Acest site utilizează cookies. Navigarea în continuare reprezintă acceptul dumneavoastră pentru utilizarea acestora. Citeşte mai multe despre cookies aici

Formula de curatire a intestinului gros (454 grame),Swanson

Formula de curatire a intestinului gros (454 grame),Swanson

Formula de curăţire a intestinului gros curăţă sistemul intestinal de depunerile de substanţe toxice, şi datorită preparatului din ierburi împiedică formarea noilor depuneri. Produsul Formula de curăţire a intestinului gros este un detoxifiant natural cu gust de portocale.

Formula de curăţire a intestinului gros Colon curăţă sistemul intestinal de depunerile de substanţe toxice, şi datorită preparatului din ierburi împiedică formarea noilor depuneri.

Utilizarea continuă a Formulei de curăţare a intestinului gros Colon protejează organele digestive de înfundări cu mucozităţi, substanţe toxice şi cu excreţii. Preparatul Colon ajută la menţinerea intestinelor în stare curată, precum şi la circulaţia eficientă şi liberă a excrementelor.

În plus, preparatul menţine sănătatea florei intestinale, ajută la evacuarea substanţelor toxice, iar prin circulaţia şi absorbţia lichidelor, contribuie la deprinderea excrementelor toxice şi la evacuarea acestora din locurile ascunse ale intestinelor. Un sistem intestinal curat împiedică supravieţuirea pe excrementele umane a bacteriilor dăunătoare şi a paraziţilor.

Substanţa activă a preparatului o constituie granulele de fibre vegetale, al căror conţinut de mucus se umflă la acţiunea lichidelor, şi se transformă într-o masă gelatinoasă, care parcurgând tractul intestinal evacuează substanţele de excreţie, părăsind apoi organismul prin materiile fecale.

Formula de curăţare a intestinului gros Colon oferă o soluţie eficientă pentru curăţirea colonului. Psyliumul absorbit - compus principal al produsului – ajută la deprinderea de pe pereţii colonului chiar şi a depunerilor mai vechi (de mai mulţi ani).

În acest fel, bacteriile dăunătoare, virusurile şi ciupercile nu mai dispun de mediul potrivit de cultură şi mor, respectiv sunt distruse de către lactobacili. Un mediu bogat în psyllium curăţă şi dezinfectează întregul colon. Ca urmare se îmbunătăţeşte asimilarea substanţelor nutritive şi funcţionarea întregului organism.

Produsul Colon, este un preparat cu un conţinut extrem de ridicat de fibre. În afară de componentul său principal, psylium, conţine şi un complex de vitamine şi lactobacili Acidophilus, care ajută la menţinerea sănătăţii florei intestinale.

Mod de administrare: dizolvaţi zilnic o lingură de Formula de curăţire a intestinului gros în 250 ml de apă sau suc de fructe şi consumaţi imediat cu încă 250 ml de apă. Măriţi doza la trei linguri pe zi.

Compozitie:

  Cantitate DZR
Calorii 30 *****
Carbohidraţi 16g 4%
        Fibre 5g 20%
        Zaharuri 5g *****
Vitamina C 168mg 280%
Calciu 80mg 8%
Natriu 10mg <1%
Potasiu 30mg <1%
Fibre dietetice (Fibră de psyllium, fibră de tărâțe, fibre de ovăz) 7500mg *****
Lactobacillus acidophilus  1.6 milione celule vii *****
Alte ingrediente: aromă naturală de portocală, acid citric, îndulcitor: concentrat de fructe.

Administrare:

Mod de utilizare: se amestecă o linguriţă Colon Cleanse cu 200 ml de apă sau suc natural. După amestecare se consumă imediat.

Treptat se măreşte doza la trei porţii/zi.

Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat. A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldură, umiditate și lumină excesivă. Nu depăşiţi doza zilnică recomandată! Nu lăsaţi la îndemâna şi la vederea copiilor mici!

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

CALL CENTER
LUNI - VINERI: 08:00 - 18:00, SÂMBĂTĂ 09:00 - 13:00
Telefon: 0742.575.760 sau 0745.544.702
14,90 Lei Curier Rapid
Gratuit comenzi peste 200 Lei
  • Producător: Swanson
  • Cod produs: VING1112
  • Disponibilitate:
  • 107,00 Lei
  • Fără TVA: 98,17 Lei

Etichete: Formula de curatire a intestinului gros (454 grame), VING1112, Remedii naturiste