.575.760 sau 0745.544.702
14,90 Lei Curier Rapid
Gratuit comenzi peste 200 Lei
  • Afișări: 522
  • Producător: Obio
  • Cod produs: OBIO0011
  • Disponibilitate: În Stoc
  • 33,85 Lei
  • Fără TVA: 32,23 Lei

Etichete: Cacao liquor raw bio (250g), OBIO0011, Tartinabile