Acest site utilizează cookies. Navigarea în continuare reprezintă acceptul dumneavoastră pentru utilizarea acestora. Citeşte mai multe despre cookies aici

Schinduf pudra (100 grame)

Schinduf pudra (100 grame)

Este o plantă ierboasă, cu mirosul particular de cumarină, iar gustul este aromatic- amărui.

Semințele de schinduf se folosesc în bucătăria Asiatică, nord-africană și mediteraneană fiind adăugate în supe, preparate din legume, pește, carne dar și în băuturi.

În medicina tradițională din India și Africa de Nord, semințele de schinduf sunt utilizate de mult timp, spectrul acestora întinzându-se de la sarcină, naștere și alăptare până la tratarea unor afecțiuni dermice, gastrointestinale, în edemul picioarelor, ca tonic general, afrodisiac și remediu contra căderii părului.

 

Semințele de schinduf conțin mucilagii, nucleo protide, albumine, ulei fix, trigonelină, colină, ulei volatil, fitosterină, tanin, saponine, hidrați de carbon, săruri de fier, magneziu, fosfați.

Bogăția în compuși chimici ai plantei explică acțiunea sa tonică, ea având un efect regenerator asupra țesutului seminal și ovarian și de asemenea un efect nutritiv asupra celulelor. Semintele de schinduf sunt și un puternic afrodisiac.

În Franța, Polonia și Spania există numeroase medicamente pe bază de schinduf, în Belgia și Italia fiind răspândite suplimente alimentare.

Se poate administra intern in diverse cure sau extern în tratamentul dermatitelor inflamatorii.

Ingrediente: semințe de schinduf pudră din agricultură ecologică.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

CALL CENTER
LUNI - VINERI: 08:00 - 18:00, SÂMBĂTĂ 09:00 - 13:00
Telefon: 0742.575.760 sau 0745.544.702
14,90 Lei Curier Rapid
Gratuit comenzi peste 200 Lei
  • Producător: Deco Italia
  • Cod produs: DEIA1198
  • Disponibilitate:
  • 7,74 Lei
  • Fără TVA: 7,37 Lei

Etichete: Schinduf pudra (100 grame), DEIA1198, Condimente și esențe