MAESTRUL JAPONEZ AL SĂNĂTĂȚII DIGESTIVE

Cine este Dr. OHHIRA?

Dr. Iichiroh Ohhira este un nume care strălucește în lumea sănătății digestive și a probioticelor, dar puțini cunosc povestea captivantă din spatele acestui om de știință japonez și inovațiile sale remarcabile.

Dr. Ohhira s-a născut într-un mic sat din Japonia, iar pasiunea sa pentru sănătate și pentru studiul biologiei și al științelor naturii a fost cultivată încă din copilărie. Acesta și-a început călătoria academică absolvind trei facultăți: microbiologie, arhitectură peisagistică și medicină veterinară, iar această diversitate de experiențe l-a pregătit pentru o abordare interdisciplinară în cercetarea sa ulterioară.

 

 

După ani de cercetare, Dr. Ohhira a devenit convins de puterea probioticelor în promovarea sănătății umane, animale și vegetale. Produsele sale au fost utilizate în toate cele trei domenii în care s-a specializat, demonstrând beneficiile lor diverse și extinse.

Cu o carieră impresionantă, Dr. Ohhira a devenit cunoscut la nivel mondial pentru contribuțiile sale în domeniul sănătății. Prin inovațiile sale, a fost recunoscut ca membru de onoare al Academiei de Științe din New York și al altor asociații științifice de prestigiu.

Dr. Ohhira a aflat secretul longevității și l-a închis în fiole mici.

 

Cum s-a născut pasta OM-X® care stă la baza produselor Dr. OHHIRA®?

În timpul unei călătorii în Malaezia, Dr. Ohhira a avut o experiență revelatoare. Într-o seară, după ce a consumat băuturi alcoolizate, a fost salvat de un "elixir magic" oferit de un prieten din comunitatea locală. Descoperirea ulterioară a secretului acestei băuturi a condus la dezvoltarea sa ulterioară în domeniul probioticelor.

Secretul băuturii era fermentarea naturală, care îmbogățește alimentele cu bacterii lactice puternice. Acest proces de fermentare la temperaturi naturale permite bacteriilor să-și dezvolte puterea și să contribuie la îmbunătățirea sănătății digestive și a imunității. Așa a luat naștere pasta OM-X® obținută în urma unui proces natural de fermentare timp de 3, respectiv 5 ani. În procesul de fermentare sunt folosite 12 tulpini de bacterii lactice și o combinație de legume, fructe, alge marine și ciuperci cultivate în ferme ecologice în Japonia. Aceste ingrediente sunt selectate cu grijă pentru beneficiile lor pentru sănătate și proprietățile lor sinergice.

 

 

Ca rezultat al fermentării, OM-X® devine un rezervor bogat în nutrienți, inclusiv aminoacizi, peptide, vitamine, minerale, acizi organici, fibre alimentare, oligozaharide, polifenoli și flavonoizi.

Cu o astfel de varietate largă de nutrienți esențiali, OM-X® oferă un potențial remarcabil pentru îmbunătățirea sănătății. De asemenea, un beneficiu important al extractului OM-X® este caracterul său hipoalergenic, deoarece toate ingredientele sunt de origine vegetală. Mai mult decât atât, este lipsit de organisme modificate genetic (GMO), lactate sau gluten, ceea ce îl face potrivit pentru diverse diete și preferințe alimentare.

Pasta OM-X® este folosită în toate produsele Dr.Ohhira, care sunt rezultate a peste 30 de ani de cercetare și dezvoltare, realizate de microbiologi și experți în sănătate recunoscuți.

 

De ce este diferit colagenul Dr. OHHIRA®?

Colagenul de la Dr. Ohhira are o compoziție unică și eficientă, realizată din tripeptide de colagen, elastină, acid hialuronic, coenzima Q10, vitamina C, Royal Jelly și complex vegetal fermentat timp de 5 ani OM-X®.

Toate aceste ingrediente fac ca acest produs să fie unic, deoarece nu doar suplimentează colagenul din organism, ci stimulează producția de colagen, astfel încât doar 10 fiole pe lună, o dată la 3 luni, sunt suficiente pentru rezultate notabile.

Băutura de colagen reprezintă o sursă bogată de nutrienți, conținând 7,75 g de colagen marin (tip I, II și III). Colagenul este una dintre proteinele esențiale din corpul uman, iar efectele benefice ale colagenului sunt remarcate în special în sănătatea pielii, însă schimbările în cantitatea și calitatea acestuia pot fi observate în întregul organism.

Odată cu înaintarea în vârstă, producția naturală de colagen începe să scadă semnificativ, ceea ce poate duce la pierderea elasticității pielii, la apariția ridurilor, la pierderea mobilității articulațiilor și la alte semne ale îmbătrânirii, motiv pentru care, suplimentarea cu colagen și stimularea producției acestuia sunt recomandate pentru menținerea sănătății și frumuseții pe termen lung.

 

 

De ce sunt faimoase probioticele Dr. OHHIRA®?

Acestea sunt rezultate dintr-un poces de fermentare de 3, respectiv 5 ani cu OM-X® și au o compoziție unică de:

  • PROBIOTICE (12 tulpini de bacterii lactice benefice vii și active)
  • PREBIOTICE (14 plante fermentate timp de 3 ani)
  • POSTBIOTICE (peste 500 de metaboliți postbiotici naturali cu biodisponibilitate ridicată)

În primii trei ani are loc procesul de fermentare a materiilor prime atent selectate, de înaltă calitate. În următorii doi ani, așa-numitul proces de maturare. Pe parcursul întregului său proces de producție, microorganismele probiotice sunt amestecate în masa de materie primă la intervale regulate, care conțin nutrienți valoroși și generează diferiți acizi organici și nutrienți pe parcursul ciclului lor de viață. Datorită procesului special de fermentare dezvoltat de Dr. OHHIRA®, bacteriile conținute în aceste probiotice devin atât de puternice, încât nu trebuie să fie refrigerate.

În timpul procesului de fermentare, bacteriile probiotice descompun materiile prime obținute din plante în nutrienți ușor digerabili în corpul uman. Se poate spune că consumul zilnic de alimente fermentate sau nutrienți acționează ca o bază pentru o imunitate puternică și echilibrează microflora tractului gastrointestinal.

Un aspect foarte interesant este că procesul de fermentare și maturare este însoțit de muzică clasică care are o influență puternică asupra creșterii și dezvoltării bacteriilor lactice.

 

 

Dificultăți la înghițirea pastilelor?

Extractul de legume fermentate timp de 5 ani de la Dr.Ohhira este un produs unic pe piață, o combinație de probiotice, prebiotice și postbiotice care încep să acționeze imediat și să își facă efectul chiar în cavitatea bucală. Această pastă OM-X® permite organismului să absoarbă mult mai bine nutrienții, vitaminele și mineralele.
Textura pastei și gustul plăcut de prune și smochine dulci cu o notă de ciocolată, fac ca acest produs să fie ușor de administrat atât adulților, cât și copiilor, în special celor care întâmpină dificultăți la înghițirea capsulelor și tabletelor.

Acest extract de legume fermentate este bogat în peste 500 de metaboliți naturali și este cel mai bine cercetat supliment alimentar prebiotic fermentat care hrănește bacteriile benefice din tractul nostru digestiv.

 

 

De ce să îți îngrijești pielea cu produse care conțin probiotice OM-X®?

Pe lângă probiotice și colagen, gama de produse Dr. Ohhira conține săpunul Kampuku și crema Magoroku, ambele având în compoziție extractul de legume fermentate OM-X®.

Ambele produse sunt potrivite pentru a fi folosite de întreaga familie, de la bebeluși, până la persoane în vârstă și sunt potrivite pentru toate tipurile de piele, chiar și pentru pielea hipersensibilă și problematică.

Un lucru foarte interesant la săpunul Kampuku este faptul că poate fi un înlocuitor foarte bun al gelului/spumei de ras, probioticele din compoziție echilibrând pH-ul pielii și ajutând la prevenirea erupțiilor cutanate.

Datorită compoziției naturale, ambele produse oferă hidratare profundă, având în același timp și proprietăți antiinflamatorii, oferind multiple beneficii pentru toate tipurile de piele.

 

 

Dr. OHHIRA® este un brand de încredere cu o vastă experiență în industria suplimentelor alimentare. Fiecare ingredient este atent selectat pe baza unor cercetări extinse, rezultând compoziții inovatoare de suplimente. Dr. Ohhira a combinat înțelepciunea tradițională japoneză cu știința modernă pentru a dezvolta soluții complete pentru sănătatea corpului uman.

Toate produsele Dr. Ohhira sunt supuse unui control strict al calității în fiecare etapă a procesului de producție, după care sunt distribuite în peste 40 de tări, pentru ca noi să ne putem bucura de beneficiile acestora în fiecare zi.