Acest site utilizează cookies. Navigarea în continuare reprezintă acceptul dumneavoastră pentru utilizarea acestora. Citeşte mai multe despre cookies aici

Neutrient Total C Vitamina C pulbere. Promo 43% aici

OsteopaStop (90capsule), Medicinas PACHET 3 LUNI (3 flacoane)

-33 % OsteopaStop (90capsule), Medicinas PACHET 3 LUNI (3 flacoane)

PACHET 3 LUNI (3 flacoane)

Persoanele trecute de vârsta de 60 de ani, dar nu numai, se confruntă tot mai des cu afecțiuni osteoarticulare, care fie că sunt întâlnite sub forme severe sau ușoare sunt extrem de neplăcute, din cauza durerilor insuportabile. Mai mult de atât, potrivit statisticilor, se pare că persoanele care se confruntă cu aceste probleme vor fi nevoiți să le țină în frâu toată viața.

Scheletul osos este deosebit de important pentru funcționarea optimă a organismului, întrucât fără acesta corpul uman ar fi doar o masă de carne moale. Alcătuit din peste 200 de oase, scheletul osos are patru funcții esențiale. Mai exact, acesta susține greutatea corpului și ajută la susținerea mușchilor și a celorlalte organe moi, are rol de protecție, întrucât craniul protejează creierul, în timp ce coastele sunt precum o armură pentru inimă și plămâni. Cea de-a patra funcție a acestuia este faptul că stochează elemente esențiale pentru menținerea sănătății sistemului osos. Cu alte cuvinte, conține nu mai puțin de 99 la sută din rezervele minerale existente în organism și participă chiar și la funcțiile imunitate, celulele albe și roșii din sânge fiind produse în măduva osoasă.

Problemele osteoarticulare apar, de cele mai multe ori, în momentul în care cantitatea de colagen din organism scade. Fiind folosit ca și structură prin care se pot lega mineralele osoase, atunci când colagenul scade, apar modificări în densitate, rigiditate, flexibilitate, ceea ce duce, fără doar și poate, la deteriorarea oaselor care devin fragile.

Una dintre cele mai întâlnite afecțiuni este, fără îndoială, osteoporoza, care se caracterizează prin demineralizarea oaselor, fapt ce duce la apariția fracturilor. Mai mult de atât, această boală este, potrivit celor mai recente statistici, principala cauză de fracturi în cazul persoanelor de peste 50 de ani.  Cum se manifestă osteoporoza? Ei bine, în cazul acestei afecțiuni primul simptom este scăderea densității osoase, care este explicată prin creșterea concentrației urinare a telopeptidului C din colagenul de tip I, care acționează precum un ciment ajutând, astfel, la fixarea mineralelor în oase. În cazul în care acest colagen lipsește, oasele devin fragile și predispuse la fractului, întrucât cele mai importante elemente, precum calciu, fosfor și alte minerale lipsesc și ele. De asemenea, în ceea ce privește oasele poroase, acestea sunt mult mai sensibile la fractură, chiar și în cazul unei simple căzături, care în condiții normale nu ar avea consecințe.

Osteoporoza apare progresiv odată cu înaintarea în vârstă, iar potrivit estimărilor făcute de medici, se pare că după vârsta de 50 de ani, nu mai puțin de patru din zece femei se vor confrunta cu fracturi din cauza osteoporozei. Mai mult de atât, oasele de la șolduri, încheieturi, dar și cele ale coloanei vertebrale sunt afectate cel mai des din cauza osteoporozei.

Așadar, pentru a preveni apariția afecțiunilor osteoarticuloare ori pentru a le trata, specialiștii în medicină în medicină au creat OsteopaStop, un supliment alimentar ce-ți oferă suportul nutrițional necesar pentru structurile osoase în timpul îmbătrânirii. Mai exact, acesta conține cel mai important tip de colagen, dar și substanțe naturale ce ajută la întărirea oaselor.

Mod de administrare:

Osteopastop este un remediu naturist realizat, în principal, pe bază de plante și substanțe active, astfel că este recomandat a fi luate trei capsule pe zi.

Contraindicații:

Osteopastop nu este recomandat persoanelor care prezintă hipersenzivitate la oricare dintre ingredientele regăsite în compoziția acestui remediu.

LUPTA IMPOTRIVA INFLAMATIILOR SI DURERILOR!

    Ajuta la ameliorarea durerilor articulare
    Contribuie la refacerea cartilajelor si mentinerea sanatatii lor
    Participa la functionarea normala a articulatiilor
    Ajuta la o recuperare eficienta dupa accidente sau fracturi
    Recomandat sportivilor pentru o recuperare rapida si fara efort
    Confera odihna de calitate dupa efort
    Foarte bun adjuvant in probleme reumatice de orice fel

Cu OSTEOPASTOP spui STOP artritei, artrozei, coxartrozei si osteoporozei!

 

Compozitie
Care este compoziția Osteopastop și care sunt beneficiile ingredientelor?

    Colagen – 250 mg
    Sulfat de condroitina – 15 mg
    Sulfat de glucozamin – 15 mg
    MSM – 20 mg
    Boswelia – 35 mg
    Vitamina C ( Aronia) – 10 mg
    Vitamina E  – 10 mg
    Papaya – 10 mg
    Astaxantina – 10 mg

Colagen
Colagenul este cea mai răspândită proteină din corpul uman, întrucât structura de colagen este prezentă, fără doar și poate, în toate țesuturile organismului, de la vase de sânge și organe interne până la mușchi, articulații și piele. Odată cu înaintarea în vârstă producția de colagen scade radical, fapt pentru care este esențial consumul de suplimente alimentare pentru a acoperi deficitul de colagen. De aceea, vă propunem Osteopastop, un remediu naturist, ce conține colagen.

Esențial în tratarea afecțiunilor osteo-articulare, colagenul are proprietatea de a crește rezistența cartilajului și de a reduce disconfortul articular. Mai mult de atât, acesta înlătură durerile articulare și lombare, care de cele mai multe ori sunt insuportabile și poate trata problemele osoase ori artita, afecțiune întâlnită la numeroase persoane în ziua de astăzi. Mai mult de atât, colagenul nu întărește doar scheletul osos, ci conservă rezistența tendoanelor și ajută la recuperarea mușchilor după efortul fizic.

Sulfat de condroitina
Un ingredient eficient pentru tratarea durerilor articulare este Osteopastop, în componența căruia se regăsește condroitină, o substanță deosebită de importantă, ce are rolul de a preveni artitritele, artrozele și osteoartrozele.

O moleculă produsă în mod natural în organism, ce se regăsește în cartilajele osoase, în țesuturile pielii, în tendoane, în valvele cardiace, în cartilajele umane, aceasta are rolul de a le da țesuturilor conjunctive posibilitatea de a absoarbe lichidele și de a le reține întărind cartilajele și ajutându-le să se păstreze sănătoase. De asemenea, substanțelele antiinflamatoare nesteoroidiene tratează maladiile articulare și, mai mult de atât, protejează articulațiile osoase. De asemenea, această substanță încetinește procesul de deteriorare și chiar îl previne astfel că păstrează cartilajele sănătoase. Printre beneficiile acestei substanțe se numără faptul că ameliorează durerile, lubrifiază țesuturile afectate, contribuie la regenerarea celulară și chiar participă la producerea cartilajelor.

Regăsită în cartilajele articulare, condroitina ajută la integrarea moleculelor de glicozaminoglicanilor și le conferă acestora protecție, astfel că împiedică ”atacul” enzimelor ce sunt responsabile de uzura și inflamarea articulațiilor și, în același timp, tratează durerile de genunchi și reduce volumul zonelor umflate, crescând astfel mobilitatea articulațiilor din ariile afectate.

Sulfat de glucozamin
Sulfatul de glucozamin este o substanță ce se regăsește în compoziția Osteopastop și are efecte analgezice, antiinflamatoare și regenerante. Deși glucozamina nu acționează în mod direct asupra proceselor inflamatoare de la nivelul articulațiilor, aceasta are acțiune analgezică, astfel că tratează durerile articulare.

Printre altele, sulfatul de glucozamin este benefic și în regenerarea cartilajelor osoase și a lichidului sinovial, care este un fluid ce are rol lubrifant, protejând astfel cartilajele articulare și, de asemenea, este un remediu pentru durerile articulare, ce sunt caracteristice artrozei, o maladie cronică degenerativă, neinflamatorie, ce afectează articulațiile.

Mai mult de atât, sulfatul de glucozamină este folosit, în principal, pentru tratarea artritei și a osteoartitei la genunchi, însă uneori poate fi la fel de eficient și în tratarea inflamațiilor de la nivelul femurului și a coloanei vertebrale. De asemenea, administrată persoanelor care se confruntă de dureri și inflamații ale mandibulei, aceasta are rol antiinflamator și analgezic. Printre altele, acest ingredient este benefic pentru persoanele care practică sport de performanță și care își supun articulațiile la un stres mecanic suplimentar, această substanță fiind benefică pentru conservarea cartilajelor și în menținerea consistenței lichidului sinovial.

MSM (Metylsulfonylmetan)
Un ingredient eficient în reducerea inflamațiilor, dar și durerile în artrită reumatoidă, osteoartrită, spondiloză cervicală, gută, miosită, fibromialgie, bursită, tendinită, MSM este o substanță ce se regăsește în Osteopastop și care are rolul de a menține stabilitatea și integritatea țesutului conjunctiv. Astfel, această substanță participă la sinteza sulfatului de glucozamin și a acidului hialuronic, având rol de a proteja oasele, tendoanele, ligamentele, pielea, părul, unghiilor.

Considerat a fi un dizolvant al fosfatului de calciu, MSM-ul este eficient în spargerea depozitelor nesănătoase de calciu, care reprezintă princiapala cauză a bolilor degenerative. Acesta îmbunătățește flexibilitatea articulațiilor, reduce durerile și rigiditatea.

Boswellia
Boswellia serrata, un arbore a cărui rășină se utilizează în medicina ayuvedică încă din cele mai vechi timpuri, se regăsește în compoziția Osteopastop și ajută la menținerea sănătății articulațiilor, ligamentelor, tendoanelor și mușchilor.

O sursă excelentă de acizi α şi β-boswelici, aceasta are acțiuni antiinflamatoare, analgezice, antiastmatice, antitumorale și ajută la funcționarea normală a sistemului osteo-articular și muscular,  fiind recomandată a fi utilizată ca adjuvant în: poliartrită reumatoidă, reumatism cronic degenerativ (artroze: gonartroză, coxartroză, spondiloză), periatrita scapulo-humerală, dureri musculare, nevralgii.

Vitamina C
Cunoscută drept ”regina antioxidanților”, fiind eficientă în tratarea numeroaselor problemele de sănătate, vitamina C este benefică chiar și în menținerea densității osoase la bărbați mai în vârstă, așa că se regăsește și în componența Osteopastop.

Responsabilă pentru producerea colagenului, ce consolidează mai multe părți ale corpului, precum articulații, mușchi și vase de sânge, această vitamină joacă un rol important și în vindecarea rănilor. Așadar, vitamina C nu doar că mineralizează osul și stimulează creșterea celulelor de formare a osului, însă previne degradarea osului prin inhibarea celulelor ce macină osul, încetinește stresul oxidativ, ce determină îmbătrânirea și este, fără doar și poate, vitală în sinteza colagenului.

Vitamina E
O sursă excelentă de proteine și lecitină, vitamina E, care se regăsește în germenii de grâu și care face parte din componența Osteopastop este eficientă pentru formarea țesuturilor mușchilor, părului, unghiilor și pielii. Mai de atât, aceasta nu doar că neutralizează efectele dăunătoare ale radicalilor liberi și încetinește procesul de îmbătrânire, însă protejează nervii și musculatura țesutului.

Germenii de grâu sunt o sursă excelentă de vitamine din grupul B, calciu, fibre, fier, magneziu, mangan, fosfor, potasiu, vitamina E și zinc, elemente esențiale pentru menținerea sănătății mușchilor și oaselor.

Papaya
Fructul de papaya se regăsește în compoziția Osteopastop, un remediu naturist pentru tratarea problemelor osoase și este o sursă excelentă de folați, dar și vitamina B, astfel că previne fracturile cauzate de osteoporoză.

Fiind o sursă excelentă de vitamine (A, B, C, E și K), minerale (calciu, magneziu, fosfor, potasiu, sodiu, zinc, cupru, mangan, seleniu și cupru) dar și proteine, fructul de papaya are proprietatea de a trata inflamațiile ce sunt cauzate de artrită reumatoidă, rinită alergică și ateroscleroză.

Astaxantina
Un carotenoid xantofilic, astaxantinaeste un antioxidant puternic, ce are proprietăți antiinflamatorii, ce captează radicalii liberi și alți antioxidanți. De asemenea, aceasta are rolul de a proteja stresul oxidativ și inflamațiile.

Mai mult de atât, aceasta protejează articulațiile, întrucât este o sursă excelentă de betacaroten, licopen ori luteină.

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

CALL CENTER
LUNI - VINERI: 08:00 - 20:00, SÂMBĂTĂ 09:00 - 12:00
Telefon: 0742.575.760 sau 0745.544.702
14,90 Lei Curier Rapid
Gratuit comenzi peste 200 Lei
  • Afișări: 157
  • Producător: Medicinas
  • Cod produs: MEAS0016
  • Disponibilitate: În Stoc
  • 444,72 Lei
  • 298,66 Lei
  • Fără TVA: 274,00 Lei