Categorii produse
Cosul tau

Blog botaniq.ro - altrient RSS

02 Mar Altrient C - pliculețele cu vitamina C care îți redau frumusețea din interior
Loredana 0 6876
  Altrient C - pliculețele cu vitamina C care îți redau frumusețea din interior    Cum ar fi dacă ți-am spune că frumusețea naturală vine din interior și că strălucirea și fermitatea pielii vin dintr-un pliculeț plin cu Vitamina C și nu dintr-o sticlă de fond de ten sau un ser exagerat de scump de la un magazin de cosmetice?   Frumusețea est..
03 Feb Semnalele organismului când avem carență de Vitamina C
0 845
Oare suntem atenți atunci când corpul ne dă semnale ? Oare știm să-i citim mesajele ? Aflați de la Cosmina Grigore care sunt semnalele pe care ni le dă organismul atunci când avem carență de vitamina C.       Cosmina Grigore, Patient Coach & Tehnician Nutriționist & Președinte Asociația Imunis   Cosmina Grigore este consilier în nutriție,..
16 Nov Suplimentele lipozomale - absorbție maximă datorată tehnologiei lipozomale
Loredana 1 3031
Vrei să faci cele mai bune alegeri pentru tine și familia ta, însă într-o lume în care ai la dispoziție sute sau mii de variante pentru orice produs, devine din ce în ce mai greu să faci o selecție. Acest lucru este valabil și în cazul suplimentelor alimentare, care beneficiază de foarte mult marketing, însă în prea puține cazuri poți să afli ce st..
05 Nov Botaniq.ro - pentru o lume mai bună
Loredana 0 827
  Unul dintre gândurile cu care am pornit în minte atunci când am lansat magazinul online Botaniq.ro a fost acela de a ne implica pe cât posibil în acțiuni pentru o lume mai bună. Suntem o familie care pune mare accent pe o serie de valori sănătoase și avem grijă de mediul înconjurător, selectăm cu atenție produsele din magazinul nostru și alege..
15 Jun Beneficiile suplimentelor lipozomale Altrient
Loredana 0 1119
Ce suplimente să folosim și sub ce formă?   Suplimentarea aportului zilnic de nutrienți cu vitamine și minerale administrate pe cale orală, deși accesibilă oricui datorită ofertei atât de bogate de pe piață, ridică câteva semne de întrebare pe care cu toții ar trebui să ni le punem, în legătură cu: • absorbția; • biodisponibilitatea; • eficien..
07 Mar Cele mai bune suplimente pentru fertilitate
2 4967
  Cele mai bune suplimente pentru fertilitate   De ce, deşi trăim o viață atât de abundentă în Occident, cu acces la numeroase alimente de pe tot globul, rata de fertilitate estedince în ce mai scăzută? Terapeutul nutriţional Angela Heap dezvăluie de ce Vitamina C, Complexul de Vitamine B şi Acetil L-Carnitina de la Altrient se află în vârful ..
07 Mar Mihaela Botezan - Interviu
DevPro 1 1847
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }   Mihaela Botezan este recordmenă națională la 10.000 m, maratonistă, participantă la campiona..
07 Mar Glutationul beneficii împotriva stresului oxidativ
1 4578
Dacă aveți grijă de sănătatea dumneavoastră în mod serios, atunci ar trebui să știți despre Glutation!   Glutationul este deseori numit "Expertul în apărare" datorită funcțiilor sale de antioxidant, detoxifiant și sprijin al sistemului imunitar.   Practic, este un aliat important pentru sănătatea și vitalitatea dumeavoastră! Glutationul se găs..
07 Mar Cum funcționează acidul alfa lipoic?
1 8884
Cum funcționează acidul alfa lipoic?   Acidul alfa lipoic (cunoscut şi sub numele de ALA) este un supliment puternic care luptă împotriva radicalilor liberi din organism. Aceştia sunt celule care au electroni impari - care vor ataca alte molecule pentru a obţine stabilitate. Când acest lucru se întâmplă, ADN-ul acestor molecule va fi afectat și..
06 Mar Abundance and Health și plantarea de copaci
Loredana 0 857
Unul dintre modurile prin care Abundance and Health contribuie la schimbarea aerului pe care îl respirăm într-unul mai curat? Plantează copaci! ❤️   De ce? Deoarece aceștia sunt extrem de importanți pentru planetă - ajută la reciclarea dioxidului de carbon și readuc oxigen în aerul pe care îl respirăm.   Astfel, prin Organizația Plant A Tree,..
20 Apr 10 sfaturi pentru un corp de invidiat
DevPro 0 1023
  10 sfaturi pentru un corp de invidiat   Noutate din domeniul nutriţiei! L-carnitina și alimentele cu efect termogenic deblochează depozitele de grăsimi, eliberându-le să fie transformate în energie - un combo de vis pentru silueta ta !   Nu este doar un zvon sau ceva inventat, știința a descoperit modul în care L-carnitina și câteva aliment..
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)
Acest site utilizează cookies. Navigarea în continuare reprezintă acceptul dumneavoastră pentru utilizarea acestora. Citeşte mai multe despre cookies aici