Categorii produse
Cosul tau

SHIRATAKI Taitei Konjac (200g), Diet-Food

SHIRATAKI Taitei Konjac (200g), Diet-Food
SHIRATAKI Taitei Konjac (200g), Diet-Food
CALL CENTER
Luni - Vineri 08:00 - 18:00, Sâmbătă 09:00 - 13:00
TRANSPORT
Curier Rapid: 14,90 Lei
Transport Gratuit de la 200 Lei
15,53 Lei
Fără TVA: 14,25 Lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod produs: VIIA0323

Caracteristici: produs natural, vegan, fara gluten
Masa bruta: 340 g
Masa neta dupa scurgere: 200 g
Descriere produs: pastele din konjac Diet food pot fi consumate ca un substitut pentru orez si paste si pot fi incorporate in aproape orice fel de mancare. Marele avantaj al acestor paste este faptul ca produsele sunt complet naturale, iar fibrele pe care le contin ajuta la stabilizarea nivelului de zahar din sange, reduc pofta de mancare si mancatul in exces .
Consumul acestor produse la cina poate duce la pierderea in greutate de cel putin aproximativ 0.5 kg pe saptamana (in functie de greutatea dumneavoastra si aportul de calorii) .
Principalul ingredient este glucomanan - fibre solubile derivate din radacina plantei Konnyak (Amorphophallus konjac). Konjac sau Konnyaku este o planta perena din Asia care creste salbatic la altitudini foarte mari. Sursa de hrana total naturala, Konjac are un continut de 97 % apa, bogat în minerale bune si sarac in calorii.
Cea mai usoara forma de a consuma Konjac este sub forma de paste, cunoscute si sub numele de Shirataki.
Beneficii:
- un produs natural non alergenic
- contine aproape zero calorii si carbohidrati, ajuta la pierderea in greutate
- produsul este 100% de origine vegetala
- are capacitatea de a absorbi pana la de 100 ori volumul sau in lichid
- produs incolor, fara un gust propriu, absoarbe rapid adaosuri de gust si condimente
- nu contine carbohidrati, grasimi, proteine, gluten;
- nu permite absorbtia zaharurilor din alimentatie;
- contine fibre si faciliteaza tranzitul intestinal;
- ofera mult dorita senzatie de satietate;
- regleaza glicemia.
Ingrediente: apa, konjac glucomanan, calcium hidroxid
Origine: non UE
Alergeni: 0
Produs certificat de JAS (Japanesse Standard Agricol)
Mod de utilizare: clatiti bine inainte de utilizare cu apa fierbinte. Fierbeti (2-3 minute) in apa clocotita, apoi scurgeti si folositi dupa gust.
Preparare: pot fi pregatiti la fel de usor ca si pastele simplu doar cu condimente sau alaturi de preparate cu carne, sosuri usoare, legume, transformand retetele preferate in delicii dietetice. Mirosul iodat de la deschidere este normal si dispare dupa clatire
Conditii de pastrare si consum: a se pastra la temperatura camerei. Dupa deschidere se pastreaza maxim 3 zile la frigider. Nu congelati!
 

 

Feedback-ul tău

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Acest site utilizează cookies. Navigarea în continuare reprezintă acceptul dumneavoastră pentru utilizarea acestora. Citeşte mai multe despre cookies aici