Acest site utilizează cookies. Navigarea în continuare reprezintă acceptul dumneavoastră pentru utilizarea acestora. Citeşte mai multe despre cookies aici

Neutrient Total C Vitamina C pulbere. Promo 43% aici

Storcator cu presare la rece pentru fructe, legume si frunze Hurom HZ-EBE17 rosu

Storcator cu presare la rece pentru fructe, legume si frunze Hurom HZ-EBE17 rosu
Sănătatea și frumusețea sunt două lucruri pe care oricare dintre noi și le dorește.

Noul storcător cu presare la rece pentru fructe, legume și frunze Hurom HZ Alpha le are pe amândouă.

Una dintre calități – frumusețea, și-o va păstra pentru sine, cealaltă – sănătatea, ți-o va dărui ție.

Parte a celei de-a treia generații Hurom, acest produs inovator deschide o nouă eră în stoarcerea fructelor, legumelor și frunzelor prin presare la rece.

Din punct de vedere tehnic aduce multiple îmbunătățiri la sistemul de stoarcere, optimizând mai ales modul în care sunt evacuate resturile.

Hurom HZ Alpha păstrează calitățile generațiilor anterioare Hurom, poate stoarce rădăcinoase dure, fructe moi sau frunze fără nici un fel de efort, oferind cel mai mare conținut de vitamine, minerale, enzime și fitonutrienți în sucul proaspăt stors datorită tehnologiei avansate de stoarcere și a vitezei ultra-lente de rotație.

Noul sistem de antrenare al periilor rotative asigură o mai bună omogenizare a sucului și contribuie la evacuarea mai rapidă și mai eficientă a resturilor pentru un randament sporit și curățare mai rapidă.Nici unul dintre elementele pe care Hurom le-a făcut superlative în domeniu nu au fost înlocuite ci eventual îmbunătățite.

Axul melcat și sitele din ULTEM, bolul din Tritan sau sistemul ultra-lent de stoarcere la 43 de rotații pe minut au rămas componente de bază ale storcătorului Hurom HZ Alpha dar au fost în continuare reproiectate și optimizate ca să asigure performanțe maxime și să dureze o viață.

Cea de-a treia sită din ULTEM, pentru înghețate, șerbeturi și smoothies, este acum în premieră dotare standard, inclusă în pachetul aparatului, astfel, Hurom HZ Alpha storcător vertical cu presare la rece adaugă o funcționalitate suplimentară la lista celor deja existente, puteți folosi aparatul pentru a obține delicioase înghețate, șerbeturi sau smoothie.Surpriza Hurom pentru tine este dispozitivul de stors citrice inclus în pachetul aparatului.

În cazul în care dorești să storci citrice, este suficient să montezi dispozitivul pe baza aparatului tău Hurom, să tai fructul în două și să pornești aparatul.

Este cea mai ușoară variantă de a stoarce citrice, totul natural, totul la viteză redusă dar automatizat și ușor de folosit.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

CALL CENTER
LUNI - VINERI: 08:00 - 20:00, SÂMBĂTĂ 09:00 - 12:00
Telefon: 0742.575.760 sau 0745.544.702
14,90 Lei Curier Rapid
Gratuit comenzi peste 200 Lei
  • Afișări: 295
  • Producător: Hurom
  • Cod produs: PROF0159
  • Disponibilitate:
  • 2.399,00 Lei
  • Fără TVA: 2.015,97 Lei

Etichete: Hurom, Storcator de fructe si legume HZ Alpha, inox burgund, HUOM0033, Storcătoare de fructe