Te pregătești să devii tătic?

 

Află cum te poate ajuta Supramen să îmbunătățești calitatea materialului seminal contribuind astfel la creșterea șanselor de a obține o sarcină sănătoasă

Supramen este un supliment alimentar revoluționar ce  îmbunătățește calitatea spermei prin combinația optimă de ingrediente ce susțin procesul de spermatogeneză.

Supramen ajută la îmbunătățirea  celor 3 parametri esențiali de evaluare ai materialului seminal:

  • concentrația spermei
  • motilitatea spermatozoizilor
  • morfologia spermatozoizilor

 

Știința din spatele produsului:

Supramen conține un complex de substanțe biologic active care:

  • susțin procesul de spermatogeneză și pot îmbunătăți calitatea spermei
  • susțin microcirculația adecvată în zona pelviană, ceea ce face mai ușoară realizarea unei erecții precum și oxigenarea țesuturilor pelvine
  • susțin echilibrul hormonal la bărbați, inclusiv menținerea unei concentrații adecvate de hormone androgini (T)
  • ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ

Rolul ingredientelor din Supramen

                      

Mio-Inozitol

Inozitolul joacă un rol cheie în morfo și citogeneza celulelor (inclusiv spermatozoizi), crește MMP (potențialul membranelor mitocondriale), reglează motilitatea spermatozoizilor, reglează concentrațiile de LH/FSH (hormon luteinizant/ hormon foliculo-stimulant), reduce rezistența la insulină, reglează motilitatea, capacitatia si răspunsul acrosomal

Conform unui studiu, la circa 40% din cuplurile cu probleme de fertilitate, cauza este atribuită, la bărbați, producției scăzute de spermă și a motilității perturbate a spermei. Pe scurt, s-a demonstrat că, mio-inozitolul reduce prezența fibrozei amorfe și este capabil să regleze proprietatea osmotică a lichidului seminal. La bărbații cu un nivel scăzut de mio-inozitol, administrarea inozitolului a îmbunătățit, potrivit rapoartelor, motilitatea și numărul de spermatozoizi. La femei, de asemenea, a îmbunătățit calitatea ovocitului și a embrionului.

 

Lycopene

Licopenul contribuie la creștera motilității și a concentrației lichidului seminal, îmbunătățind activitatea enzimelor implicate în mod natural în procesele antioxidante ale lichidului seminal: SOD- superoxid dismutaza, glutation   peroxidază și glutathione reductază.                             

                                                                                                    .

Carnitină

Sursa dublă de carnitină (L-carnitină si N Acetyl- L Carnitina) contribuie la susținerea motilității și calității spermei, protejând în același timp sperma de daunele oxidative. N-Acetyl L-carntina este principala sursă de energie a spermatozoizilor.

Folat activ și acid folic

Acidul folic în forma sa bioactivă ajută la îmbunătățirea metilării materialului genetic și a diviziunii celulare, precum și la menținerea echilibrului hormonal la bărbații care se confruntă cu probleme de fertilitate.

Vitamina D

Un studiu din 2015 pe 102 cupluri a arătat că partenerele de sex feminin ale bărbaților cu niveluri normale de vitamina D în probele de sânge au înregistrat rate de sarcină mai ridicate decât cele ale căror parteneri aveau deficit de vitamina D, în ciuda diferențelor minore în ceea ce privește numărul de spermatozoizi sau motilitatea lor.

 

L-Glutathion

Glutathionul este cel mai răspândit antioxidant produs de corpul uman. Este o componentă critică în detoxifiere și ajută la reincărcarea altor antioxidanți ca vitamina C si E, protejând celulele de daunele oxidative.

 

L-Arginina

L-arginina este un precursor al sperminei, o amină care stimulează producția de spermă. De asemenea, L-arginina este necesară pentru formarea de celule noi și, astfel, pentru dezvoltarea spermei. L-arginina este un factor declanșator pentru producția de proteine, care este necesară pentru formarea spermei.

L- Arginina contribuie la imbunătățirea vasodilatației și a fluxului sangvin uterin.                   

                      

Zinc, Seleniu, Cupru, Coenzima Q10

Zincul joacă un rol-cheie în sănătatea spermei, iar niveluri scăzute de zinc au fost legate de niveluri scăzute ale spermatozoizilor, motilitate și morfologie slabă.

Seleniul este important pentru funcția reproductivă. Administrarea de seleniu la pacienții subfertili a indus o creștere semnificativă statistic a motilității spermei.

Coenzima Q10 ajută la îmbunătățirea sănătății inimii și la reglarea glicemiei. Aportul exogen de CoQ10 poate crește nivelul acesteia în plasma seminală și poate spori funcția spermei. Aportul de ubiquinol timp de 6 luni a îmbunătățit motilitatea și morfologia spermei (PMC6736512)

 

Contraindicații:

A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate la orice componentă a suplimentului.

Cum se utilizează Supramen:

Doza zilnică recomandată: 4 capsule. Luați două capsule de două ori pe zi (dimineața și seara), in timpul mesei sau după masă, cu apă. Nu depășiți doza recomandată.

 

Ingrediente active (Compozitie / 4 capsule / %VNR*)

L-carnitină - 500mg
N-acetil L-carnitină - 250mg
Vitamina E - 100mg (1000% VNR)
Coenzima Q10 - 100mg
Seleniu - 90µg (164% VNR)
Zinc - 15mg (200% VNR)
Cupru - 2mg (200% VNR)
L-glutation - 50mg
Licopen (extract de tomate standardizat la 6% licopen) - 4mg
Acid folic 
(acid folic 200µg, folat activ 200µg) - 400µg (200% VNR)
L-arginină - 200mg
Vitamina D - 50 µg (2000UI) - 1000% VNR
Mio-Inozitol - 500mg
*Valoarea nutriţională de referinţă conform regulamentului 1169/2011

 

 

Doză recomandată: 
Adulţi: 2 capsule de două ori pe zi – dimineața și seara administrate cu apă în timpul mesei.

Un supliment alimentar nu poate fi utilizat ca înlocuitor pentru o dietă variată și un stil de viață sănătos. Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor. A se păstra la temperatura camerei

 

Știai că pentru a ajunge la maturitate spermatozoizilor le trebuie 72 zile? Pentru a îmbunătăți calitatea materialului seminal îți recomandăm o Pachetul Fertility Start pentru El pentru 3 luni 

Și pentru că fertilitatea e un proiect de cuplu, te invităm să descoperi mai multe despre Inofem Duo produs revoluționar pentru fertilitate feminină sau Pachetul Fertility Start Cuplu pentru 1 luna

 

S-ar putea să te intereseze și:

Fertilitatea masculină. Factori de risc, cauze, soluții

 Articol realizat de Echipa Botaniq

 

Cod articol: Solutii kwz900